Şimdi Ara

EXPER EASYPAD-P11MS Kullanıcıları (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
16.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ram'i 2 GB yapinca cok daha iyi bir makina olacagini düşünüyorum. Ekran kartida paylasimli oldugu icin onuda 512 yapabiliriz sanirim. Buda bircok isin altindan kalkan bir tablet yapar bizim aletleri.
    Bu arada bu aletler netbook lar ile ayni donanimlara sahip yani ayni parcalari kullanabiliyoruz. 3g modul ve daha iyi bir ekran kartina upgrade yapmak hic sikinti olmayacaktir. Ama once arka kapagi nasil acacayimi cozmeliyim :)
  • Arkadaşlar ilk aldığınızda şarjı oluyormu benim şimdi geldi açma düğmesine bastım açılmadı
    exper teknik servisi aradım 8-9 saat şarj edin öyle çalışır dedi sizde durum nasıldı?
  • Ben ilk digimda 10 saat uzerinde sarj ettim. Sarjda iken kullana bilirsiniz. Ama ilk sarj onemli. O yuzden sarj edin bence. Ben ilk aldigimda pilde biraz sarj vardi.
  • kullanan arkadaşlara bir şey rica etsem herhangi bir autocad verisyonunu(2004 vs) kurmayı deneyebilirlerse çok sevinirim :)
  • Autocad 2008 çalışıyor. Max2009 'da öyle. Ayrıca 30 usd + kdv'ye ram 2 gb oluyor bilginize.
  • teşekkürler
    quote:

Orijinalden alıntı: agnaday3

Autocad 2008 çalışıyor. Max2009 'da öyle. Ayrıca 30 usd + kdv'ye ram 2 gb oluyor bilginize.
  • Bu gün 54 tl karşılığında ram 2 gb oldu. Alet şimdi dahada iyi oldu. Herkese tavsiye ederim.
  • ram ı nereden taktırdınız . kullanma klavuzunda 3g ve cps den bahsedıyor ama aktıf edemedim siz deniyebildinizmi?
  • Bu alete kılıf alan arkadaşlar aldığı yeri paylaşırsa seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atarcam

Bu alete kılıf alan arkadaşlar aldığı yeri paylaşırsa seviniriz.

Evet resimleri ile birlikte lütfen :)
  • Aletin içinde 3g modul yok. Hatta eklendiginden bile emin degilim. Karta entegre gibi birsey dediler. Ama bir ara icini acip slot varmi bakacagim. Ama sadece simkart okuyucu var 3g baglanti icin bosa vaktinizi harcamayin.

Rami kadikoy belediyesinin oarsisinda bos bayisinin yanindaki teknik serviste taktirdim. 5 dk icinde hallettiler. Experin anpasmali servisi. Alet garantiden cikar diye kaygilanmayin.
  • Cqnta icin en cok cesit ve uygun fiyat kadikoy yazicioglu is haninin yanindaki pasaj. Bilgisayarla ilgili her tur cqntayi magazalarin en kotu yari fiyatina alabiliyorsunuz. Ben 4. Cantami aldim gecen gun son 1 ayda. Her turden kilif ve cantam oldu.
  • Yorum bekliyoruz arkadaşlar
  • selam
    bu konuyu yenı gordum, okudum.

buraya da yazıyım sorularımı

1- alternatıf win7 li baska ne var ? mın 10.1 inch olmaz uzere?
    2- aslında 1,5inch fazlası var tamam ama P10dan daha guclu batarya kullanıyor ve ssd var, neden P10 kadar gitmiyor sarjı acaba? win vs android farkı mı?
    3- video incelemesinde hmdi var ve 1080 p out ile tv den film izlemekten bashedilmis, 3150gpu ve atom işlemciyle bu nasıl olur?? 720p calıstırmasından bile supheliyim ( eger calıstırdım 42inch lcdtvde dıyorsanız calıstırdıgınız 1080p film kac kbps idi?

EDIT: 880 YTL olmus bi ara yaa yukarda paylasmıslar, yine sogudum simdi 1080 e almaktan :))
  • alternatıf win7 li bende aradımda,internet dışında satılan yer bulamadım :(
  • yukaridaki 4 soruya ilaveten,
    inceleme videosunda iconlarin kucuklugu nedeniyle tam ustune basma sorunundan bahsedilmiş.

ozellıkle masaustu iconlari icin bu win7 oldugundan ben displayi %50 filan daha buyuk ayarlayıp onları dev gibi yapamaaz miyim? onları dev gibi yapınca -dokunmatık- alani da buyumez mi o icon icin?
  • Sayın gimmeluck

Sorularınızı cevaplamadan önce sistemler hakkında kuru sıkı değil tecrübelerime dayanarak yazdığımı belirtmek isterim.

Bu yorumları yaparken çok tecrübeli bir PC ve Android kullanıcısı olduğumu bilmenizi isterim. 20 yıldır PC ve 1.5 yıldır da Androidin tüm versiyonlarını her türlü alette birçok değişik rom kullanarak denedim.

Şimdi cevaplara geçelim;

1- Alabileceğiniz bence en iyi aletlerden biri P11 dir. SSD disk, 2GB ram, 1.66 GHz işlemci. 11.6" kaliteli ekran. (P10 ekranla karşılaştırılamaz bile) Araştırmanıza gerek yok ben yeterince araştırdım. Genede karar sizin.
    2- Sizde biliyorsunuz ki Windows profesyonel bir işletim sistemidir ve dünyada en çok kullanılan sistemdir. Windows 7 10 gb diskte ortalama yer kaplarken Android 1gm ortalama yer kaplar. Yani Windows 10 kat daha detaylı işler için tasarlanmıştır. Android zaten cep telefonları için geliştirilmiş bir işletim sistemidir. Yapacakları ve fonksiyonları çok ama çok sınırlıdır. Telefonlarda internete girer oyun oynar belki kitap okursunuz. Android'de sadece bunları yaparken windows'ta seçenekler sınırsızdır. Word'de bir yazı yazıp printerde çıkış almak bile bir eziyettir. Çoğu android sistemi usb diskleri bile göremez görenleride sadece fad32 yi görür. Oda sınırlı bir kullanım olanağı tanır size. Yani işin özü daha çok işlem ve işlemci gerektirmesidir. p11'i android sistemlerle hatta ipad ile karşılaştırmak çok yersiz ve saçmadır. Diğer forumda da yaptığım bir benzetmenin aynını burada da yazacağım. İpad mac bilgisayarların yaptığı işlerin %30'unu bile yapamazken. p11 pc bilgisayarda yaptığını işlerin tamamını yapabilir. Buda deminde yazdığım gibi büyük işlem kapasitesi ve elektrik enejisi demektir. Bu enerji harcaması sonucu işlemci ısınır ve bu işlemciyide soğutmak için zaten alete birde fan eklenmiştir. Pil tüketimide bence çok çok iyi bazı günler 5 saate yakın kullanım veriyor bana bilginize.
    3- Bu gün ofiste avatarın action sahnelerini ileri geri alarak baya seyrettim. 1080p ve predator uda 1080p seyrettim 1 TB usb diskten. Hiçbirinde en ufak bir takılma ve kasma yaşamadım. Ayrıca tv out çok kaliteli sesde beklentilerimin çok üstünde. Bu arada p10'u yerden yere vururken bu aleti bu kadar övmem bana da garip geliyor :)
    4- Valla ilk gün incelerken bana da biraz zor gelmişti. Ertesi gün hiçte zor olmadığını aslında windows 7 nin bizim bilmediğimiz ve fark etmediğimiz birçok tablet hareketine imkan verdiğini farkettim. Videoda o testi yapan arkadaşların benim kadar uzun kullandıktan sonra o yorumları yaptığını zannetmiyorum. Ayrıca daha küçük ekranlı bir tablet tercih etmeyin bence ikonlar dahada küçülecektir. :D

• Merhaba arkadaşlar,
    Ben dün itibari ile kavuştum p11ms'e... Yanında iPad aynı fiyatı ile bana bakıyordu beni al beni al diye ama yemedim (: Çok memnunum bu kısa kullanım süremde. Yanında bir wacom kalem hediye etseler hadi onu bıraktım iki aksesuarı olsa satın alabileceğimiz daha iyi olurdu tabii... Şu an Android kurma çabalarım devam ediyor. Düşük çözünürlükte kurmayı başardım lakin hiç bir özelliğini çalıştıramadım. Buna uygun bir rom bulurum inşallah. Yaşasın Dual-boot (:
  • Neden bu makinaya android yüklemek istiyorsunız?
  • yolda windows kullanmak zorlu olabiliyor (:
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.