Şimdi Ara

EXPER EASYPAD-P11MS Kullanıcıları (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
16.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: berkgun

yolda windows kullanmak zorlu olabiliyor (:

neden?
  • Yolda neredeyse 12" bir tableti zaten kullanamazsın emin ol :) Androidde de sadece oyun oynayıp ki onlarda sığ ounlar. Birde internete girersin. Ama o da windowsda daha performanslıdır bilgine.
  • Sarjı %100 ken kaç saat gidiyor acaba?
    P10AN dan az olduğu kesin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: SworderDante

Biraz daha Ucuz Olsa kesin bundan alıcaktım fakat Minimum 895tl Ye buldum oda Pahalı geliyor 19mayıstaki indirimde Artık P10AN alıcam
    Vatanda 2sinide Denedim Simgeleri Büyütünce Cidden P11 Canavar oluyor P10 oyuncak kalıyor ama aradaki 300-400tl lik fiyat farkı oyuncak almak zorunda bırakıyor

* hangi vatanda denediniz ikisini de?
    * 895 ytl ye nerde buldunuz?
    * 19 mayısda bır ındırım mı oalcak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 6 Mayıs 2011; 2:21:40 >
  • Hani 12 senedir bilgisayar kullanıcısı olmasam ve bu işi yapmış olmasam tamam lan ben neden anroid kuruyorum ki manyak mıyım diyeceğim (: Kendimi bilgisayarla yeni tanışmış bir insan gibi hissettirdin alacağın olsun (: Ayrıca yolda, seyahatte kullanmayacaksak neden tablet aldık ki? Kırk yılda bir müşteri ile görüşeceğim diye mantıksız olurdu.

Normalde bile Windows'ta ufak tefek zorluklar yaşanabiliyorken seyahat sırasında daha kullanışlı bir işletim sisteminin elzem olduğunu düşünüyorum. Sadece oyunlar açısından düşünmemek lazım. iPhone dan wifi hotspot oluşturup email kontrolü yazımı, instant messenger kullanımı ve sörfün daha kolay olacağını düşünüyorum android ile... Android i hafife almamak lazım (: Ayrıca 90mblık bir işletim sisteminin pil ömrünü uzatacağını düşünüyorum.

Bu arada dock, kılıf, çizim için kalem ve mini bluetooth klavye alabileceğim bir yer biliyor musunuz? dock biraz hayal gibi ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkgun -- 6 Mayıs 2011; 1:33:09 >

• Ben aksesuar olarak ne aradıysam yazıcıoğlu ve yanındaki pasajda buldum üstelik herşey neredeyse teknomarketlerin yarı fiyatına. Örneğin 59 tl olan tablet sandını oradan30 tl'ye aldım. çantalar tekno marketle aynı olanları orada 10 tl tokno markette 29 TL
  • gimmeluck

Ben androidin bu tablette stabil çalışmayacağını düşünüyorum. p10 da bile stabil değil bir çok olay :) Ama siz bir yapın bize de deneyimlerinizi anlatırsınız. Merak ettim :)
  • bu arada P11 için rami nerden aldınız bos slot varmıydı?
  • Bu arada ürünün gerçek özellikleri
    http://www.besttabletpcsreviews.com/bmodo12-12g-tablet-pc.html
  • burada da ürünün gerçek aksesuarları (:
    http://www.bmodostore.com/
  • quote:

Bu arada ürünün gerçek özellikleri
    http://www.besttabletpcsreviews.com/bmodo12-12g-tablet-pc.html

ilginc, bunu fiyati den yuksek? aynısı gibi gorunuyor halbuki
  • Aslında arada çok az fiyat farkı var. Hatta hepsiburada ile aynı (: Tabii yanında dock hediyesi var.
  • Diger tabletlerdeki 3g driverları yukleyip deneyen varmı?

Müşteri hizmetleri yukleyip kullanaların oldugunu söyledi
  • Diger tabletlerdeki 3g driverları yukleyip deneyen varmı?

Müşteri hizmetleri yukleyip kullanaların oldugunu söyledi
  • 3g modul yokki içinde. Olsa exper bunu özelliklerin en başına yazardı. Mümkün değil arkadaşlar kurcalamayın boş yere. Experin müşteri hizmetleri yanlış bilgi vermek konusunda dünya lideri.

Ram konusunu soran arkadaşım;

Kadıköy belediyesinin karşısında bosh bayisinin yanında servis var. Yetkili servis. Boş slot yok. Önce değişmiyor dediler. sonra alet yeni kapağı açmayı bilmiyoruz dediler. ben bi ara denemiş ve çözmüş olduğum iöin gösterdim. onlarda açık 1 gb çıkarıp 2 gb taktılar. eski 1gb ıda geri verdiler. piyasanın bile altında 30 usd + kdv ye iş bitti 10 dk da.
  • ram bilgisi için teşekkürler,

ben yinede buldugum 3g driverları yuklüyorum bakalım ne olucak :)
  • ya şu aksesuarlar burada bir mağazada olsa hepsini alırdım. özellikle dock ve car docking kit e hasta oldum. ama bu aletler eskiyip biz yenisini almadan getirmezler bu aksesuarları buraya. :)
    quote:

burada da ürünün gerçek aksesuarları (:
    http://www.bmodostore.com/
  • dock ve anti-glare ekran filmini bende almıştım kesin... bu arada çoklu dokunmatik sadece pinch&zoom da düzgün çalışıyor... diğer her türkü programda tek dokunuşu algılıyor malesef...
  • quote:

Orijinalden alıntı: agnaday3

İstanbul'da oturuyorsanız. yazıcıoğlu iş hanında 35 tlye tabletle aynı genişlikte çok ince klavyeler var. aynı çantada taşıya bilirsiniz. 3 ayaklı bir stand ve birde mouse alınca iş tamam oluyor. çantayıda onun yanındaki pasajdan alabilirsiniz. ben 4 tane aldım en pahalısı 25 tl.

ram ve aksesuarları için hususi istanbula gidicem yarın(pazar). acaba bu söylediğiniz yerler pazar günüde açık olur mu.bir bilen söylerse çok sevinirim.şimdiden tşkkrler.
  • Yazıcıoğlu ve teknik servis kapalı olur yani pazar günü burada sadece alışveriş merkezlerinde gezebilirsiniz. O da sizin işinize yaramaz diye düşünüyorum.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.