Şimdi Ara

Evlenmek akıl mantık işi mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
49
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben iyi bir işe girmişim, bilgisayarımı almışım, ADSL'imi bağlatmışım, motosiklet almışım, tam da hayatın tadını çıkaracakken... Bir soru: "SEN NE ZAMAN EVLENİYON ?"
    Hoppalaaa, nerden çıktı şimdi bu? Başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor yahu... Yahu aklı başında bir insan durup dururken başına iş alır mı? Evlenmenin mantıklı bir tarafı varsa birisi izah etsin.
    Alahtan zeka seviyem ortalamanın biraz üzerinde de iyiyi kötüyü ayırd edebiliyorum, yoksa ben de sürüye uyar, hiç düşünmeden evlenirdim.

• Özgür ol Hayatını yaşa
  • Kaç yaşındasın.
  • İşte senin bu yaptıklarını önceden yapmış olan insanlar evleniyorlar.Yani yapacak bir şey kalmayınca
  • NE AKLI NE MANTIĞI LÜTFEN
  • quote:

Orjinalden alıntı: manyak

NE AKLI NE MANTIĞI LÜTFEN

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kim ugrasir evlenmek le bea :)) 40 yasina gelince evlenirsin bosveR
  • quote:

Orjinalden alıntı: kaotika

Ben iyi bir işe girmişim, bilgisayarımı almışım, ADSL'imi bağlatmışım, motosiklet almışım, tam da hayatın tadını çıkaracakken... Bir soru: "SEN NE ZAMAN EVLENİYON ?"
    Hoppalaaa, nerden çıktı şimdi bu? Başımdan aşağı kaynar sular dökülüyor yahu... Yahu aklı başında bir insan durup dururken başına iş alır mı? Evlenmenin mantıklı bir tarafı varsa birisi izah etsin.
    Alahtan zeka seviyem ortalamanın biraz üzerinde de iyiyi kötüyü ayırd edebiliyorum, yoksa ben de sürüye uyar, hiç düşünmeden evlenirdim.

Arkadaşım çok dengesiz konuşmuşsun.yazdıklarına daha dıkkat etmelsin.herkesı aynı kefeye koyamazsın.Ben daha evli değilim ama öyle bilgisayarla adslle motorla bu dunya gitmez.kendine avunacak oyuncaklar bulmuşsun.hayatın bazı gerçeklerı var.mobile ın da dediği gibi sen bu dediklerini yap ondan sonra bakalım bu avuntu şeyler sana yetecekmı.
    doğru ınsanı doğru sevgiyi saygıyı bulunca ınsan yanından ayırmak ıstemez.sen yaşayamadıklarını yaşa ondan sonra anlarsın dediklerimi...

• quote:

Ben iyi bir işe girmişim, bilgisayarımı almışım, ADSL'imi bağlatmışım, motosiklet almışım, tam da hayatın tadını çıkaracakken... Bir soru: "SEN NE ZAMAN EVLENİYON ?"

Takıl hojam sen bakma Evli kişilere. Ama yaş kemale ererde onları kıskanırsan "tüh keşke bende evlenseydim keşke" deme ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hellmarch -- 21 Ocak 2005, 19:57:20 >

• bu bana arkadasımın lafını hatırlattı

birgün gidip kendine pahalı bir telefon alan arkadasıma sormustum peki nezaman araba alacan
    verdiği cevap arabayı ne yapayım telefonum varya
  • quote:

bu düşünce sistemiyle sen tek başına sürüyü oluşturmuşsun zaten..

ne demek ya zeka seviyem ortalamanın üzerinde? annen baban manyak o zaman öyle mi? evlenen tüm insanlar manyak yani.. ( Tüme Varım )

yaşın kaç bilemem ama hayatın tadı nasıl çıkartılır bilmiyorsun bana kalırsa

zeka seviyen ortanın üzerindeymiş ama sen hayatın tadını çıakrtmayı bilemediğin için ( bunun bir motorsiklet ve bilgisayar ile sınırlı olduğunu zannettiğin için ) Zeka seviyen sandığından düşük bence....
    yaşını söyle bence bak insanlar merak ediyor. zeka yaşına gerek yok zaten o ortada

Ben evliyim ve evliliğimden önce hayatın müzik ve gitardan ibaret olduğunu düşünüyordum. ama evlilik sorunlarıylada olsa HAYATIN TADI

• Atasözleri:

Bütün trajediler ölümle biter, Bütün komediler evlilikle. (Lord Byron)

Namuslu adam erken evlenir, akıllı adam hiç evlenmez. (Cervantes)

Kadın evlenmeden önce, erkek evlendikten sonra ağlar. (Polonya Atasözü)

Evlilik; üzerinde bütün kadınların anlaştığı; bütün erkeklerin de anlaşamadığı bir konudur. (Oscar Wilde)

Erkek, evlendiğinin ertesi günü kendini 7 yaş kocamış bulur. (Fransis Bacon)

Savaşa giderken bir, denize girerken iki, evlenirken üç kere düşün. (Rus Atasözü)
  • zaman ilerledikce sende evlenmek isteyeceksin... çünküsen ölene dek ailen yanında olmayacak.. sende yaşlanacaksın ve yalnız kalmak istemeyeceksin...

quote:

• İsteyen gider 18'inde evlenir. İsteyen 60'ında evlenir. İstemeyen de hiç evlenmez.

Neyin tartışması yapılıyor ki burada?
  • quote:

Yaşın kaç bilemiyorum ama hiç merak etme zamanı geldiğinde o sürüye hem de koşarak katılacaksın. Zeka seviyen hakkında da yanılıyorsun. Zeka seviyenin skoru sandığın kadar iyi olsaydı ileriyi görür, ona göre düşünür, ona göre yazardın.

Şimdi birlikte düşünelim. İyi bir işe girmişsin, hem de bu zamanda bravo. Bilgisayar, ADSL, motosiklet de iyi güzel. Zaten iyi bir işe girdiğin zaman bunlara kavuşmak pek zor birşey değil. Hayatın tadını nasıl çıkaracağını bilemiyorum çünkü yazmamışsın. Herşeyden önce Türkiye'de yaşadığını unutma. Bu ülkede hayatın tadı çıkmaz. Aksini düşünürsen sadece kendini kandırmış olursun. Yarın için kimsenin garantisi yok (Allah göstermesin) işini kaybedebilirsin, voltajda ufak bir dalgalanma olur ve en iyimser bakışla PSU mefta, ADSL bağlantın kesilebilir (zaten sorunsuz çalıştığına şahit olamadım) veya motosikletin çalınablilir veya Allah korusun kaza yapabilirsin. Yanlış anlama benim de motosikletim vardı, o sebeple ne tür bir tehlike içinde bulunduğunu (otomobile göre daha az tehlikeli) az çok biliyorum. Yani diyeceğim zaman su gibi akıp gidiyor. Şimdi 23 yaşında olduğunu varsayarsak, fazla değil 15 yıl sonra 38 yaşında olursun ve çevrende kimsenin kalmadığının farkına varırsın. O 15 yıl öyle bir çabuk geçer ki "Ulan ben bu motoru daha yeni almıştım, ne çabuk eskidi" dersin. Ancak iş işten geçmiş olur. Bence sen bir defa daha düşün. Ben 30 yaşındayım ve geçen hafta nişanlandım.

Evlendiğin zaman eşin sana, "Bak kocacığım bilgisayara karşı alerjim var, Telekom ile kavgalıyım hemen ADSL'yi iptal et, motosikletin beni sevmiyor" diyecek değil. Sen sadece evlenmekten korkuyorsun. Bu korkunu gizlemek için daha mantıklı sebepler bul. Eğer hayatın tadını çıkarmak istiyorsan, hepsinin de en kralı olsa bilgisayar, ADSL ve motosiklet ile hayatın tadı çıkmaz. Kendine iyi bak ve tekrar düşün.

• yaw arkadaşlar banada şöle bi 100 bin YTL veren olsa bende evlenecem ne yapalım biz koyun psikolojisi yaşıyoruz ne olsa arkadaş öle sölemiş ya
  • ya bende öyle düşünüyorum parasızlıktan evlenemiyorum
  • Şimdi "Bir motora tav olma, iyi bir eş bul evlen." mi diyorsunuz yani arkadaşa?
  • 1 bardak süt için İnek almak??

Ya da bir gün çikolatalı, bir gün çilekli, diğer bir gün muzlu süt içmek??

Seçim sizin??
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.