Şimdi Ara

.exe dosyalarını bilgisayara kurmama izin vermiyor yardım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
1.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yeni bir virüs ile başım dertte. önce bilgisayarıma asus.exe ve acer.exe die iki virüs bulaştı sistem dosyalarına bunlar silinmiyor görev yönetcisinden işlemi sonlandırıyorum geri başlyodu kaspersky kurmaya çalışyorum biraz gidiyo geri kapanıyo exe kurulum dosyası geri en son avast la sildim de bu virüsleri şimdi yine ne kasperskyı kurabiliyorum yarım kalıyo ne de başika exe dosyalarını kurmuyor
    önce başlatıyo sonra geri kapatıyo pencereyi umarım anlatabilmişimdir.
    mesela bir program için güncelleştirme indiriyorum onu kurmuya izin vermiyo. bu sorundan nasıl kalkabilirm. iki kere format attım makineyede

• Prevx CSI - Malware scanner bu program işini görecektir ama serial bulmakta zorlanabilirsin. Bulamazsan etkili malware cleaner programlarını denemelisin.
  • sanmıyorum ordanda olmadı...
    şimdi bütün bilgileri usb diske alıyorum şu anda c vd d ye tamamen format atıp hiç bişey kurmadan virüs taraması yaptırcam umarıım olur.
  • valla bilgileri yedekledim c ve d ye şu anda format atıyom umarım düzelir...
  • ok bildiririm
  • evet sorun çözüldü arkadaslar c ve d ye format attım kaperi kurdum güncelleştirmeleride kurdu bütün hepsi formtlayınca disklerin düzeldi.
  • tşkler yardımlarınız için tşkler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.