Şimdi Ara

EXPER EASYPAD-P11MS Kullanıcıları (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
16.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: agnaday3

quote:

Orijinalden alıntı: toriik

Windows 8 yükledim motorola xoom gibi oldu makina. Sadece sensörler çalışmıyor. Aynı cihaz oldukları için Exopc driverlarını kullanabilirsiniz.

Windows 8 i nereden buldunuz ve yüklediniz ? Sanırım beta sürümü. Eski win7'ye dönemek isterseniz problem oluyor diye duydum. Driver sensör problemi.

32bit Developer sürümü yükledim. Sonra windows 7 ye döndüm ama sensörleri test etmedim. Şimdi de android Honeycomb 3.2 yi kurmadan windows ile dualboot yaparak çalıştırmışlar, tablet elime geçtiğinde dener buraya yazarım.

Denemek isteyenler içinhttp://exocommunity.com/forum/viewtopic.php?f=108&t=5825 burada herşey anlatılmış. Ufak tefek sorunlar vardır mutlaka.

Not: Bu tableti ilk aldığımda ekran kalibrasyon tutmuyordu, baya bi canım sıkılmıştı. Parmakla dokununca İmleç dört biryana atlıyordu. Exper ana servisi yardımcı olmak bir kenara bu ürünü sattığını bile unutmuş. Exopc sitesindehttp://www.exopc.com/backstage/download/Support/TouchPanel_YFO_v1006h.zip Touchpanel firmware yükledim. Ekran dokunmatiği düzeldi. Aynı sorunu yaşayanlar varsa nasıl yükleneceğini okuyup yükleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi toriik -- 29 Eylül 2011; 23:17:49 >

• Zaten exper müşteri hizmetlerinin görevi müşteriye yardımcı olmamak ve delirtmek :) Neyseki başka markanın aynı tableti sattığını biliyorsuz da oradan yardım alabiliyoruz :)
  • Exper 32 GB lık SSD lere Windows 8 ilaç gibi gelecektir... Windows 8 (Window Developer preview) yüklemelerini şiddetle tavsiye ederim.. 32 bitlik olanı 4 Gb ın altında yer kaplıyor...

Windows 8 ile bi nebze hızlanma hissedilecektir...

Exper Windows tabletleri destek sıfır olduğu ezelden beri biliniyor..

Android 3.2 ye fazla kafa yorulmalaı.. İlla daha hızlı daha az pil tüketimi ise Ubuntu tercih edilmeli... Ubuntu da profesyonel herşey var..
  • Siz bunu denediniz mi? Windows 8 remi olarak çıkmadı henüz diye biliyorum ben. Şu anda bendeki windows 7 durma noktasında. Format atmaya çekiniyorum doğrusu.
  • Slm arkadaslar win 8 consumer edition yukledim cok iyi bu arada g sensor olayini halledemedim digerleri tamam g sensoru yukledim ama otomatik olarak nasil donmasi gerekli onu halledemedim. Birde exper tabletcilerden ricam bana win 8yuklerken recoveryi cokerttim sizden ricam bana bir arkadas recovery dvd disi hazirlarmi
    Not
  • arkadaşlar bu tabletin driver cd olan var mıdır.win8 kurdum sonradan tekrar win7 ye geçtim fakat bazı driver ları görmedi.kendi sitesinde de driver falan yok.elinde olan varsa yardımcı olabilri mi?
  • Windows8 Geldimi cihaza ? Geldiyse birisi inceleme yapsın
  • bugün aldım bu alettende, arkadaşlar recoverysini gönderebilcek varmı? veya driverleri nerden temin edicez? gsensor özellikle ve ekranın sol üst köşesindeki dokunmatik buton
  • DRİVEER BULAMAYAN ARKADAŞLAR İÇİN

ftp://ftp.exper.net.tr/SURUCULER/Exper-Tabletler/EASYPAD-P11MS/

SÖMÜRÜN, BÜTÜN HEPSİ VAR
  • Evet arkadaşlar biri kursun windows 8'i ben denemek istemiyorum :)
    Sanki driver problemi yaşayacakmışız gibi geliyor :)
  • Evet, ben orjinal aldım ve kurdum w8'i. ilk görüşüm iyi. Detayları sonra yazarım.
  • Evet arkadaşlar. Tüm kurulumları yaptım ne denediysem olmadı g sensor yüklü. Denetim masası problem yok diyor ama w8'de g sensor çalışmıyor.
  • Arkadaşlar bizim okulda vardı üzerinde windows7 kurulu idi ama insanı delirten bir yavaşlığı vardı.usb üzerinden win8 kurdum ve tablet kendine geldi diyebilirim. Kurmak isteyenler çekinmeden kursunlar. Yalnız arkadaşında dediği gibi şimdilik sensör çalışmıyor bunuda az önce öğrendim şimdiye kadar ihtiyaç duymamıştım :)
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.