Geçenlerde western digital 2,5inch harici bir harddisk aldım Benim bilgisayarım bu harddiski takar takmaz tanıyor Ama bazı bilgisayarlar ön usb girişine taktığım anda tanımıyorlar Ama harddiski görüyorlar ve yükle dediğimde sürücü bulunamadı diyorlar Ne yaptıysam ön girişlerden tanıtamadım (arka girişlere takarsam tanıyorlar) Sizce ne yapmam gerekiyor Yardımcı olursanız çok sevinirim.
quote:
Orjinalden alıntı: zombee
Geçenlerde western digital 2,5inch harici bir harddisk aldım Benim bilgisayarım bu harddiski takar takmaz tanıyor Ama bazı bilgisayarlar ön usb girişine taktığım anda tanımıyorlar Ama harddiski görüyorlar ve yükle dediğimde sürücü bulunamadı diyorlar Ne yaptıysam ön girişlerden tanıtamadım (arka girişlere takarsam tanıyorlar) Sizce ne yapmam gerekiyor Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bazı bilgisayarların ön girişleri çalışmıyor alabilir, bazıları da çalışır ancak usb 1.1 olarak çalışır(normali usb 2.0) Bu da belleğin tanınmamasına ya da yüklenmemesine neden olur !
ön usb portların bağlantı kabloları anakarta takılı değildir, aynı sorun bende de vardı, kasayı açıp kabloları takınca çalıştı..
Ya galiba öndekiler 1.1 oldukları için hem enerji hemde veri transferini birlikte gerçekleştiremiyor sorun bundan kaynaklanıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme