2 3 kez format atmama rahmen format attiktan sonra ilk restart attigimda tum exeler dos formatina donusuyor regedit den oynamayi denedim fakat olmadi 2. yol olarlak bilgisayarimdan klasor secenekleri ordanda dosya turlerine baktim fakat ordada .exe formatini bulamadim yardimlarinizi bekliyorum..
baslat - calistir - cmd yaz entera bas: cd\windows copy regedit.exe regedit.com regedit.com suraya git: HKEY_CLASSES_ROOT\exefile\shell\open\command sag taraftaki (Default) adli degeri "%1" %* olarak degistir (kopyala yapistir yap) buraya git: HKEY_CLASSES_ROOT\.exe sag taraftaki (default) adli degeri exefile olarak dgistir
daha onceden yaptim bunu fakat restart tan sonra gene dos oluyor nod32 ile tarama felan yaptim virus bulamiyor
hocam bvana bi kere oldu tüm programlarım gitti .mp3 .mpg .jpg gibi şeylere bişey olmuyor rar lanmış .exe lerin hepsi tıkladığında dos ekranına giriyor bütün hdd silmen gerekiyor bende defalarca format attım düzelmedi diskini kazıatark formatla xp ni kur düzelir sorun hihi kökten çözüm
quote:
Orjinalden alıntı: asymetric daha onceden yaptim bunu fakat restart tan sonra gene dos oluyor nod32 ile tarama felan yaptim virus bulamiyor