Bildirim
EVT S1 - Günümüz 'DEVRİM' otomobili
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
sanayi işi bu kadar yürür -
üniversite bütçesi ile bu kadarını bile iyi yapmışlar. yalnız motor desteğini nereden bekliyorlarmış? merak ettim. kim kime destek olur bu devirde. WC bile parayla. -
Mesaj yazarsam siyasi olur bu yüzden yazmayacağım. Tek yazacağım kelime:
YAZIK
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 30 Temmuz 2018; 11:28:23 > -
İnşaatta daha kolay ve güzel para varken bunların destek görmemesi normal... -
her başarı gibi cezasız kalmamış. babayiğit ararken hayırlı evlatları görmezden geliyorlar -
Rant yaratamayan projelerin sonu budur. -
Sanırım orada yazım eksiği var,quote:
Orijinalden alıntı: manisa_tr
üniversite bütçesi ile bu kadarını bile iyi yapmışlar. yalnız motor desteğini nereden bekliyorlarmış? merak ettim. kim kime destek olur bu devirde. WC bile parayla.
"EVT Motor(,) destek gelmediği için faaliyetlerine son vermek zorunda kalmıştır."
virgül konmamış olabilir.... -
böyle sizler gibi ender bulunan edebiyat muallimlerinin de otomobil bölümüne yönetici yapılıyor olmasından çok müteşekkir bulunmaktayız. yorum donanım haberi bu hizmetinden dolayı tebrik ederiz. sizlerin sayenizde dil bilgisi açığı kalmayacak. sanayi sitelerinde ustalarla olan iletişimimiz de tamamlanacaktır. binaenaleyh seneye sınavlara girecek talebelerin de bu hizmetlerinizden fevkaledenin de fevkinde bir şekilde istifade etmelerini ricalen ve nisaen temmenni ederiz. -
Benim merak ettigim her Tesla konusunu anasyafa haberi olarak acan editorler bu konuyu niye acmadiniz ?
Nedenini biliyoruz merak etmeyin -
Ne saçmalıyorsun üstteki anlamamış o da açıklama yapmış.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
"EVT Motor(,) destek gelmediği için faaliyetlerine son vermek zorunda kalmıştır." virgül konmamış olabilir.... |
Rant yaratamayan projelerin sonu budur.
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X