Şimdi Ara

Evleniyorum tv konusunda kafam cok karişti.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Max verecegim para 2400 gecmemesi gerekiyor.Fiyat performas olarak bir ürün arıyorum.ama kafam cok karisti. Yaklasik 1 aydir tv araştırıyorum. Kafamda olan model lg nin 49uf6407 modeli idi ama gecen gun teknosa magazasina gittim.Yakindan gordum tv yi kasasi hic hosuma gitmedi ordaki calisanda istediginiz tv lgnin 4k panelli ilk tvlerinden o yuzden onermiyorum tm 4k destekli degil kasasinida yakindan gorunce benimde hosuma gitmedi 1 yil önce lg nin 47lb650v modelini almıştim kasa olarak gecen yil almama ragmen daha guzel özellik olarakfa yok yok 500 hz ayni tvden bulabilsem alacagim ama hic bir yerde yok. O yuzden kafam cok karisti. Teknosadaki calisan pilips 49puk4900 modelini onerdi.Hareketli sahnelerde titreme onleyici ve goruntu iyilestirme teknilojosi var dedi acikcasi benim icinde goruntuyu iyi versin smart ozelligi olamasada olur.Ama onuda int biraz araştırdim herkez uydu alicisindan sikayetçi kanal duzenleme yapamilamiyormuş ve kanal gecisleri cok yavaşmış boyle oluncada sadece goruntuyu iyi verdigi icin alinmaz diye düşünüyorum.

İstediğim özellikler.
    Max 2400
    Goruntuyu iyi versin smart olmasada olur pc yi baglarim onun için.
    4k desteklemeli.
    Kanal düzenleme yapilabilmeli
    36 metre kare salonum var 43 inc kucuk olur diye dusunuyorum 49 olsa iyi olur ama 43 incli onerilerinizide alabilirim.
    Usb den bol bol film izleyecegim o yuzden usb den film izlemede sikinti vermemesi gerekiyor.
    Son olarak dugun 24 nisanda oldugu icin o zamana kadar varktim var. Yeni tv cikacaksa beklemelimiyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Teknosadaki yada herhangi bir mağazadaki elemanlara aman ha sakın ha inanma onlar philips in promotörü philips kotaları var kotayı tuttuğunda pirim alıyorlar.
    Lafı fazla dolandırmayacam philips arçelik beko vestel gibi markalardan uzak dur alacaksan ya samsung tizen tv al ona gücün yetmiyorsa lg al.

• Red_Devil33 kullanıcısına yanıt
    Önerdiğiniz bir model varmı hocam.

• favorimps4 F kullanıcısına yanıt
    Samsung tizen tv alın internet deneyimi çok üstündür. Bide 4k alabilirsen harika olur. Model numarası veremem çünki her serinin fiyatı farklı giriş seyesi modeller daha ucuz olur.

• 2400-2600 arası bir paraya 49" samsung 4k tizen tv alırsın.

• Ben samsung 55ju6070 55" 4k tizen tv yi a101 den 2800 e almıştım bu tür kampanyaları takip edebilirsin. Sıcak fırsatlar bölümünde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red_devil33 -- 13 Mart 2016; 19:29:43 >
    @favorimps4 hocam aynı kaderi paylaşıyoruz benimde düğünüm 24 nisanda ve benimde kafam karışık. Bende max. 2400 43 veya 49" bakıyorum. Muhtemelen aynı tv'yi alacağız👍

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dd2dl5 kullanıcısına yanıt
    Hayirlısı olsun hocam.Alirsaniz haber edin.

• Mart sonu nisan başı lg yeni serileri satışa sunacakmış ne kadar doğru bilemedim eğer doğruysa işimize yarar gibi 2015 serilerin fiyatı düşer diye tahmin ediyorum. Nisan 2. Haftasına kadar bi vole vurdum vurdum vuramadım cebi birazcık yoracağım mecburen

Dediginiz gibi son ana kadar bende indirim bekleyecegim.olmadi samsung 48ju6070 modelini alacagim araştırmalarima gore iyi gibi.

Samsung48j5170 hepsiburadada 2300 sepete atınca 2000 tl oluyor fiyat iyi gibi beklemek mi almak mı mantıklı ne dersin ?

Hocam o tv de smart özelliği yok yanlış bilmiyorsam. Ayrica ful h.d gene siz bilirsiniz ama biraz ileri donuk olsun diyorum ben carfoursa da lgnin 49uf6807 modeli 2299 lira ben bitceyi az daha zorlayip boyle bir tv almayi düşünüyorum. Samsung 48ju6070 lg49uf6807 Bu iki modelde en iyi indirimi hangisinde yakalarsam onu almayi dusunuyorum.

Hocam dun carrefour sa dan spariş verdigim lg49uf6807 bu gun saat 2 gibi geldi. Fiyatida gayet uygun alicaksaniz 2299 tl

Hocam öncelikle hayırlı olsun aradığın ürünü bulmana sevindim :) ben baktım şimdi carrefoursa'ya indirimli fiyatı 2.599 tl. Siz nasıl 2.299 tl'ye aldınız merak ettim. Nedir izlenimleriniz ? Bu tv sadece bizim forumlarda değil yabancı forumlarda da araştırdım oralarda bile özellikle lg'nin '6' serisi gerçek 4k değil yazıyor. Bizim forumlarda büyük bir çoğunluk bunu söylüyordu karalama olarak görüyordum fakat yabancı forumlarda'da özellikle görüntü ve diğer özelliklerinin çok düşük puanlar alması ve görüntünün gerçek 4k olmadığını yazmaları beni lg'nin '6' serisinin gerçek 4k olmadığına inandırdı. Benimde aklımda LG 49uf6807 ve SAMSUNG 40ju6070 vardı. İlk seçeneği eledim şimdilik. Fiyatını düşmesini beklediğim şuan sadece Samsung 40ju6070 var. Bakalım hayırlısı olur İnşallah sizde uzun yıllar sıkıntısız bir şekilde kullanırsınız.

• Hocam şimdi baktimda desiginiz gibi fiyati yukselmiş.Daha tv yi kurdurmadim pazartesi kurulucak o zaman size detayli bir sekilde soylerim. Benimde supelerim var ama 2300 liraya dustugunu gorunce hemen aldim teslimatida cok hizli oldu aksam verdigim siparis oylen carfour kendi arabasiyla teslim edildi.

• Kardesim senin gibiydim bende. Hem kafam karismisti hem butcem cok yoktu. Carrefourda 49uf6807 modeli 2299 tlye buldum aldim. Bi degerlendir eger varsa hala

Son mesajlari okumamisim. Hayirli olsun. Ben daha kurdurmadim. Kurdugunda deneyimlerini paylasirsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi recep41 -- 20 Mart 2016; 22:53:56 >
  • Dün akşam itibari ile bende Samsung 40JU6070 modelini almış bulunmaktayım
    Hayirli ugurlu olsun hocam.

• hanımı doğru seçtiysen en kötü tv bile güzel gelir. hanımı kötü seçtüysen en pahalı tv bile kötü geli r:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: dd2dl5

Dün akşam itibari ile bende Samsung 40JU6070 modelini almış bulunmaktayım

Kaca aldin hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.