Şimdi Ara

Evkur PC İadesi Hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

10-12 gün kadar önce Evkur'dan AIO PC siparişi vermeye gittik beğendiğimiz ürün mağazada olmadığı için Evkur mağazasında herhangi bir bilgisayarın tarayıcısıyla bilgisayarı satış yapan arkadaşa teyit ettirdik ve siparişi verdik.

Aradan 1 hafta geçti arandık gelip ürünü teslim alabilirsiniz diye. Neyse gittik ürünü almaya ama yanlış ürün getirildiğini anladı orada ki bayan. Başka birini telefonla aradı gelen kişide internet siparişi olduğu için gelmesi biraz sürer 3-4 gün daha bekleyin lütfen dedi. Biraz üstlerine gidince huyuma gidip ikna ettiler beni o şekilde mağazadan çıktım.

Bugün tekrar aradılar ürün teslimi için gittik teslim aldık. Eve gelip PC'yi kurdum oynamak istediğim tek bir oyun vardı o amaçla aldım zaten PC'yi. Neyse oyunu indirdim kurdum ama aşırı şekilde oyun kastı. Bütün ayarları en dibe indirdim gene kasıyor. Yani o an soğudum PC'den.

Dedim bari yeniden başlatayım bilgisayarı sonra kapatayım koyayım kutusuna yarın gideyim mağazaya iade, değişim vs. ne yapabileceğiz diye bakayım. Yaklaşık olarak bilgisayarın yeniden başlatılması 10dk sürdü bunun 5-6 dakikasını telefonla kameraya aldım kanıt niteliğinde olması için.

Bu şartlarda ve durumda ürünü iade edebilir miyim? Adım gibi eminim yokuş yapacaklar iade almamak için. Tüketici olarak haklarım nelerdir bu durumda bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim.

Tekrar edeyim mağazadan ürünü görerek almadık bir nevi internet siparişi gibi gerçekleşti durum. Direk olarak internetten alınan ürünü 14 gün şartsız şurtsuz iade edebiliyoruz bu durumda öyle bir hakkım oluyor mu benim?

Şimdiden teşekkürler arkadaşlar.

• Tüketici hakları dernekleri var oraya danışmanızı salık verebiliriz. Google dan iletişim bilgilerine erişebilirsiniz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi titan321 -- 8 Ağustos 2019; 10:55:1 >
  • Ürünü internetten aldıysanız 14 gün içerisinde koşulsuz iade edebilirsiniz. Ürünü sipariş vererek dahi olsa bizzat mağazadan aldıysanız yani mesafeli satış sözleşmesi yapmadan aldıysanız böyle bir hakkınız yok.
  • Mağazadan aldığınız için cayma hakkınız yok. Servisten iade talepli arıza tespiti yaptırmanız gerekli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallahi şunu anladım. Bağırıp çağırıp altta kalmazsanız her türlü ürünü iade edebiliyorsunuz. Tabi üründe bir sıkıntı yok ise böyle bir şey yapabilirsiniz kendi hatanızdan dolayı üründe kusur olursa bi tarafı yırtsanız da iade edemezsiniz. Bizim ürünümüzde herhangi bir problem olmadığı için iadesini aldılar çok şükür. En azından 400-500 lira faiz ödemekten kurtuldum. :)
  • İade edemezsiniz maalesef. Süreç farklı işliyor. Aio bilgisayar oyun için alarak en büyük hatayı yapmışsınız zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hepsiburada dan tv alım-iade
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.