Şimdi Ara

EXPER EASYPAD-P11MS Kullanıcıları (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
16.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nekadar zamanda elimize geçer hatta geçer mi? ben hepsini almak istiyorum açıkçası. Ama bu tarz ürünler bazen gümrükte takılkyormuş. 50 usd üzeri riskli diyorlar. Problem yaşar mıyız yoksa parça parça almak daha mı mantıklı olur?
  • Vallahi takılmayacağını düşünüyorum üç kuruş fazla verip paket yapmasını isteyeceğim hediye için... burada sorun olursada üç kuruş memurun eline sıkıştırınca verdi şu ana kadar gümrükte takılan siparişlerimi. O nedenle sorun yok bence (:
  • ben direkt satınal deyince palpayabağlandı. gönderim ücreti ödemeden nasıl yollayacak size ödemeyi nasıl yapacaksınız palpay olmadan.
  • ya birde bakınca bu dock çok saçma. ben zaten 15 tl lik bir aparatla usb çoğaltırdım. hani bu dock ta hdmı out. Ofise gelince koyacaksın docka bağlanacak büyük ekrana kablo tak çıkart olmayacak. benim hafta sonu aldığım soğutuculu ayaktada 4 usb girişi var. bozuldum biraz başka modeli yokmu başka yerlerde acaba.
  • ben paypal üzerinden para göndereceğim direkt... siteyi kullanmayacağım.. Aldığın ayağın fotoğraflarını gönderebilir misin?
  • tab
  • quote:

Orijinalden alıntı: agnaday3

Selamlar
    Ikisinin girisleri farkli. Hatta bildigim kadariyla ulkemizde henuz iki aletede dock uydurabilen olmadi. Hatta p10 un formunda Baki diye bu konularda uzman bir arkadas girisleri benzeyen bir urunu Çinden getirtti ama uymadigi icin parasi ziyan oldu. Hatta bir uyari. Baska ulkelerde bu urunun aynisinin dock u bile buradakine uymama riski tasiyor. Cok ,iyi arastirmanizi tavsiye ederim. Keske exper su isi tam yapsada bizde kumar oynamak zorunda kalmadan onun getirttigi aksesuarlari alsak.
    quote:

Orijinalden alıntı: design.CagdaS

Arkadaşlar ben hiç P11MS yi incelemedim. bilgim yok.
    P11MSnin Dockları P10AN a uygun mudur?
    Yani dock yuvaları aynı mıdır?
    her ikisini de kullanan olarak agnaday3 cevaplarsan sevinirm

tesekkur ederim bilgilerin icn.
    Baki arkadssin aldigin biliyordum. Ne yazikki olumsuz.
    gerci advent vega easypadin aynisi ama.. nasil da uymamis hayret.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkgun

Arkadaşlar biliyorsunuz P11MS'te 3G ve GPS için yerler hazır fakat EXPER'in sattığı modelde yok. Lakin illaki istiyorum bu özellikleri diyorsanız size bir süprizim var (: Tuzlu bir süpriz hehe

http://kevindark.co.uk/Products/3G_GPS_Card_And_Antenna_Pack.aspx
    Videosu:http://www.youtube.com/watch?v=R0peVPGQpLc

Dock Station

http://kevindark.co.uk/Products/Docking_Station.aspx

Stand

http://kevindark.co.uk/Products/Stands_For_EXOPC_VIBE.aspx

Stand & Çanta

http://kevindark.co.uk/Products/EXOPC_Hard_Clam_Shell_Case_Stand.aspx

Ayrıca ekstra SSD ve Ekran kartı takma opsiyonu da var Mini Pcie sayesinde... Örneğin xfacts in çok övdüğü Broadcom Crystal HD'i takabilirsiniz bu slota... 39 dolara.

Exper'in Android tabletini diğer tabletlerle bir sanıp parça alanlar yanıldı çok basit usb data kablosu bile pinleri farklı olanlar kullanıcılar gördüm Doğubank a (İstanbul) civarına uğramıştım...Tablet ağırlıkli ürün satan bir mağazada bir başka firmanın teksiyeni elinde bir müşteriye ait Viewsonic marka tablet almış diyorki usb data kablosu yokmuş Exper ile aynı imiş ... doğrumudur diye teyid istedi... Denediler olmadı pinleri farklı idi... Herhalde Exper'in Windows tabanlı tabletini de SIRF dış kasası aynı diye tüm parçası uymak zorunda değildir... Bu hataya düşen parası boşuna gidenler olmuştur... forumda var.. Burda da belirtildi...

Şimdi aynı hataya benim belirtmiş olduğum ExoPC slate tablet ile kafaları karıştırmak doğru değildir insafsızlıktır... Kendindeki Exper in windows tabletini açmadan AYNIDIR demek sallamasyonu yakışmıyor... USB data kablosu pinleri ExoPC Slate ile uyacak mı? Bu bilgi videolarda nasıl anlaşılacak?!

Experin windows tabletini gördüm... Özellike ekrana hafif aşağıya doğru bakılsa renk kararıyor.... Bu durum Exper in Android tabletinden de var... Windows tabanlıda tek artısı daha yüksek çözünürlük ve biraz daha büyük ekran....

Ayrıca ExoPC 64 GB SSD ve daha fazla bileşenlere rağmen DAHA HAFİF olması AKLA heriki parçanın İÇİ farklı olduğu getirmelidir... Ayrıca ekran kalitesi ExoPC Slate geliştirmiş ama benim gördüğüm Exper Windows tablettin ekranı vasat :

Exopc ekrnaı geliştirmiş kıyas için videosu :

http://www.youtube.com/watch?v=SA5AgtFG5SQ

Bu ara Exper'in Windows tableti ekran döndürme tepki süresi çok yavaş.... Kimse inkar edecek deyil ya... İnanmayan bakar... Ekranı döndürüyorum 2 saniye sonra ekran dönüyor...

Windows tabanlı olması Windows 7 deki aygıt yöneticisi donanım listesi ayrıntılı bilgi verecektir...

Eleştiri tüketici gözüyle yapılmalı... Üslubsal vve hakaret dolu mesajlar hariç olsa gerek!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 12 Mayıs 2011; 9:03:18 >

• xfacts
    Android işletim sistemi gibi bir cep telefonu sistemiyle 10gb yer kaplayan prfesyonel iş hatında ve herkese hitap eden bir sistemin ekran döndürmekteki tepki sürelerinin aynı olmasını kimse beklemez herhalde. Sırf bu yüzden de tableti kötülemek benle anlamsız.

Ekran kalitesine gelince; iki tabletide aynı anda kullanıyorum. İkisinin ekran kalitesi arasında uçurum denebilecek farklar var. Bence sizin bu ekran testini yaptığınız yerideki ışık ve o anki şartlara göre dğerlendirmeniz etkilenmiş. p10 benim şimdiye kadar gördüğüm en kötü ekrana sahip alet. Bu keransa bence gayet başarılı ve iyi öyle dik bakınca ayrı yan bakınca ayrı renklerde parlamalarda göstermiyor. Ama siz zaten ne p10 nede 11 sahibisiniz. Sadece 5 dk denemler veya internetten okuduklarınızla değerlendiriyorsunuz bu aletleri.

Parçaların uymayacağı konusun agleince; O kunuda dün bende bir uyarı yaptım arkadaşlara. Haklı olma ihtimaliniz var. Ben bir ara aletin içini komple açıp iç parçaları videodakiler ile karşılaştıracağım. Kesin sonuçlar yakalarsam burada paylaşırım. Emin olmadan kimse parasını sokağa atmasın.

• Adığım ayak linki şağıdadır. ben 35 lt ye aldım bu parayı vermdim soğutucu ve 4 usb çıkışı daha veriyor size. Nerdeyse orjinal doctan iyi diyebilirim :) Onda hdmı çıkış yok biliyorusunuz. Tam olarak kapanıp tablet gibi oluyor. Aletin dikliğini ayarlayabiliyorsunuz. soğutucu olması en büyük artısı bence tabletin fanı sıcak havalarda ve uzun çalışmalarda yetersiz kalabilir. tam dik pozisyona gelmesi için arkasında demir bir destek var onu söküp yan diktim 85 derece gibi dikliğe ulaştı. Büyük laptop bile koyabilirsiniz. Taşır.

http://www.zettabilisim.com/U455457,1956,cRadia-CRF-106W-Easyriser-Notebook-Sogutucu-Beyaz--.htm

quote:

ben paypal üzerinden para göndereceğim direkt... siteyi kullanmayacağım.. Aldığın ayağın fotoğraflarını gönderebilir misin?

• quote:

xfacts
    Android işletim sistemi gibi bir cep telefonu sistemiyle 10gb yer kaplayan prfesyonel iş hatında ve herkese hitap eden bir sistemin ekran döndürmekteki tepki sürelerinin aynı olmasını kimse beklemez herhalde. Sırf bu yüzden de tableti kötülemek benle anlamsız.

Ekran kalitesine gelince; iki tabletide aynı anda kullanıyorum. İkisinin ekran kalitesi arasında uçurum denebilecek farklar var. Bence sizin bu ekran testini yaptığınız yerideki ışık ve o anki şartlara göre dğerlendirmeniz etkilenmiş. p10 benim şimdiye kadar gördüğüm en kötü ekrana sahip alet. Bu keransa bence gayet başarılı ve iyi öyle dik bakınca ayrı yan bakınca ayrı renklerde parlamalarda göstermiyor. Ama siz zaten ne p10 nede 11 sahibisiniz. Sadece 5 dk denemler veya internetten okuduklarınızla değerlendiriyorsunuz bu aletleri.

Parçaların uymayacağı konusun agleince; O kunuda dün bende bir uyarı yaptım arkadaşlara. Haklı olma ihtimaliniz var. Ben bir ara aletin içini komple açıp iç parçaları videodakiler ile karşılaştıracağım. Kesin sonuçlar yakalarsam burada paylaşırım. Emin olmadan kimse parasını sokağa atmasın.

Sony de P serisinin ekranı daha hızlı dönmekte! ZAten döndürme sensör kalitesi ile alakalı Windows ile pek alakası yoktur... Yazılımsal sadece biraz iyileştirme güncelleme yapılır o kadar..

Exper i eleştiriyorum kötülemiyorum...

Exper in Androdlisi de Windows tabanlısını da kullandım ... Beğenmediğim şeyi yorum yapmak için illa satın almam mı gerekiyor ?...

Ekranda Kalite nedir? AMOLED Super AMOLED FULL RGB LED Super LCD IPS LCD leri biliyorsanız KALİTEDE SAĞLIKLI DOĞRU KIYAS yapabilirsiniz...

Dediğim gibi Exper in ekranı kaliteli değil.. Zaten inceleme videosunda Ecevit Bıktım bile benim tespitlerimi çoğunu savunmuştur...

Objektif TARAFSIZ inceleme için önerilerim olmuştur kaynak belirtmişimdir...

Bir gerçek vardır.. İlk 1-2 ay gözü kapalı beğenme faslıdır sonra gerçekleri kabullenme başlar..Bende çok oldu... Bazılarında 1-2 hafta tıpkı bende olduğu gibi...

• Siz bence bir mantık karmaşası yaşıyorsunuz. Sizin mantıkla gidersek dünyadaki hiçbir ürünü beğenmemek gerek. Bunlar satış stratejileridir. Düyada hiçbir ürün yokturki o günün teknojilerinin tamamını desteklesin. Dünyanın en çok satan tableti ipad bile milyonlarca kişi tarafından nefret edilen bir cihaz. Doğru düzgün hiçbir şeyi desteklemiyor. dünyanın en kaliteli ekranını içeren bu alet usb bağlantıyı geçtim bluetooth veri transferini bile desteklemiyor. Hdmi bağlantı ile görüntü aktarımı ise bir hayal. Bu elimizdeki cihaz tüm bunları desteklerken bazı yerlerde zayıf kalması gayet normalki ipad piyasaya bu aletin 2.5 katı farkla girdi. Ama bu alet bence sistem olarak da kullanılabilirlik olarakta onun çok çok üstünde. Bence yeterince düşünmeden ve test yapmadan eleştirilerinizin dozunu kaçırmayın. Sizin tepki almadığınız ve kullanıcılar tarafından eleştirilmediğiniz bir forum sayfasına hiç raslamadım.

• Boşver agnaday3... Arkadaşın kendine göre haklı nedenleri varmış almadığı ürün hakkında yorum yapmak için ve yapmış. İrdelemeye üstüne gitmeye gerek yok. Zaten derli toplu olamayacak bu başlık iyice karışmasın da sağlıklı bilgi alsın insanlar.

Teşekkürler bu arada paylaştığın için. Bu satın alacağım arkadaş biraz ilginç çıktı. Türkiye'ye ne kadara gönderirsiniz dediğimde direkt Exper mi diye sordu (: Bu arada ben ExpoPC'nin arayüzünü kullanıyorum pek birşey yok. Yüklemeye değmezmiş. Yine de paylaşacağım linkini 1-2 güne yazı hazırlıyorum içinde tavsiye ettiğim programlar olan.
  • Excell de olduğu gibi crome yada diger browserlarda ekranı elle kaydırma özelliğini kullanabilen varmı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 13 Mayıs 2011; 8:42:41 >
  • Makinada yüklü gelen İnternet Explorer şu anda tablet pc ler için en iyi yazılım. Kaydırma çift parmak büyütme küçültme yapıyor. Bende makinayı alır almaz Chrome yüklemiştim. Sonra farkettim Explorer 9 destekliyormuş. Şimdi Chromeyi rafa kaldırdım yeni versiyonu çıkana kadar da kullanmam. Elle kaydırma olmadan tablette surf yapmak hiç keyifli değil. Ayrıca Chrome nin bütün özelliklerini Explorer 9'a yüklemişkler zaten. Kısa yol pencereleri vs hatta artılar bile var. Hava durumunu ve maiilerinizi açıkan küçük bir pencereden anında görebiliyorsunuz.
  • quote:

Boşver agnaday3... Arkadaşın kendine göre haklı nedenleri varmış almadığı ürün hakkında yorum yapmak için ve yapmış. İrdelemeye üstüne gitmeye gerek yok. Zaten derli toplu olamayacak bu başlık iyice karışmasın da sağlıklı bilgi alsın insanlar.

Teşekkürler bu arada paylaştığın için. Bu satın alacağım arkadaş biraz ilginç çıktı. Türkiye'ye ne kadara gönderirsiniz dediğimde direkt Exper mi diye sordu (: Bu arada ben ExpoPC'nin arayüzünü kullanıyorum pek birşey yok. Yüklemeye değmezmiş. Yine de paylaşacağım linkini 1-2 güne yazı hazırlıyorum içinde tavsiye ettiğim programlar olan.

günlerdir o arayüzü arıyorum ama bulamadım,bende kullanmak istiyorum yardımcı olursan sevinirim ;)
  • Önyargılı davranıp hiç explorer açmamıştım hemen deniyorum teşekkürler :)

quote:

Makinada yüklü gelen İnternet Explorer şu anda tablet pc ler için en iyi yazılım. Kaydırma çift parmak büyütme küçültme yapıyor. Bende makinayı alır almaz Chrome yüklemiştim. Sonra farkettim Explorer 9 destekliyormuş. Şimdi Chromeyi rafa kaldırdım yeni versiyonu çıkana kadar da kullanmam. Elle kaydırma olmadan tablette surf yapmak hiç keyifli değil. Ayrıca Chrome nin bütün özelliklerini Explorer 9'a yüklemişkler zaten. Kısa yol pencereleri vs hatta artılar bile var. Hava durumunu ve maiilerinizi açıkan küçük bir pencereden anında görebiliyorsunuz.
  • Rica ederim özellikle bing çubuğu çok hoşunuza gidecek. Chrome ile arsındaki fatkı kapamakla kalmamış biraz gezmiş bile diyebilirim. Bakalım chrome nasıl bir yenilikle gelecek.
  • Buyrun buradan yakın... ExoPC UI Layer'da yazıda bulunuyor.. Size yetiştireyim hemen diye acele ettim dandik bir yazı oldu ama idare edin (: Uygulama tavsiyelerinizi yorum olarak eklemeyi unutmaz ve paylaşırsanız da ne ala...
  • quote:

Buyrun buradan yakın... ExoPC UI Layer'da yazıda bulunuyor.. Size yetiştireyim hemen diye acele ettim dandik bir yazı oldu ama idare edin (: Uygulama tavsiyelerinizi yorum olarak eklemeyi unutmaz ve paylaşırsanız da ne ala...

uı yı kuramıyorum.dil seçeneklerne geliyo öyle kalıyo.(cansel tusu bile işlemi).nasıl bi çözüm önerirsin?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.