Ben excel'de çalışırken resimdeki kopyalama hatasıyla karşılaşıyorum. Şu şekilde izah edeyim. Tabloda kategory, sub-caregory, fy kolonları başka bir yerden vlookup alıyor ve mapping işlemi yaptığımız için yanlış olan metaryal kodlarını ayıklamada, mapping dosyası sub-category ve material kutucuklarını değiştirmemizi söyleyen değiştir olarak çıkıyor çünkü, kod yanlış değiştirince bu veriler vlookup ile geliyor.
Ancak sorun şu ki, ben paste-123 yaparak yapıştırmama rağmen bu çok satırdaki sub-category de yazanları material'e yapıştırmak istediğimde excel benim seçtiğim tamamını yapıştırmıyor, kafasına göre 3-4-5-6-7 satır bazen 1 satır olarak yapıştırıyor. Bunu nasıl tek seferde yapabiliriz?
Komple tümünü seçip başka bir yere al, orda işi hallet sonra tekrar kopyala demeyin, denedim olmuyor.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
birileri yardım edebilir mi ?
Sorunu tam olarak anlamış değilim fakat gözüme noktalı ibareler çarptı. Sıkıntı onlardan kaynaklı olabilir. E32 mesela bir formüle denk geliyor olabilir bu sıkıntı düz yazılardada oluyormu herhangi noktasın yazılarda.
onemli degil, ben sorunu cozdum zaten. satir kaybi varmis ondan kopyalamada satir yiyormus