Şimdi Ara

EXPER EASYPAD-P11MS Kullanıcıları (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
16.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • email gönderdim sana denersen onu burada da paylaşalım
  • Her tablette olması gereken bir program bence. Çoç iyi resimler yaratabileceğiniz bir program. İnternette arştırırsanız yüklemesiz kırılmış versiyonlarıda var.

http://www.artrage.com/artrage-studiopro.html

ART RAGE 3 PRO
  • ben de bugün siparişi verdim. agnaday3 arkadaş başta olmak üzere yorumlarıyla destek olan arkadaşlara teşekkür ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RockçıÇoban -- 22 Mayıs 2011; 0:30:57 >
  • hayırlı ugurlu olsun :)
  • teşekkür ederim. yalnız buna uygun bir tablet pc kalemi almam lazım rahat çizim yapabilmek için aradım bir sonuca varamadım. bileniniz varsa yardımcı olabilir mi?
  • Bende şu an sipariş aşamasındayım kalem konusunda ama karar veremiyorum. Güzel bir şey bulursanız haber verin lütfen. Dealextreme'den ucuz bir şey sipariş verip deneyeceğim öncelikle.
  • ince uçlu stylus kalemler uyarmı peki?
  • Ben birkaç ince uçlu denedim iyi sonuç vermedi. Kalın uçlularda aslında hoş değildi yani kapasitif ekranlar bu kalemle kullanım için uygun değil kanaati hakim oldu bende. Kalemi bırakıp parmağa geçince daha rahat ediyorsunuz. Tavsiyem kalemi internetten değil kontrol ederek alabileceğiniz bir yerden edinin. Sadece bu model çok övülüyor http://www.ldlc.com/critiques/PB00104742-1/htc-capacitive-stylus-st-c400.html youtube da da görmenizi tavsiye ederim. Ucu şeffaf olduğu için parmak gibi değil ve bastığınız yeri görebiliyorsunuz. Ben onu tavsiye ederim tabi fiyat olarak değerlerinden pahalı.
  • teşekkür ederim ilginiz için, inceledim onu parmaktan daha rahat edileceği kesin yalnız benim ihtiyacım olan çizim yapabilmek için biraz daha ince uçlu bir kalem. gerektiğinde teday da girebilmek için.
  • O istediğinizi bende çok istiyorum eskiz çizebilmek için ama mümkün değil gibi geldi bana umarım siz uygun bir kalem bulursunuz. youtube dahil çok araştırdım ama birde siz deneyin. Sonucu burada paylaşırsanız sevinirim. Belki pille vs çalışamn bir hassas kalem vardır.
  • Bu kalemler eski tip yani basınca duyarlı dokunmatik ekranlar için üretilmis bir kalem. Bizim ekranlarimiz yeni tip yani kapasitif. Dokunmaya duyarli basinca degil. O ekranlar tirnakla bile calisir bizimkisi insan vucundaki elektrik akimini kullaniyor sanirim. O yuzden hicbir sekilde bu kelem ekraninda ne kadar bastirirsan bastir hicbir fonksiyonu calistirmaz. Uzgunum :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockçıÇoban

http://h10010.www1.hp.com/wwpc/tr/tr/sm/WF06c/A1-329290-69998-329269-329269-3757222-496097.html bu kalem uyar mı? tam aradığım budur aslında.

Orda bahsedilen kalem özel dokunmatikler içindir... Kesinlikle uymaz... Dokunmatik ekranlarda manyetik etkileşim tabanlı kalemler bile vardır... Aslında en kaliteli daha doğrusu kullanımı en ergonomik ve rahat olan bu tiplerdir...

Basmaya duyarlı(daha çok basıldığında kalın çizme gibi) hemde kapasatif ekranda çalışanı vardır... HTC Fyler de olduğu gibi :

EXPER  EASYPAD-P11MS Kullanıcıları

http://www.htc.com/tr/product/flyer/overview.html

Kapasatif ekran windows tabletler için kesinlikle rahat kullanılamaz... Fare ile daha rahat iş görürsünüz...

Windows tabanlı tabletler dokunmatiği ince uçlu bilinen stylus ları destekleyenler bir nebze iş görür... Kapasatif ekranlılar için birçok farklı stylus vardır... Ama bazıları çalışmaz... Bazı styluslar sırf multi touch olmayana bazıları multi thouch uyumlu bazıları dual touch li ekranlara göre çalışıyor...

İstanbul Tahtakale elektronik yedek parça satan bir handa farklı tipten stylusları Galaxy S ve Nook Color için denedim... Bazıları uyumlu bazıları değil... Yani denemeden satın almayın... Uyumluluğu varmı soruşturulmalı...

Özellikle Windows tabletlerde yani klavyeli olanların ekranları basınç şiddetine göre kalınlaşmaya ve hasas çizimler toktasal seçimler kolaycana elde edilebiliyor...

Zaten Windows 8 dokunmatik arayüze özelikle kapasatif ekranlar için tam uyumlu hale geleceği söyleniyor.. O da son bilgilere göre 2012 de çıkacağıdır... Zaten Windows 8 Windows 7 den farklı güvenlik sistemleri olacak... Sistem yeterliliği mevcut Exper inki yetermi belli değildir...

• bu kalemi mutlaka denemeliyim ayrı satılırmı acaba? Tam tablet için. Seyredince videoyu o kalem olmazsa tablet yarım kalacak gibi gelmeye başladı bana.
  • kesinlikle. mükemmel bir kaleme benziyor. yedek parçalarını satan bir yer bulunursa satın alınır sanırım kalemi bozulan nerden alıyorsa orayı bulmak gerek :)
  • Benim asil derdim bizim aletle uyup uymayacagi. Birde gosterildigi gibi hassas ve ince çizgiler yapabliyormu. Benim su ana kadar denediklerimde parmak hep ustun geldi ve kagida yazar gibi normal ufak harfler olusturulamiyor. Yoksa almak sorun degil her sekilde getirtip aliriz. Ama dwnemek istiyorum tabiki.
  • Kalemin incelemesi burada. Bence harika bir kalem sanırım bizim aletle de uyuşur. Ama düğme özelliklerinin bizim bilgisayarda çalışması için driver gerekli ise kullanamayız. Sadece kalem özelliği de yeterli aslında.

http://www.donanimhaber.com/tablet-pc/videolari/HTCnin-ilk-Tableti-Flyer-butun-detaylariyla.htm
  • Öncelikle herkese merhaba,

Tablet pc araştırmalarıma hayli katkısı olan donanımhaber e yeni üye oldum.Agdanay arkadaşın konu hakkındaki görüşleri oldukça etkili oldu.

Dün easypad p 11ms imi aldım. klavye mouse usb hub addison stand ile birlikte şahane bir ekip oldular. performans oldukça iyi ama rami yükseltmek akıllıca olucak sanırım.Tavsiyem en azından bir magazaya girip elinizde inceleyin ürünü.Oldukça başarılı olduğunu ufak bir zaman harcayarak bile farkedeceksiniz. herkese kolaylıklar
  • düzeltme:

agnaday3
  • quote:

Orijinalden alıntı: viewfinder

Öncelikle herkese merhaba,

Tablet pc araştırmalarıma hayli katkısı olan donanımhaber e yeni üye oldum.Agdanay arkadaşın konu hakkındaki görüşleri oldukça etkili oldu.

Dün easypad p 11ms imi aldım. klavye mouse usb hub addison stand ile birlikte şahane bir ekip oldular. performans oldukça iyi ama rami yükseltmek akıllıca olucak sanırım.Tavsiyem en azından bir magazaya girip elinizde inceleyin ürünü.Oldukça başarılı olduğunu ufak bir zaman harcayarak bile farkedeceksiniz. herkese kolaylıklar

Hayırlı olsun Stand ı nereden kaça aldınız, taşıma çantası bulabildinizmi

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.