Şimdi Ara

Evli Ve Çocuklu (Married With Children)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.047
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar elinde Evli Ve Çocuklu'nun 5. sezonunun ve sonraki sezonlarının İngilizce altyazıları olan var mı ? TürkVizyon Çeviri Grubu olarak bu serinin altyazılarını Türkçe'ye çeviriyoruz. Elinde olan bana özel mesaj atarsa çok sevinirim teşekkürler şimdiden

• Görmeyenler vardır belki
  • walla arkadaşım bende arıyorum bulursan bana da pm atarmısın
  • Bu dizi beni öldürüyor ya acaip komik şiddetle tavsiye ediyorumHele Al'ın bir sesi var ya kâğıt gibi
  • elimizde yok ama niye istiosunuz ki tekrar verilio
  • married with children
  • saat kaçta bu ?? bi kere gördüm hoşuma gitti..hangi günler..küçükkende izlerdim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ptesiden persembeye 19:15 de..
    ayrıca tekrarları oluyor 00:15 gibi
  • ben bayılıyom bu diziye,özellikle bud'la al favorim
  • bunların ingiltereydi galiba gittikleri bi bölüm vardı.gülme krizine girmiştim resmen.
  • bu dizinin türk versiyonu çekilmişti ege aydan ve yıldız kaplan oynuyordu. ama iyi olmadı ve ilgi görmediği için yayından kaldırıldı. gerçektende dizinin orjinali çok güzel ama sonradan çekilen türk versiyonu güzel olmamıştı.
  • zaten bi zaman sonra kanal d içeriğinden dolayı geç saatlerde yayınlamak zorunda kalmıştı
    quote:

Orjinalden alıntı: kullanici adi

bu dizinin türk versiyonu çekilmişti ege aydan ve yıldız kaplan oynuyordu. ama iyi olmadı ve ilgi görmediği için yayından kaldırıldı. gerçektende dizinin orjinali çok güzel ama sonradan çekilen türk versiyonu güzel olmamıştı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.