Şimdi Ara

evleneceğiniz kızda

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler şimdi güzel kızların peşinden falan koşuluyo ama ciddi ciddi evlilik düşündüğünüzde kızın güzel olması mı daha önemli yoksa sizi anlayan konuşabildiğiniz eğlenceli vb biri olması mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hepsi
  • güzel olucka tabıkıde maksat hem güzel hemde biraz anlasa yeter.

ayrıca çirkin kızlar her zaman sızı anlar cunkı baska sansları yoktur ya anlıyıcak yada defolup gidicektir

bakmayın aslında butun kızlar anlayıslıdır sadece güzelleri biraz kaprisli oluyor burda dogal olan
  • hepsi
  • Güzelliğini kaldıramamış bir kızımızla kim evlenir ama yabancı olur o zaman yaların

• suratsız olmasın kafası biraz çalışsın sallaş olmasın kafadengi olsun bunlar daha önemli.
  • Kafadengi olsun zeki olsun yeterlidir sanırım .
  • Ben Rus olsun dedim ve evlendim.
    Gerisi teferruat
  • İkisinden birini seçmek gerekse peki? Bence anlayışlı olması daha gerekli sonuçta bütün bi ömrü beraber geçireceğin kız hem aradan belli bi süre geçtikten sonra çok güzel olsa bile artık aşina geldiği için ilgisini kaybetmez mi insan arada bi ortak nokta bi diyalog imkanı da yoksa zati evlilik bitmez mi ne dersiniz

• Bitanesi ikitanesi değil hepsi önemli kardeşim, hepsi hepsi hepsi..
  • Güzeli her zaman bulursun parayla etkilemeyle güçle allem edersin kallem edersin her zaman güzel kız bulursun. He güzel kızı kaldırabilicekmisin oda ayrı bi sorun herkez bakıp iç geçircek yaların off dudaklar iş yerinde tacizler olucak.

Ne kadar güzel olursa olsun insan o güzellikten sıkılıyor tat vermiyor ama kafa dengi oldu mu her zaman yapıcak bi şeyler buluyosun sürekli taze kalıyo evlilik
  • Bilgisayar oyunlarını seviyorsa problem yoktur. Kızıl olması da lazım
  • Eğer seviyorsan zaten Dünya'nın en anlayışlı en güzel kızı o dur senin için
  • quote:

Orijinalden alıntı: LOL BEY ahaha

Beyler şimdi güzel kızların peşinden falan koşuluyo ama ciddi ciddi evlilik düşündüğünüzde kızın güzel olması mı daha önemli yoksa sizi anlayan konuşabildiğiniz eğlenceli vb biri olması mı

Gerçek Ad Abuzettin Garlı
    E-posta LOL BEY ahaha
  • Kafa dengi olması lazım eli yüzü düzgün olduktan sonra yanıma da yakışıyorsa sıkıntı yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Ben Rus olsun dedim ve evlendim.
    Gerisi teferruat

Abi ben de aynısını düşünüyorum da şimdi bu kafayla herşey güzel olacak düşüncesindeyim. Ama gerçekte nasıl olur hiçbir fikrim yok. Özel olmazsa kendi hayatından biraz bahseder misin? Eğer Türk ile evlensem şunları yapamazdım ya da yapardım dediğin zamanlar oldu mu?
  • parasi olsunda olmadi bosanirik

• Türk kızıyla değil kızın ailesiyle evlenirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: unixslax

quote:

Orijinalden alıntı: LOL BEY ahaha

Beyler şimdi güzel kızların peşinden falan koşuluyo ama ciddi ciddi evlilik düşündüğünüzde kızın güzel olması mı daha önemli yoksa sizi anlayan konuşabildiğiniz eğlenceli vb biri olması mı

Gerçek Ad Abuzettin Garlı
    E-posta LOL BEY ahaha

Yani?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.