Bildirim
.exe Geçerli Bir Win32 Uygulaması Değil
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
o tıkladığın yükleme dosyası olamyabilir, ya da hatalı kapatılmış.
klasörün içinden kur önce, sonra ona tıkla.. -
dediğini pek anlamadım zaten iso dosyası ve içindeki 3 dosyadan sadece bu dosya exe diğerlerinde kurulacak bir şey yok -
winrar var ise o dosyaya sağ tıkla winrar ile aç. içindekileri bi klasöre sürükle.böyle kurmayı dene -
O açmaya çalıştığın crack dosyası, ilk önce oyunu kurucaksın ardından crack dosyasını oyun klasöründeki orjinal exe ile değiştireceksin. -
- Crack dosya paylaşmak veya Crack yapımını anlatmak, DH Forumda kesinlikle yasaktır! -
ben dosyada paylaşmadım crack te anlatmadım -
quote:
Orijinalden alıntı: D. H. Lawrence
O açmaya çalıştığın crack dosyası, ilk önce oyunu kurucaksın ardından crack dosyasını oyun klasöründeki orjinal exe ile değiştireceksin.
Evet ondan kurmuyorsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeşim bendede aynı dosya var iso dosyasını virtual clone veya daemon tools gibi yardımcı bi programla sanal sürücüye koy daha sonra o dosyaya sağ tıklayıp boş bir harddiskinin içine dosyaları cıkart diyerek cıkart. Cracks klasörü içindekiler farklı bişey onları sorunun olduğu zaman yaz buraya söylerim. Sonra rockstar social club xlive falan kur.Galiba x64 falan ondan hata veriyo. İsonun içindeki rockstar games yazanıda belgelerime atmayı unutma inşlh çalıştırabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatan.Sever -- 21 Ağustos 2013; 9:07:01 > -
Dosya bozuk olabilir. Virüs bulaştığında ve avg ile tarattıktan sonra bazı dosyalarda benzer mesajı ben de aldım. -
quote:
Orijinalden alıntı: Simiagul
Kardeşim bendede aynı dosya var iso dosyasını virtual clone veya daemon tools gibi yardımcı bi programla sanal sürücüye koy daha sonra o dosyaya sağ tıklayıp boş bir harddiskinin içine dosyaları cıkart diyerek cıkart. Cracks klasörü içindekiler farklı bişey onları sorunun olduğu zaman yaz buraya söylerim. Sonra rockstar social club xlive falan kur.Galiba x64 falan ondan hata veriyo. İsonun içindeki rockstar games yazanıda belgelerime atmayı unutma inşlh çalıştırabilirsin.
iso dosyası açmak için virtual clone veya daemon tools a ihtiyaç yok winrar kurarken uzantılardan isoyuda seçerseniz winrar ile açabilirsiniz normal program gibi. sag tıklayıp buraya çıkar demeniz yeterli....
-
evet virüs olabilir buyuk ihtimal yada bilmiyorum ama bazı oyun konsollerine ait dosya indirmiş olabilirmi onların uzantıları exe olabilirmi?? -
quote:
Orijinalden alıntı: turkay11
quote:
iso dosyası açmak için virtual clone veya daemon tools a ihtiyaç yok winrar kurarken uzantılardan isoyuda seçerseniz winrar ile açabilirsiniz normal program gibi. sag tıklayıp buraya çıkar demeniz yeterli....
Bende yer olmadığı için bu daha pratik oluyo çözüme çözüm getirmekte size özgü bişey heralde
-
quote:
quote:
quote:
Bende yer olmadığı için bu daha pratik oluyo çözüme çözüm getirmekte size özgü bişey heralde
iso açmak için daemon tools kuracak kadar yer varsa daemonu sil yer açılsın winrar gorur isini )))
-
quote:
quote:
quote:
quote:
iso açmak için daemon tools kuracak kadar yer varsa daemonu sil yer açılsın winrar gorur isini )))
Daemon sil derken sen benim sunduğum pratiğe fransız kalmışın kardeş. Yer yok dediğim 3 4 mb yer deil o dosyayı açarken ve çıkartırken winrar c de temp dosyasına 14gb yer açmak zorunda kalır bide açtıktan sonra içindekinide açmaya çalışınca oluyo sana 30 çok yanlş kafadasın
-
bu arkadasın yazısı.....
Arkadaşlar bir torrent sitesinden gta 4 hd indirdim 37 bin kişi indirmiş istatisklerde öyleyazıyordu ama ben bu oyunu daemon tools ile açyorum gta 4 exe'ye tıklayınca geçerli bir win32 uygulması değil diyor ne yapmam lazım ss de koyuyorum.Şimdiden Teşekkürler.
gordugun uzre daemon tools ile acıyorum diyor hala virtual clone ve daemon tools diyorsun )) adam kurmus kurmus daemon tools la açmış )) adam diyor Çanakkale bogazi sen diyorsun yandı agazı ))
ee daemon tools kurup birde sanal surucude başka bir işletim sistemi kursa masa ustunde 2 farklı işletim sistemi olsa daha pratik olmazmı??? onuda tavsiye et -
quote:
bu arkadasın yazısı.....
Arkadaşlar bir torrent sitesinden gta 4 hd indirdim 37 bin kişi indirmiş istatisklerde öyleyazıyordu ama ben bu oyunu daemon tools ile açyorum gta 4 exe'ye tıklayınca geçerli bir win32 uygulması değil diyor ne yapmam lazım ss de koyuyorum.Şimdiden Teşekkürler.
gordugun uzre daemon tools ile acıyorum diyor hala virtual clone ve daemon tools diyorsun )) adam kurmus kurmus daemon tools la açmış )) adam diyor Çanakkale bogazi sen diyorsun yandı agazı ))
ee daemon tools kurup birde sanal surucude başka bir işletim sistemi kursa masa ustunde 2 farklı işletim sistemi olsa daha pratik olmazmı??? onuda tavsiye et
ya harbiden boşa yaşıyon g. kaşıyon
daemon toolsla niye işi bitiriyon senin amacını çözemedimki ben sorunun yoksa uza konudan ben indirdim açtım adama nasıl yapacağını anlatıyom
sen durmuşun yok daemon açılmamş açsın winrarla açsnda açsın biz adama onu anlatıyoz neyin kafasını yaşıyon sabah sabah
-
Simdi cozdum senin amacını post kasıyorsun 2 gun olmuş foruma geleli ))) DOSTUM adam kurmus kurmus 1 pc ye 2 daemon tools kurulmuyor :))) Bari sandbox ı onerde bir pc de 2 daemon açmayı öğrensin :)))) -
quote:
Simdi cozdum senin amacını post kasıyorsun 2 gun olmuş foruma geleli ))) DOSTUM adam kurmus kurmus 1 pc ye 2 daemon tools kurulmuyor :))) Bari sandbox ı onerde bir pc de 2 daemon açmayı öğrensin :))))
Seni inandırmak gibi niyetim yok ama post falan kasmıyorum forumada 2 gün önce gelmedim senden eskiyimdirde zaten sadece adamla aynı sorun bendede vardı çözdüm yazdım
Senin böyle bi problemin bile yokken atlamışn bence sen post kasıyosun çözüme çözüm yaparak -
quote:
quote:
Simdi cozdum senin amacını post kasıyorsun 2 gun olmuş foruma geleli ))) DOSTUM adam kurmus kurmus 1 pc ye 2 daemon tools kurulmuyor :))) Bari sandbox ı onerde bir pc de 2 daemon açmayı öğrensin :))))
Seni inandırmak gibi niyetim yok ama post falan kasmıyorum forumada 2 gün önce gelmedim senden eskiyimdirde zaten sadece adamla aynı sorun bendede vardı çözdüm yazdım
Senin böyle bi problemin bile yokken atlamışn bence sen post kasıyosun çözüme çözüm yaparak
Dostum boşver sen asıl o kasıyor postu saol çözümün için en azından ciddiye almışsın konumu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- out of delivery ne demek
- dcr nedir
- digital vibrance sıfırlanıyor
- oda kapı menteşe ayarı nasıl yapılır
- kişisel bilgisayarınız görüntüyü başka bir ekrana yansıtamıyor
- udf nedir
- windows ekran görüntüsü alma
- silinen dosyaları geri getirme
- dlss nedir
- root nasıl kaldırılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X