Şimdi Ara

Evrensel Seri Yol Denetleyicisi acil yardım !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. Evrensel seri yol denetleyicileri arasında paralel seri port üzerinde ünlem işareti var. dolaysıyla yazıcım çalışmıyor. Bilgisayarımı her açtığımda "yeni donanım bulundu" diyor. donanımı yüklemeye çalışıyorum. usbehci.sys dosyası gerekli diyor. Dosyayı bulup yükle dedikten sonra aygıt yüklemede bir hata oluştu doğru çalışmaya bilir. ibaresi yer alıyor. şimdi lpt girişi bozukmu diye hdd yi başka bi bilgisayara taktım yine aynı hatayı verdi. Sorun windowsta gibi görünüyor. Formatlayıp yeniden kursam bu sorun ortadan kalkar mı? yoksa daha basit bir yolu var mı? İnşallah derdimi anlatabilmişimdir yardım ve bu konu hakkındaki görüşlerinizi benimle paylaşırsanız sevinirim.

• Sen yazıcısını usbden bağlıyorsun anladığım kadarıyla ve tanıtamıyorsun, driver tam yuklenemediği için her açılışta yeni donanım buludu diyor. İşletim sistemin nedir, (98 ise)usb driverini yukledinmi ve o usbde başka aygıt takınca sorun oluyormu. Oluyorsa usblerine sorun olabilir. Xp kullanıyorsan onarma yap düzelir.
  • işletim sistemi xp şimdi evrensel seri yol denetliyicileri ayrı ayrı. usb paralel ayrı, ben paralel porta takıyorum. sorun dediğim gibi bu kısmı ilgilendiren yerde ünlem!! işareti var. sorun tam olarak sistemde ise formatlayayım diyorum bildiğin başka yöntem varsa yazarsan sevinirim. tşkler.. bu arada sistemi geri çekmemde bi işe yaramadı.
  • Formattan önce Electra'nın dediği gibi onarma seçeneğini kullan. Olmazsa formatı denersin...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.