Şimdi Ara

Evlilik teklifi ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
1
Favori
1.698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sevgilime evlilik teklifinde bulunacağım. Fikirlerinizi öğrenmek istiyorum nasıl bir evlilik teklifi olsun.

Kendisi bu evlilik teklifini bekliyor olacak. O nedenle şaşırtıcı olmasından çok romantik ve etkileyici olsun istiyorum.

DH konu dışını da bir şekilde dahil etmek isterim, sizlerle paylaşmakta isterim bu mutluluğumu, o nedenle sizden de fikirlerinizi duymak istiyorum.

Bu konu benim için ciddidir, o nedenle ciddi yorum ve fikirler bekliyorum. Saygı da kusur etmeden.....

Sağlam fikirler çıkacaktır. DH Konu dışına güveniyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben evlenırken hatuna gidip şöyle bir cümle kurdum.

" Uzun zamandır yaşayamadığım bir hayatım var.Bunu seninle paylaşmak istiyorum. Gel bunu birlikte yaşayalım.."

demez olaydım o zamanlar yaş 24 yaptık bir eşşeklik sen yapma bari... Neyse sonucunda evlendim pekte memnun olmadım durumdan
  • beklenen bir seyse. kız sasirmasi için buyuk birsey yapmalisin
    beklemedigi birseyse bi ne yaparsan yap sevincektir.

Sahsen ben birine bir gun evlilik teklifi ediceksem. Dovme yaptirmayi dusunuyorum. nasil gosteririsin onu bilemem ama :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Treth

ben evlenırken hatuna gidip şöyle bir cümle kurdum.

" Uzun zamandır yaşayamadığım bir hayatım var.Bunu seninle paylaşmak istiyorum. Gel bunu birlikte yaşayalım.."

demez olaydım o zamanlar yaş 24 yaptık bir eşşeklik sen yapma bari... Neyse sonucunda evlendim pekte memnun olmadım durumdan

Yeşilçam in hangi sahnesinden alıntı bu sahne.?

• quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

yaklaşık 1990 dan beri tv izlemiyorum valla. Ben anlamaz yeşil çam mavi çam filan.
  • Sesin guzelse konusu evlenmek olan romantik bi sarki soyleyerek edebilirsin. youtubedan videolara bak kafanda bi kac fikir olussun

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

quote:

Orijinalden alıntı: thecaliph16

yaklaşık 1990 dan beri tv izlemiyorum valla. Ben anlamaz yeşil çam mavi çam filan.

8 yaşından beri tv izlemiyor musun? Çizgi filmlerden sonra bıraktın yani. Iyiymiş.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DH iş başvurusu teklifi
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Birlikte bi cafede kahve içerken yada evde,içtiği bardağın dibinde evlen benimle yazıyor tamamdır.Görmüştüm yap bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY
    8 yaşından beri tv izlemiyor musun? Çizgi filmlerden sonra bıraktın yani. Iyiymiş.

Aslında dahada erken bırakmış olabilirim okumayı iyice öğrendiğimde babamın motor üzerine kitapları vardı kocaman bir kitaplık öylesine ilgimi çekiyordu ki televizyonun yüzüne bakacak zamanım olmuyordu.
  • Bir pankart gibi birşey yapabilirsin...

• Yorumlar için Teşekkür ederim...

Sesim çok kötü. Şarkı söylemek zaten hiç yaptığım birşey değildir.

Cafe tarzında bi yer olabilir aslında.

Leman kültürü severim. Duvara yansıma da var orda.
    Arkadaşlarımla hep birlikte oraya gittiğimiz de ansızın video başlayip, teklifi yapabilirim...

Sadece video da ne tür bir gösterim olacak o var. :)

Pankart olayı da mantikli. Kendisi hostes, havaalanından çıktığı zaman tüm arkadaşlarımı toplamiş pankarti açmış o şekilde de karşılaya bilirim...

Mantıklı ve güzel fikirler çıkıyor ortaya.

• quote:

Orijinalden alıntı: we dont need no education

Birlikte bi cafede kahve içerken yada evde,içtiği bardağın dibinde evlen benimle yazıyor tamamdır.Görmüştüm yap bunu

:D hem maliyeti az hem şaşırtıcı. Ama yine de ya dibinde bırakırsa. ? O kahve veya içecek tam bitene kadar artık dört dönerim. :D

• evet beyler bu konu benide ilgilendiriyor cevapları bekliyorum hem arkadaşa hem bana yardım olur

Not: biz tatile gidicez bu aralar orda teklif etmeyi düşünüyorum şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pris0nb

quote:

Orijinalden alıntı: we dont need no education

Birlikte bi cafede kahve içerken yada evde,içtiği bardağın dibinde evlen benimle yazıyor tamamdır.Görmüştüm yap bunu

:D hem maliyeti az hem şaşırtıcı. Ama yine de ya dibinde bırakırsa. ? O kahve veya içecek tam bitene kadar artık dört dönerim. :D

Yapma dostum illaki biter bu kadar uygun maliyete daha güzel bi teklif bulamazsın

• dostum yakma kendini be
  • quote:

Orijinalden alıntı: piri reis

dostum yakma kendini be

Herşeyin bir zamanı var. Bizim de zamanımız geldi...
    Her ne kadar da genç olsakta olmalı artık. Çok çektik ...
    Bir nevi bir ödül olacak bu evlenme teklifi....
  • quote:

quote:

dostum yakma kendini be

o zaman üstad şöyle bir soru sorayım müstakbel eşin ne kadar şaka kaldırabilir ?
  • quote:

quote:

quote:

dostum yakma kendini be

o zaman üstad şöyle bir soru sorayım müstakbel eşin ne kadar şaka kaldırabilir ?

Şakalarla aramız iyidir. Çok yaptığım birşeydir.
    O nedenle hep yemiyor. Tanıyor artık.

• kardeşim gir bu siteye bir video var izle ben hayatımda böyle bir evlenme teklifi görmedim hatta herkes izlesin..

http://www.youtube.com/watch?v=RWC1EHpsJxw
  • Lahmacuncuya götür yengeyi ustayı da ayarla hamurun içine yüzük koysun böylece yenge lahmacununu yerken hiç beklemediği bir anda yüzüğü görüp ağlayarak erkekim diye kucağına atlayacak.Önemli kısım yengenin isminin her lahmacuna 1 harf gelecek şekilde domatesle lahmacuna yazsın bu güzel süprizinden dolayı seni kesinlikle reddedemeyecek.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.