Şimdi Ara

Evlilik Sözleşmesini Kabul Eden Bayanlar Olur Mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
551
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1

Evlilik Sözleşmesini Kabul Eden Bayanlar Olur Mu?

(En Son Oy Tarihi: 30.1.2014)
Giriş
  • Evlilik Sözleşmesini Kabul Eden Bayanlar Olur Mu?
    Çevremde kime soruyorsam evlilik sözleşmesini kabul eden bayanların olmayacağını söylüyor?
    Bayan evlendiği zaman maddi beklentiye mi giriyor?Bayan sana yıllarını verecekmiş.Bayan eşya mı?
    Ve nerede kaldı Bayan Erkek eşitliği? Bu eşitlikten bahsettikleri zaman mangal da kül bırakmıyorlar!!!
    Tabi ben zengin durum da değilim ama ben çok sevmesini anlamak için evlilik sözleşmesi istiyorum.
    Forum da evlilik sözleşmesi yapan çiftler var mı?

• Elbette olabilir. Yalnız kadın yerine bayan yazmanız okurken biraz garip gelen bir paragraf oluşturmuş. Kadın yazmaktan korkmayın. Sözüm size değil bazı insanlar ciddi anlamda kullanamıyor o kelimeyi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bak kardeşim bayan evlendiği zaman maddi bir beklenti içine girmiyor, sadece mantıklı düşündüğünde Ev işi gerçekten ağır çamaşırı bulaşığı hele birde çalışıyorsa iyice yoruluyor. Sonuçta senin için yıllarını verecek sen 10 sene sonra bırakıp gidiceksin o ne yapacak bayan başına? birazda bu açıdan bak ve her 2 kişi içinde büyük güvensizlik demek bu sözleşme.
    Mesela ben ne alırsam alayım hep eşit tapu vs yapmışımdır. Hayat 2 nizin bunu kafaya çakman lazım.
    Böyle bir bakış açısı içerisindeysen kesinlikle evlenme. Daha evlenmeden mal kavgasına dönüştürürsün sen, düğündeki takılar falan onuda sözleşmeye yaz... h m n n a a
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhax

Bak kardeşim bayan evlendiği zaman maddi bir beklenti içine girmiyor, sadece mantıklı düşündüğünde Ev işi gerçekten ağır çamaşırı bulaşığı hele birde çalışıyorsa iyice yoruluyor. Sonuçta senin için yıllarını verecek sen 10 sene sonra bırakıp gidiceksin o ne yapacak bayan başına? birazda bu açıdan bak ve her 2 kişi içinde büyük güvensizlik demek bu sözleşme.
    Mesela ben ne alırsam alayım hep eşit tapu vs yapmışımdır. Hayat 2 nizin bunu kafaya çakman lazım.
    Böyle bir bakış açısı içerisindeysen kesinlikle evlenme. Daha evlenmeden mal kavgasına dönüştürürsün sen, düğündeki takılar falan onuda sözleşmeye yaz... h m n n a a

çamaşır bulaşık yaptıran bir insan değilim.

çamaşır ve bulaşık makinesi var zaten.

ve ayrıca çalışan bayan aldığım zaman 10 sene sonra bırakıp gittiğim zaman onun için bir sorun olacağını düşünmüyorum.

düğün de yapmayı düşünmüyorum.takısız da gelen bayan olmaz mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: benimadimturboline

quote:

Bak kardeşim bayan evlendiği zaman maddi bir beklenti içine girmiyor, sadece mantıklı düşündüğünde Ev işi gerçekten ağır çamaşırı bulaşığı hele birde çalışıyorsa iyice yoruluyor. Sonuçta senin için yıllarını verecek sen 10 sene sonra bırakıp gidiceksin o ne yapacak bayan başına? birazda bu açıdan bak ve her 2 kişi içinde büyük güvensizlik demek bu sözleşme.

çamaşır bulaşık yaptıran bir insan değilim.

çamaşır ve bulaşık makinesi var zaten.

ve ayrıca çalışan bayan aldığım zaman 10 sene sonra bırakıp gittiğim zaman onun için bir sorun olacağını düşünmüyorum.

düğün de yapmayı düşünmüyorum.takısız da gelen bayan olmaz mı?

Al işte turboline.
    Bayan alamazsın eşya değildir. Insanları sınıflandırma çabanız nereye kadar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ya kardeş sen önce kadın bulda sonra bunları düşün.Senin gibi sorunlu birini çok sevecek çok güzel bi kız yok dünyada o yüzden çok takılma bence evlilik sözleşmesi filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Infidel_

ya kardeş sen önce kadın bulda sonra bunları düşün.Senin gibi sorunlu birini çok sevecek çok güzel bi kız yok dünyada o yüzden çok takılma bence evlilik sözleşmesi filan

• Nazlı gelin gibisin :) onu istemem bunu istemem
  • quote:

Nazlı gelin gibisin :) onu istemem bunu istemem

çünkü değerli bir insanım...

ve kötü biri de değilim.

dürüst olmasam da elimden geldiği kadar dürüst olmaya çalışırım kimseyi üzmeye çalışmam
  • yazlığı hanımın üstüne yaptım diyebilmek için evlilik anlaşması yapmayın. arkadaş ortamında çok karizma bir söz bence.
  • Güvenini tam kazanmadığın biriyle evlenme. Güvenmesen de illa ki güveneceksin sözleşme olmaz diye bir şey saçma geliyor bana ama evlilik ne demek? Bu kadar basite almayın. 1-2 yıl tanıdığınız biriyle de evlenmeyin.
  • evlilik çift taraflı bir birlikteliktir ama turkiyede böyle değil. turkiyede bakıyorsun kızlar psikolojik olarak zayıflar ve erkeklerle ilişkiye (cinsel ilişki değil burda bahsettiğim, manevi destek, ilgilenme vs vs..) muhtaçlar ama iş düğüne gelince erkeğe muhtaç-eli mahkum, kıza ise erkeğe iyilik olsun diye sosyal bağış yapar gibi gönüllü olarak evlenen, evliliğe hiçbir şekilde muhtaç olmayan kişi muamelesi yapılıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: benimadimturboline

quote:

Nazlı gelin gibisin :) onu istemem bunu istemem

çünkü değerli bir insanım...

ve kötü biri de değilim.

dürüst olmasam da elimden geldiği kadar dürüst olmaya çalışırım kimseyi üzmeye çalışmam

ben kötü biri değilim tam bit turboscan girişi

• bu arkadaş turbolinea'nın yeni hesabı değildi. başka biri idi. her şekilde taklit olduğu belli. turbolinea taklit edilemez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.