Şimdi Ara

EXPER EASYPAD-P11MS Kullanıcıları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
16.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • EXPER EASYPAD-P11MS win7 işletim sistemli.. Vatandan aldım gayet güzel bir cihaz..

•  EXPER  EASYPAD-P11MS Kullanıcıları

Son Teknoloji Parmağınızın Ucunda;

Çoklu dokunmatik ekrana sahip Exper Easypad P11MS, Orijinal Windows® 7 Home Premium işletim sistemi ve Intel Atom işlemcisiyle bir tablet bilgisayardan bekleyeceğiniz her işi yapabiliyor. Microsoft Office programları, e-postalarınızın kontrolü, sosyal ağlara erişim gibi günlük kullanım ihtiyaçlarınız için son derece kullanışlı bir bilgisayar. Kurumsal kullanıma uygun donanım özellikleriyle Easypad P11MS işletmelerin ihtiyacı olan; çalışanların her yerden şirketin merkezi ERP sistemine bağlanabilmesine imkan verir. Easypad P11MS ile müşterilerinize ürün ya da hizmet sunumlarınızı rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Easypad P11MS ile yoğun çalışma hayatında mobil bir ürünün sağladığı kolaylıkların tadını çıkartabilirsiniz.

EXPER  EASYPAD-P11MS Kullanıcıları

http://www.exper.com.tr/Exper_Tablet_Bilgisayar.aspx

• Kasayı açıp ram takviyesi yapmak mümkün değil sanırım değil mi?
  • Bu cihaz kapasitif ekran mı resistif mi? Nereye baktiysam HD glare yaziyor. Kullanan arkadaş söyleyebilir mi?

Kaldi ki kapasitif ise win işletim sisteminde özel bi arayuz yoksa sadece parmak ile kontrol zor olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: samonite

Bu cihaz kapasitif ekran mı resistif mi? Nereye baktiysam HD glare yaziyor. Kullanan arkadaş söyleyebilir mi?

Kaldi ki kapasitif ise win işletim sisteminde özel bi arayuz yoksa sadece parmak ile kontrol zor olabilir.

kapasitif hocam..bu tür cihazların android ile kullanılması tercih edilmeli.

@visceroid

ben de merak ediyorum
  • Exper P11MS aldım. Memnunum ama klavye ve kılıf almam gerekiyor. Özellikle klavye. Sanırım cihazın alt kısmında klavyeye oturtmak için yer var.
    Ne tavsiye edersiniz?
  • İstanbul'da oturuyorsanız. yazıcıoğlu iş hanında 35 tlye tabletle aynı genişlikte çok ince klavyeler var. aynı çantada taşıya bilirsiniz. 3 ayaklı bir stand ve birde mouse alınca iş tamam oluyor. çantayıda onun yanındaki pasajdan alabilirsiniz. ben 4 tane aldım en pahalısı 25 tl.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ASUS P535 KULLANICILARI
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Mümkün olmalı çünkü; özelliklerinde ram 1gb max 2 gb diyor. upgrade yapıllıyor demekki. İlk fırsatta deneyeceğim. Sonucu buradan paylaşırım.
    quote:

Orijinalden alıntı: visceroid

Kasayı açıp ram takviyesi yapmak mümkün değil sanırım değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: atarcam

Exper P11MS aldım. Memnunum ama klavye ve kılıf almam gerekiyor. Özellikle klavye. Sanırım cihazın alt kısmında klavyeye oturtmak için yer var.
    Ne tavsiye edersiniz?
  • Cihazın altındaki giriş dock ünitesi için. Hem stand hemde extra usb HDMI giriş oluyor genelde fakat bu cihaz için Exper o aparatları bir türlü getirmiyor. Aylar önce piyasaya sürdüğü androidli p10 tabletide aldım aldım ama dock gelmedi. İlgili cihaza benzer bir ürünün dock unu çinden sparişle bir kişi getirtti ama oda cihaza uymadı.
  • P11MS alanlara veya razı olanlara hayırlı olsun ...

Şahsileştirmeden PRATİK gerçeklere dönelim :

Windows 7 özellikle kapsatif ekranlara göre kullanışlı arayüze sahip değildir... Microsoft Windows 8 ile tablet için optimize edilecektir.. 2011 in sonlarına doğru çıkacağı söyleniyor...

Yüksek çözünürlükten ötürü pencere ufaltmalarda veya kapatmalarda seçimlerden istenmeyen kısımlar yüzünden zorluk yaşatmaktadır... Exper in P11MS modeli yüksek çözünürlüklü olması görüntü kalitesi(görüş açısı kontrast bunlar hariç ve ayrıca ele alınmalıdır) için avantaj olsa da parmakla kullanımda daha da zor kullanılacaktır...

Windows 7 li kapasatif ekranlı tabletleri kullanmışlığım vardır...

Exper emek harcayıp kapasatif ekranlılar için parmak kullanımına uygun bir arayüz kullanmalıydı...

Ekran bu kadar pahalı bir tablet için hiç olmazsa IPS panneli LCD olsaydı...

HDMI çıkışı olması iyi ama ne işlemcisi ne de Intel 3150 ile grafik işlemlerinde performansı vasat olacaktır...

Sonuçta Exper ATOM işlemcisi daha güçlü daha yeni olanlardan kullanabilirdi.... Intel Atom N450 işlemcisi çok eskidir... Daha hızlı olanlar tercih edilmeliydi fiyat olarak ta çok fark yoktu...

RAM 2 GB olmalıydı... Sonuçta 1 GB çıkartıp yerine 2 GB ile koymak daha pahalı olacaktır...

Exper eski teknolojileri toplayıp windows 7 li bir tablet yapmıştır....

Bu tablet ile temel offis uygulamaları internetten gezinme ( hd flash videolar akıcı olmayacaktır)

Ağırlık olarakta 1 KG dan fazla oluşu mobilite açısından kötüdür... Sonuçta dokunmatik tabletler elde de tutmalıktır.. Ergeonomi olarak rahat değildir...

Exper daha hafif daha kaliteli ekranlı 1366x768 çözünürlüğün ve HDMI hakkını verebilecek daha güçlü grafik kartlısına veya işlemcisi daha güçlü ATOM serilerini kullanmalıydı... 1 GB RAM windows 7 için özellikle Windows 7 sp1 için çok kastırır... SSD hız olarak nedir? Piyasada vasat SSD lerde var nerdeyse HDD ler kadar vasat...

Windows puanlarını da paylaşılır umarım....

Ekran kalitesi her açıdan yanlardan dik açılı fotoları veya videoları paylaşılırsa birçok şey daha da belli olur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi smart1978 -- 24 Nisan 2011; 9:26:56 >

• bugünlerde windowslu tablet pc almayı planlayan biri olarak, özelliklede p11ms hakkındaki bu yorum kafamı karıştırdı.. yok mu detaylı bir p11ms incelemesi.
  • Aleti kullanmadan lütfen yorum yapmayınız. Genle kanı aksine bende aleti sadece görmeye gitmiştim. Alamak konusunda sizin gibi sabit fikirli olarak oraya gittim ama incelerken 40 saniyede fikrim değişti ve aleti aldım. Alimde easy padin androidli versiyounuda var ve o fiyaskodan sonra bu ürün anadola ferrari arasındaki fark gibi geldi bana. LÜTFEN KİMSE ÜRÜNÜ DENEMEDEN ÜRÜN ÜZERİNDE YORUM YAPMASIN.
  • Bu arada office 2010 proffesional plus yükledim çok akıcı bir şekilde çalıştırıyor hiç bir kasma olmadı.

HDMI içinde söyledikleriniz yanlış. Test ederek bunları yazmış olsaydınız insanları yanıltmaz kafa karışıklığına yol açmamış olurdunuz. HDMI ile full HD görüntü aktarımı mükemmel diyebilirim. Elimde HP 17" dv7 serisi laptopdan daha iyi bir şekilde ektan kalibrasyonu sağladı. Çok rahat bir şekilde tüm videoları aktardım ve çalıştırabildim.

Android işletim sistemli hiçbir tablet şu anda bu aletin yaptıklarının %20 sini yapamaz. Ne isterseniz kullanabiliyorsunuz.

Daha öncede yazmıştım aleti almaya değil ne kadar kötüdür kimbilir diyerek gittiğim vatan bilgisayardan 1 dk olmadan satın alma kararı aldım. 1.5 yıldır android sistemli birçok tablet kulandım. Cep telefonum bile androis 2.2 yüklü htc hd2 kesinlikle şunu söyleyebilirim. internette bile rahatça dolaşamadığınız bir sistemdir.

elimdeki easy pad p10'u 4 yaşımdaki oğluma verdim. Asphalt 5 oynasın diye.

• bu konuda detaylı görüşmek istiyorum. özel den msn inizi gönderirde online yardımcı olursanız sevinirim.
  • Tabiki yollayın msnnizi eklerim sizi. Hemen her konuta aleti test ettim. Gönül rahatlığı ile alın diyebilirim. P10'u kimseye tavsiye etmemiştim. Ama bu üründe exper iyi bir iş yapmış.
  • Ozelde konusmayin burada anlatınki bizde bilelim.
  • aslında haklısınız.. googleden arattığımda p11ms ile ilgili türkçe bir inceleme bulamadım. sadece 1 sitede videolu inceleme var ama ben daha çok son kulllanıcının deneyimlerine önem veriyorum. ürün yeni bir ürün. o yüzden, profesyonel bir kullanıcının test etmesini beklemekteydim. arkadaş eğer kapsamlı bir inceleme yaparda buraya yazarsa hem bir ilki başarmış olur hemde alıcıları aydınlatmış olur.

incelerken kendisinden özellikle denemesini istediğim şeyler;

webcam başarılı mı

vınn gibi modemler, tıpkı windowstaki gibi çalışıyor mu.

dokunmatik performansını nasıl buluyor. özelliklede pencere ve simge seçiminde. (ben vatanda, paint üzerinde çoklu dokunmatiğini 2 parmağımla aynı anda çizerek test ettim özellikle tek parmakta başarılı buldum ama ortam fazla müsait değildi uzun uzun deneyemedim.)

yüklü windows bildiğimiz windows mu yoksa bazı özellikleri kısıtlanmış mı

uygulama geçiş hızı nasıl..

şarjı nasıl. g sensör tepkisi nasıl

xp yüklense olabilir mi (biliyorum deneme şansı belki yoktur ama yapmak isterse kendisine nasıl yapacağıkonusunda yardımcı olurum. ayrıca xp de dokunmatik özelliği kayboluyor mu bilmiyorum)

resmi sitesinde ram ve hdd nin upgrade edilebileceği söyleniyor. bunu yapmak masraflı mı

bluetooth ve wifi performansı nasıl

facebook youtube video performansları nasıl.

not: gps konusunda harici usb gps cihazı ile eksiklik giderilebilir.

http://www.pandawill.com/s1-usb-gps-dongle-for-gpad-g08-g10-g13-usb-adapter-cable_p40500.html işte bu ürün ile.

• Teamviewer kullanıyorum iphone da; deniyeniniz varsa biliyordur mouse kullanimi çok rahattır, bu tablette de bu tur mouse kontrol seçeneği varsa kimse kullanim zorluğu çekmez diye düşünüyorum.
  • Arkadaşlar sorunlarınızı cevaplayayım.

Öncelikle Android işletim sistemli bir tabletteki sorunlara alışmış olanlara bir hatırlatma. O emeklemekte olan yeni doğmuş 1gb bile yer kaplamayan bir sistem. Birçok açığı var. Bu tablet düşük performanslı (ama 3 sene öncesinin hızlı pc'lerinden sayılır. ) bir pc olarak görmelisiniz. Bu durum aslında birçok sorunuzun yatıdır. İçindeki windows işletim sistemi zaten eksiksiz bir windows olduğu için. PC nin yaptığı her şeyi buda yapıyor. web cam, team wiewer, internette gezinmek bunlar herhangi bir pc kullanıcısına sorulmayacak sorular. Ama cevaplara geçelim.

- webcam normal bir pc'deki gibi gayet iyi. Team Wiawer i bende yoğun olarak kullanıyorum PC deki gibi sorunsuz çalışıyor.

- İstediğiniz tüm modemleri bağlaya bilirsiniz. Hepsini sorunsuz çalıştırıyor. Zaten yanlarında gelen driver cd'lerini de yükleye bilir siniz. Hiç düşünmeyin bile.

- Dokunmatik performansı bence çok iyi. Pencere ve simge seçmek, sürükleyip bırakmak çok rahat. Windows menüleri aslında dokunmatik paneller içinde dizayn edilmiş birçok ekleme var kullandıkça keşfediyorsunuz. Minik menülerde bile bir süre sonra başarılı işlemleri rahat yapar duruma geliyorsunuz.

- İşletim sistemi eksiksiz windows 7 home premium. Zaten 15 gb yer kaplıyor :) Ama problem yok istediğiniz formatta exturnel disk bağlayın normal pc gibi çalıştırıyor. Zaten bende 16 GB easypad p10 dan kalan SD diskim vardı onuda koydum sd kart girişine. Ayrıca birçok ağır program yükledim hepsi sorunsuz çalışıyor. 32gb dahili hafızada gayet yeterli normal kullanıcılar için. SD karta taktığınız her şey artı oluyor yani. Birde çantanızda harici disk taşıyın tam pc olur.

- Tüm video formatlarını denedim eksiksiz gayet akıcı seyredebiliyorsunuz. Üstelik HDMI dan 42" LCD'de full HD görüntü aktarımı yaparak.

Ben alet için 28cm X 12cm ölçülerinde 4 mm kalınlığında incecik bir klavye aldım. Piyasada satılan 3 ayaklı tablet ayağı ve kablosuz mousede aldım. İstediğim anda tableti bir masa üstü pc'ye çevire biliyorum. Üstelik ofiste bulunan 22" monitörüme de bağlaya biliyorum. Autocad'de çizim bile yaptım. Çok yoğun olmayan işlemleri rahatlıkla yapabiliyorsunuz. Hatta 3D Studio Max 9 bile çalıştırdım. Ayrıca office proffesional 2010 plus'ı tüm fonksiyonları ile birlikte makinaya yükledim. Bu kadar ağır bir programı bile çok rahatlıkla çalıştırıyor. Yani kısacası 1.5 yıldır android tabanlı birçok tablet kullandım. Hiçbiri işinizi tam böremiyor. En iyisi denenler bile webde dahi rahat gezdirmiyor. Takılmalar yaşıyorsunuz. Video performansları bir pc ye göre vasat. Bu alet hem bir pc hem bir tablet. Profesyonel iş hayatı için bence en uygun aletler windows tabalı tabletlerdir. Sadece internette gezmek için bile android şu hali ile vasatın üzerine çıkamıyor.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.