Şimdi Ara

EXPER EASYPAD-P11MS Kullanıcıları (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
16.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: agnaday3

Yazıcıoğlu ve teknik servis kapalı olur yani pazar günü burada sadece alışveriş merkezlerinde gezebilirsiniz. O da sizin işinize yaramaz diye düşünüyorum.

evet oyle oluyormus.teskkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkgun

Bu arada ürünün gerçek özellikleri
    http://www.besttabletpcsreviews.com/bmodo12-12g-tablet-pc.html

Bu cihazda 3g ve GPS çalışıyormu acaba, sürücülerini aradım ama seri numarası ile mail atmadan göndermiyorlar. Exper yayınlasada 3g ve GPS çalışmaya başlasa
  • Arkadaşlar bu cihazda 3g yok. O slot sadece sim kart okuyucu. Telefon numarası falan yedekleyebilirsiniz sadece. Usb ile çalışan her cihaz çalışır bu arada bu cihazda. Usb girişi olsun yeter her alet çalışır hiç problem olmaz.
  • Haftasonu yaklaşık 1 saat kadar Kadıköy'de dolaştım. Kafama göre bir şey bulamadım. En sonunda abuk subuk "New Day" markasını görmeden bir kılıf aldım (şimdi üzerini kapatmaya çalışıyorum ehe). Dealextreme'de 40 dolar olan klavyeyi 140 TL ama sana 130 yaparım diyen zihniyeti de kınıyorum. Sana vereceğim parayı buna veririm daha iyi.

Exper'in en azından dock'u ve ekran koruyucusunu neden getirmediğini anlamak mümkün değil. Abuk subuk çözümlere itiyorlar insanları. Çok güzel alet getirtmişsin ama gerisi yok...

• Sana aynen katılıyorum. 2. ayağı aldım dün. netbook standı aslında ama soğutucu ve 4 usb ye çoğaltan bir özelliği daha var ama tam olmuyor işte ofiste masa üstüne koyunca uyduruk bir görüntü oldu gene içime sinmedi. 35 TL daha çöp oldu. Öncekine de 35 vermiştim. Bir dock parasını şimdiden harcadık saçma sapan şeylere. Adamlar aksesuar getirmemeye yeminli sanki. Eee bir işi tam yapsalar şaşardım zaten.
  • ya Allah aşkına adamların eposta gönderme formu çalışmıyor daha... 2 sayfadan uzun tavsiyeler içeren resmi bir yazı yazdım ve gönderemeden kaldı.. Lanet olsun
  • Müşteri hizmetleri ile ne konuda olursa olsun iletişime geçmeni hiç önermiyorum. Bana yaptıklarını ve söyledikleri yalan yanlış şeyleri burada yazsam inana kitap olur.
  • Tablet pclere uygun programları paylaşsak burada da forum biraz canlansa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agnaday3

Tablet pclere uygun programları paylaşsak burada da forum biraz canlansa.

belki ilginizi çekebilir

http://www.techno-labs.com/1/25029/1/en-iyi-windows-7-tablet-uygulamalari-.html
  • Az önce bmodo ile iletişime geçtim bu docklardan alma konusunda fakat olumsuz yanıt aldım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: thorismund

quote:

Orijinalden alıntı: xfacts

P11MS alanlara veya razı olanlara hayırlı olsun ...

Şahsileştirmeden PRATİK gerçeklere dönelim :

Windows 7 özellikle kapsatif ekranlara göre kullanışlı arayüze sahip değildir... Microsoft Windows 8 ile tablet için optimize edilecektir.. 2011 in sonlarına doğru çıkacağı söyleniyor...

Yüksek çözünürlükten ötürü pencere ufaltmalarda veya kapatmalarda seçimlerden istenmeyen kısımlar yüzünden zorluk yaşatmaktadır... Exper in P11MS modeli yüksek çözünürlüklü olması görüntü kalitesi(görüş açısı kontrast bunlar hariç ve ayrıca ele alınmalıdır) için avantaj olsa da parmakla kullanımda daha da zor kullanılacaktır...

Windows 7 li kapasatif ekranlı tabletleri kullanmışlığım vardır...

Exper emek harcayıp kapasatif ekranlılar için parmak kullanımına uygun bir arayüz kullanmalıydı...

Ekran bu kadar pahalı bir tablet için hiç olmazsa IPS panneli LCD olsaydı...

HDMI çıkışı olması iyi ama ne işlemcisi ne de Intel 3150 ile grafik işlemlerinde performansı vasat olacaktır...

Sonuçta Exper ATOM işlemcisi daha güçlü daha yeni olanlardan kullanabilirdi.... Intel Atom N450 işlemcisi çok eskidir... Daha hızlı olanlar tercih edilmeliydi fiyat olarak ta çok fark yoktu...

RAM 2 GB olmalıydı... Sonuçta 1 GB çıkartıp yerine 2 GB ile koymak daha pahalı olacaktır...

Exper eski teknolojileri toplayıp windows 7 li bir tablet yapmıştır....

Bu tablet ile temel offis uygulamaları internetten gezinme ( hd flash videolar akıcı olmayacaktır)

Ağırlık olarakta 1 KG dan fazla oluşu mobilite açısından kötüdür... Sonuçta dokunmatik tabletler elde de tutmalıktır.. Ergeonomi olarak rahat değildir...

Exper daha hafif daha kaliteli ekranlı 1366x768 çözünürlüğün ve HDMI hakkını verebilecek daha güçlü grafik kartlısına veya işlemcisi daha güçlü ATOM serilerini kullanmalıydı... 1 GB RAM windows 7 için özellikle Windows 7 sp1 için çok kastırır... SSD hız olarak nedir? Piyasada vasat SSD lerde var nerdeyse HDD ler kadar vasat...

Windows puanlarını da paylaşılır umarım....

Ekran kalitesi her açıdan yanlardan dik açılı fotoları veya videoları paylaşılırsa birçok şey daha da belli olur...

xfact kardeş her gittiğin yerde experin ürünlerini kötülüyorsun daha kullanmadın bile ürünü boş boş yorum yapıyorsun easypadin tegra 2 li diğer forumda artık seni göremiyoruz sanırım çok tepki aldın bu tarafa kaçtın :)))

Cihazı kullanmıyorsan boş boş yorum yapma burası paylaşım alanı alanlar gayet memnunlar cihazlarından, ürünü al sonra gel burda boş boş yorum yap, neyse bi bakayım dedim kardeş tabletimize alan arkadaşlar var ve gayet memnunlar, iyi eğlenceler...

thorismund kardeş yanılıyorsun. ÜStün körü değerlendirmişsin.. Exper dahil hatta kendi kullandım birçok farklı cihazı da ELEŞTİREBİLMİŞİMDİR... Exper in ekran kalitesi hakkında yorum YAPMADIM ama onun dışında bişenleri bilindiği için VASAT olduğunu vurguladım... Bunu kimse inkar edemez... Windows puanı 2,3 olan Exper in Windows 7 li tableti vasattır...

Zaten Ecevit Bıktım'ın incelemesinde de dikkatlice bakılırsa ekranın vasat olduğu tıpkı Exper EasyPad Android li de olduğu gibi kötü olduğu anlaşılıyor...

Birönceki ve bu yazımı DİKKATLİCE okumanızı salık veririm...

Boş boş yorum olduğunu İSPATLA ondan sonra YAZ!...

Exper Android için gerekenler söylenmiştir (ben dahil ...) Tıpı Sony F serisindeki dizüstüm gibi olduğu gibi tıpkı DELL XPS serisi dizsütümdeki gibi tıpkı Lenovo dizüstümdeki gibi...

Birşeyler biliyoruzda paylaşıyoruz...

Ne ilginçtir Ecevit Bıktım Android li Exper'de olduğu gibi Windows 7 li Exper'de de HEMFİKİR tespitleri var ... "BOŞ BOŞ" diyen kendi ifadeniz de başkalarına da DOKUNUYOR (Ecevit Bıktım gibileri dahil !... ) Üslubunuza dikkat edin! ...

Tekrarlıyorum Exper'e RAZI olanlara hayırlı olsun ...

• @xfacts

Kimse muhteşem bir cihaz harika demiyordur bu ürün için lakin değerlendirmelerinizde yanlış olan bölümler var.

Yaklaşık bir haftadır bu ürünü kullanıyorum ve dokunmatik ile ilgili bir problem yaşamadım. Problem yaşayanlar içinse DPI arttırımı ve/veya özel touch packler ile bu sorun rahatlıkla giderilebilir.

HDMI çıkışında 720p de bir sorun yaşamadım fakat 1080p de iki ufak takılma yaşadım ki bu bir problem değil.

2GB ram değişimi için 54TL ücret ödediğini söyledi bir arkadaşımız ki gayet makul bir fiyat diye düşünüyorum.

SSD'nin skoru 5.9 merak etmişsiniz.

Heralde Exper'in ürünlerini tercihlerine göre tasarlattığını düşünerek şu olsaydı bu olsaydı demişsiniz lakin hazır üretilmiş bir modeli branding yapıp getiriyorlar. Dünyada sanki binlerce windows tablet var da o işlemci olmasaydı bu olsaydı demek biraz kulp bulmak gibi çünkü daha yeni işlemci kullanan netbooklar ile arasında bir fark göremedim. photoshop'ta ufak revizyonlar yaptım. Office kullanıyorum ve youtuba'da transformers'ın full hd fragmanını hiç takılmadan izledim. Örneğin Macbookpro'm takılıyor (:

Bu arada ekranını videoda gördüğünüz kadarıyla mı değerlendirdiniz? Umarım öyle bir saçmalık yapmamışsızdır çünkü ikisini yanyana gördüm ve aralarında kıyaslanamayacak bir fark var.

Ayrıca windows tablet alan birinin beklentisinin ne olduğunu sanıyorsunuz çok merak ediyorum. 500 gramlık bir tableti basit işlerim için kullanacağıma 1 kiloluk bir tablet taşımayı tercih ederim açıkçası ki bunu macbook'u evde bırakmak için aldığımdan bu benim için sorun olmuyor.

Siz nasıl Nook Color'a RAZI oluyorsanız biz de buna razı olarak mutlu oluyoruz. Bir ürünün teknik özelliklerine bakarak vasat demek biraz saçma değil mi? Değerlendirme yapmak için alan insanların tercih sebebini de incelemek gerekir. Tabii ki bu Asus Slate gibi üstün bir alet değildir fakat iş görmektedir. Sizde Shiftdelete'teki gibi insanlara yararı olmayacak yorumlar yerine kullandığınız ürünler üzerinden yaptığınız testler ile yorumlarınızı yazar paylaşırsanız seviniriz. İnsanların sizi terslemesinin sebebi de budur diye tahmin ediyorum.

• quote:

@xfacts

Kimse muhteşem bir cihaz harika demiyordur bu ürün için lakin değerlendirmelerinizde yanlış olan bölümler var.

Yaklaşık bir haftadır bu ürünü kullanıyorum ve dokunmatik ile ilgili bir problem yaşamadım. Problem yaşayanlar içinse DPI arttırımı ve/veya özel touch packler ile bu sorun rahatlıkla giderilebilir.

HDMI çıkışında 720p de bir sorun yaşamadım fakat 1080p de iki ufak takılma yaşadım ki bu bir problem değil.

2GB ram değişimi için 54TL ücret ödediğini söyledi bir arkadaşımız ki gayet makul bir fiyat diye düşünüyorum.

SSD'nin skoru 5.9 merak etmişsiniz.

Heralde Exper'in ürünlerini tercihlerine göre tasarlattığını düşünerek şu olsaydı bu olsaydı demişsiniz lakin hazır üretilmiş bir modeli branding yapıp getiriyorlar. Dünyada sanki binlerce windows tablet var da o işlemci olmasaydı bu olsaydı demek biraz kulp bulmak gibi çünkü daha yeni işlemci kullanan netbooklar ile arasında bir fark göremedim. photoshop'ta ufak revizyonlar yaptım. Office kullanıyorum ve youtuba'da transformers'ın full hd fragmanını hiç takılmadan izledim. Örneğin Macbookpro'm takılıyor (:

Bu arada ekranını videoda gördüğünüz kadarıyla mı değerlendirdiniz? Umarım öyle bir saçmalık yapmamışsızdır çünkü ikisini yanyana gördüm ve aralarında kıyaslanamayacak bir fark var.

Ayrıca windows tablet alan birinin beklentisinin ne olduğunu sanıyorsunuz çok merak ediyorum. 500 gramlık bir tableti basit işlerim için kullanacağıma 1 kiloluk bir tablet taşımayı tercih ederim açıkçası ki bunu macbook'u evde bırakmak için aldığımdan bu benim için sorun olmuyor.

Siz nasıl Nook Color'a RAZI oluyorsanız biz de buna razı olarak mutlu oluyoruz. Bir ürünün teknik özelliklerine bakarak vasat demek biraz saçma değil mi? Değerlendirme yapmak için alan insanların tercih sebebini de incelemek gerekir. Tabii ki bu Asus Slate gibi üstün bir alet değildir fakat iş görmektedir. Sizde Shiftdelete'teki gibi insanlara yararı olmayacak yorumlar yerine kullandığınız ürünler üzerinden yaptığınız testler ile yorumlarınızı yazar paylaşırsanız seviniriz. İnsanların sizi terslemesinin sebebi de budur diye tahmin ediyorum.

HDMI çıkışının FULL HD de sorun yaratacağını ben değil Intel in Atom işlemcisi ve entegre grafik hızlandırıcısı 3150 iyi bilen HER NETBOOK kullanıcısı bilir... Aynı işlemcili dolayısıyla aynı tümleşik ekran akrtlı INTEL 3150 nin vasat olduğunu birçok netbook ta gördüm...

SSD puanı benim 5400 RPM lik Sony Vaio F in hardiskin puanı ile aynı ... Yani dediğimde haklı çıktım... Exper in windows tabletlisinde SSD hızı YAVAŞ ki 5400 RPM lik bendeki hardisk ile aynı puanda... Şimdi birileri der windows puannı kabaca hesap yapıyor... Ama emin olun daha hızlı SSD leri de daha yüksek puan verildiği var ...

RAM konusunda boş SLOT TEK demiştim ve haklı çıktım... Zaten Atom işlemcili hiçbir tablet 2 RAM slotu yoktu... Exper son teknoloji diyor ama UCUZ olan RAM için 2 GB yerine 1 GB kullanmış ...

SSD görüldüğü gibi 5400 RPM HDD ler kadar VASAT.... SSD kullananlar bilir... SSD nin geri tek avantajı oda daha az güç tüketimi ama TEST sonuçlarında işin uzmanı sayılabilecek Ecevit Bıktım'ın videosunda 3 saat anca yettiği ifade ediliyor...

Tablette oyunla işim olmaz.. Özellikle tablette GPS le işim olmaz.... Nook Color ekranı IPS panel 7" 1024x600 ile Galaxy Tab (kullandım iade ettim) ekranından daha kalitelidir... Resmi sürümde tüm siteleri açabiliyorum (flash tabanlı siteler vs...) Nook Color belirtilen özellikleri ile KALİTELİDİR Bu yüzden olsa gerek Amerika da en satılan Android tablettir... Fiyatı da uygun 250$ ... Eski mesajlarımda Exper Android li tabletin ekran kalitesinin kötü oluşu bu yüzden ekran kalitesi daha iyi olan IPS LCD lerin Experde kullanılmamasını eleştirdim... En acısı tablettin görüş açısının düşük oluşu ki buda tablet kullanıcıları için kabul edilebilir değildir... Aynı görüş kalitesi Exper 11,6" te de var... İnceleme Videosunda çok bariz belli olmakta... Exper KALİTELİ ürünler çıkartmıyor... En son teknolojili daha hızlı Atom işlemcilerini kullanmıyor... Z serisi Atom işlemcisi niye yok... Exper ürün tanıtımında en son teknoloji diyor?! ... Tüketiciyi yanıltıyor...

Kandırmaca!... Neden mi ? işte :

Ekranı vasat... (görüş açısı vasat, kontrastı düşük)
    İşlemcisi vasat... (dolayısıyla tümleşik paylaşımlı ekran kartı da vasat önemli)
    SSD vasat ( Windows puanı 5,9 yani 5400 RPM lik Sony Vaio F deki Samsung hardiskim ile aynı performansta...)

SSD ürün fiyatını yükselten faktördür bu doğru ama 5,9 windows puanlı SSD in fiyatını ÇOK UCUZ olsa gerek... Özellikle Exper gibi firmalar toptan siparişte daha ucuza malettikleri ortada iken... Kimse kimseyi kandırmasın Exper Windows tableti ister kalite açısından vasat haliyle bu fiyat ETMEZ fiyatı daha düşük olmalı...

Bu fiyata 3G modülü de olmalıydı... Ama yok... Bir sonraki modelini beklenecek ve fiyatı da daha yüksek olacaktır...

Exper dokunmatik ekranlı yaptı diye birde SSD diye fiyatı benzer netbooklara göre 2 kat artırılması kabul edilemez... LCD lerde dokunmatik kısım katmanı pahalı birşey değildir... Klavyesi de yok o yüzden netbooklara göre fiyatı 3 kat pahalı denilebilir...

Windows puanı hdd performasnı 5,9 olan birçok netbook var...

Sonuç olarak Exper HDMI koymuş ama Intel 3150 grafik kartı ile Atom işlemcisi ile ANCA RAM 2 GB olduğunda biraz daha iyileşmekte...

Exper in bu tableti FULL HD çözünürlüğü destekliyor mu? HDMI versiyonu kaçtır? FULL HD video demiyorum aman dikkat... FULL HD video oynatamayacağı belli... Bari ofis kullanımı için sunularda maksimum çözünürlük 1920x1080 mi ?

Ekranı FULL HD LCD ye bağlayıp çözünürlüğe bakılmalı... Maksimum çözünürlük nedir ve PowerPoint sunumu akıcı gösterebiliyor mu vs.. test edilmeli...

EXOPC Slate
     EXPER  EASYPAD-P11MS Kullanıcıları

Windows tableti SSD si daha hızlı olan FULL HD oynatabilen (Broadcom Crystal HD chiplidir) Windows 7 tablet RAM 2 GB parmak izi önlemeli ekrana sahip, 64 GB Sandisk SSD ve daha hafif (0.94 kg) fiyatı da tüm bu artılara rağmen daha uygun ...
    http://www.microsoftstore.com/store/msstore/en_US/buy/pageType.product/externalRefID.EC722AD1

Herşeyden önemlisi ExoPC kendi arayüzü (Android 3.0 a benzeyen kullanım rahatlığı ile kapasatik dokunmatik ekran kullanımı daha rahattır... Exper de YAZILIMSAL olarak bu çabada yok...

• Sevgili kardeşim çok afedersin ama bol keseden sallamak ile aynı şeyleri tekrar etmekle inandırıcı olamıyorsun malesef. Biz kullanıyoruz ve yorum yapıyoruz sen hala öyle böyle diyorsun. Benim Macbook'umda da SSD var ve Windows puanı 5.9... Herneyse al şurdan gerçek özelliklerini gör Sandisk olduğunu içindeki diskin fln belki kendine gelirsin... Ayrıca örnek verdiğin fiyatlar vergi ve +1 yıl garanti dahil fiyatlar olsun lütfen.http://www.besttabletpcsreviews.com/bmodo12-12g-tablet-pc.html

İşin komik tarafı verdiğin örneğinde aynı üretici tarafından üretilmesi (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkgun -- 11 Mayıs 2011; 16:21:57 >

• Arkadaşlar biliyorsunuz P11MS'te 3G ve GPS için yerler hazır fakat EXPER'in sattığı modelde yok. Lakin illaki istiyorum bu özellikleri diyorsanız size bir süprizim var (: Tuzlu bir süpriz hehe

http://kevindark.co.uk/Products/3G_GPS_Card_And_Antenna_Pack.aspx
    Videosu:http://www.youtube.com/watch?v=R0peVPGQpLc

Dock Station

http://kevindark.co.uk/Products/Docking_Station.aspx

Stand

http://kevindark.co.uk/Products/Stands_For_EXOPC_VIBE.aspx

Stand & Çanta

http://kevindark.co.uk/Products/EXOPC_Hard_Clam_Shell_Case_Stand.aspx

Ayrıca ekstra SSD ve Ekran kartı takma opsiyonu da var Mini Pcie sayesinde... Örneğin xfacts in çok övdüğü Broadcom Crystal HD'i takabilirsiniz bu slota... 39 dolara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkgun -- 11 Mayıs 2011; 17:26:58 >

• Az önce sitenin sahibi ile mesajlaştım 207TL'ye shell case, stand ve stylus gönderiyor gönderim dahil. Ne diyorsunuz alayım mı?
  • Arkadaşlar ben hiç P11MS yi incelemedim. bilgim yok.
    P11MSnin Dockları P10AN a uygun mudur?
    Yani dock yuvaları aynı mıdır?
    her ikisini de kullanan olarak agnaday3 cevaplarsan sevinirm
  • Selamlar
    Ikisinin girisleri farkli. Hatta bildigim kadariyla ulkemizde henuz iki aletede dock uydurabilen olmadi. Hatta p10 un formunda Baki diye bu konularda uzman bir arkadas girisleri benzeyen bir urunu Çinden getirtti ama uymadigi icin parasi ziyan oldu. Hatta bir uyari. Baska ulkelerde bu urunun aynisinin dock u bile buradakine uymama riski tasiyor. Cok ,iyi arastirmanizi tavsiye ederim. Keske exper su isi tam yapsada bizde kumar oynamak zorunda kalmadan onun getirttigi aksesuarlari alsak.
    quote:

Orijinalden alıntı: design.CagdaS

Arkadaşlar ben hiç P11MS yi incelemedim. bilgim yok.
    P11MSnin Dockları P10AN a uygun mudur?
    Yani dock yuvaları aynı mıdır?
    her ikisini de kullanan olarak agnaday3 cevaplarsan sevinirm

• quote:

Az önce sitenin sahibi ile mesajlaştım 207TL'ye shell case, stand ve stylus gönderiyor gönderim dahil. Ne diyorsunuz alayım mı?

biraz geç oldu ama aldınızmı merak ettim,

Bu arada 3G ve GPS fiyatını sordunuzmu acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 12 Mayıs 2011; 0:32:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

biraz geç oldu ama aldınızmı merak ettim,

Bu arada 3G ve GPS fiyatını sordunuzmu acaba?

Kendisi teklif etti.. Bunları alırsan 81.3 TL'ye onu veririm gönderim ücreti de benden dedi lakin hepsini aynı anda alacak bütçem yok ya da gelecek ay başında alırım.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.