Şimdi Ara

Evlenecek temiz kız yok

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
2
Favori
1.356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler bekareti bırakın ellenmemiş kız yok lan. Ulan benim elime kız eli değmedi şimdi ben evlenmek istesem kendim gibi bi kız bulmam imkansız olsa bile maymun gibidir. Sırf bu yüzden evlilikten soğudum.

Evlenmeyi düşünmüyorum. Milletin artığını karım diye alamam çocuguma anne dedirtemem kimse kusura bakmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oymakus -- 15 Ocak 2017; 19:59:47 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonuna kadar haklisin hocam ne diyeyim
  • evlenmeyeceksen çocuk evlat edin,

sahipsiz dolanan onca masum bebek/çocuk var.
  • 3-4 gündür açılmıyordu iyi oldu
  • Laflara bak ulan . Kac tane kız tanidın ki sen?
  • ulan her şeyin sorumlusu abaza hemcinslerimiz. Adamın manitası var kızlara yazmaya devam ediyor. Yada aynı anda yüz kızı idare ediyor onursuz herifler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evlenme kardeş o zaman? Fırsat bulsa -tipsiz özgüvensiz olmasa- gömmediği kız kalmayacak adamlar gelmiş temiz şu bu diyor.
  • 91 model hasarsız bulmak zor ve külfetli
    Çamurluk falan sorun değil yürürü iyi olsun yeter
  • Şimdiki kızlar çok değişik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Don Atari -- 15 Ocak 2017; 20:21:50 >
  • Iyice abarttiniz ha. Eger bulamiyosan ortamin bozuktur,ortamin bozuksa zaten temiz kiz arama bosuna.
  • yine oymakus yine kız konusu
  • Harbiden oyle tum temizler burdami
  • quote:

Orijinalden alıntı: geranimo486

evlenmeyeceksen çocuk evlat edin,

sahipsiz dolanan onca masum bebek/çocuk var.

Başkasının çocuğuna neden baksın adam?
  • Ulan Bu Konuyu Gördüm Yine Aklıma Sevdiğim Kız Geldi , Geçmişini Hatırladım Hayallerimi Düşündüm Ve Soğudum Lan Hayallerimden Vazgeçtim.
  • damage1000 kullanıcısına yanıt
    o çocukların yerinde olsaydın hala aynı şekilde düşünür müydün ?
  • Sjsjsjs verse parcalarsin ama
  • Alışmamız lazım buna maalesef beyler. 10 sene sonra hiç kalmayacak köyde uçta köşede bile.
  • Ulan hem temiz kız yok diyorsun varsa da maymun gibidir diyorsun bu ne kadar saçma bir düşünce, gerçekten istiyorsan bazı şeyleri görmezden geleceksin .
  • Yav he he. Azıcık açıl su internet ortamından cik be arkadaşım. Ne rezil heriflersiniz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.