Bildirim
Evli Ve Çocuklu (Married With Children)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Görmeyenler vardır belki -
walla arkadaşım bende arıyorum bulursan bana da pm atarmısın -
Bu dizi beni öldürüyor ya acaip komik şiddetle tavsiye ediyorumHele Al'ın bir sesi var ya kâğıt gibi -
elimizde yok ama niye istiosunuz ki tekrar verilio -
married with children -
saat kaçta bu ?? bi kere gördüm hoşuma gitti..hangi günler..küçükkende izlerdim -
ptesiden persembeye 19:15 de..
ayrıca tekrarları oluyor 00:15 gibi -
ben bayılıyom bu diziye,özellikle bud'la al favorim -
bunların ingiltereydi galiba gittikleri bi bölüm vardı.gülme krizine girmiştim resmen. -
bu dizinin türk versiyonu çekilmişti ege aydan ve yıldız kaplan oynuyordu. ama iyi olmadı ve ilgi görmediği için yayından kaldırıldı. gerçektende dizinin orjinali çok güzel ama sonradan çekilen türk versiyonu güzel olmamıştı. -
zaten bi zaman sonra kanal d içeriğinden dolayı geç saatlerde yayınlamak zorunda kalmıştı
quote:
Orjinalden alıntı: kullanici adi
bu dizinin türk versiyonu çekilmişti ege aydan ve yıldız kaplan oynuyordu. ama iyi olmadı ve ilgi görmediği için yayından kaldırıldı. gerçektende dizinin orjinali çok güzel ama sonradan çekilen türk versiyonu güzel olmamıştı.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X