Şimdi Ara

EXPER EASYPAD-P11MS Kullanıcıları (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
16.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Güle güle kullanın. Evet Ram 2 GB olunca daha da iyi oluyor.
    quote:

Orijinalden alıntı: viewfinder

Öncelikle herkese merhaba,

Tablet pc araştırmalarıma hayli katkısı olan donanımhaber e yeni üye oldum.Agdanay arkadaşın konu hakkındaki görüşleri oldukça etkili oldu.

Dün easypad p 11ms imi aldım. klavye mouse usb hub addison stand ile birlikte şahane bir ekip oldular. performans oldukça iyi ama rami yükseltmek akıllıca olucak sanırım.Tavsiyem en azından bir magazaya girip elinizde inceleyin ürünü.Oldukça başarılı olduğunu ufak bir zaman harcayarak bile farkedeceksiniz. herkese kolaylıklar

• Bu arada bazı arkadaşlar tablette ethernet gişi için dock araştırıyorlardı. Buyurun bu ürün sanırım düşük maliyetle bu sorunu çözer. USB to Ethernet adaptör.
    http://urun.gittigidiyor.com/USB-Ethernet-Karti-USB-2-0-KDV-DAHIL-2YILGARANTI_W0QQidZZ23230902
  • Arkadaşlar o 660 TL olan Samsung yeni üründür. 3G ve GPS desteği olmayan versiyon yani. Benim bahsettiğim Samsung p1000 buradaki ürün p1010. Şimdi iş değişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: agnaday3

Arkadaşlar o 660 TL olan Samsung yeni üründür. 3G ve GPS desteği olmayan versiyon yani. Benim bahsettiğim Samsung p1000 buradaki ürün p1010. Şimdi iş değişti.

P1010 3G olmayanın grafik işlemcisi de düşük... Performansı da ister video ister oyun olsun 3G li olandan daha düşüktür...

Samsung 3G siz ama diğer parçaları aynı olacak şekilde sunsaydı... Bir de Android 3.0 beraberinde gelseydi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

quote:

Tablet pc araştırmalarıma hayli katkısı olan donanımhaber e yeni üye oldum.Agdanay arkadaşın konu hakkındaki görüşleri oldukça etkili oldu.

Dün easypad p 11ms imi aldım. klavye mouse usb hub addison stand ile birlikte şahane bir ekip oldular. performans oldukça iyi ama rami yükseltmek akıllıca olucak sanırım.Tavsiyem en azından bir magazaya girip elinizde inceleyin ürünü.Oldukça başarılı olduğunu ufak bir zaman harcayarak bile farkedeceksiniz. herkese kolaylıklar

Hayırlı olsun Stand ı nereden kaça aldınız, taşıma çantası bulabildinizmi

teşekkürler

Teşekkür ederim stand ı yazıcıoğlu iş hanının 50 metre ilerisinde DNZ bilgisayardan aldım. addison marka ve oldukça başarılı fiyatı 40tl.. üzerinde 4 giriş usb çoklayıcı mevcut

• Taşıma çantası için bolca seçenek var.Ben biraz daha büyük bir çanta seçtim klavye ve mouse u da gerektiğinde yanında taşıyabilmek için. Fiyat skalası da 30 - 80 tl arası
  • Ayrıca 3.0'a güncelleme konusunda hiçbir gelişme olmadığı konusunda bilgiler geliyor Samsung cephesinden. Gelme ihtimali var bile demiyorlar. Zaten donanımı yetersiz kalacaktır. 3.0'da o özelliklerle kendine kötü reklam yapmamak istemez sanırım Samsung.

quote:

Orijinalden alıntı: xfacts

quote:

Orijinalden alıntı: agnaday3

Arkadaşlar o 660 TL olan Samsung yeni üründür. 3G ve GPS desteği olmayan versiyon yani. Benim bahsettiğim Samsung p1000 buradaki ürün p1010. Şimdi iş değişti.

P1010 3G olmayanın grafik işlemcisi de düşük... Performansı da ister video ister oyun olsun 3G li olandan daha düşüktür...

Samsung 3G siz ama diğer parçaları aynı olacak şekilde sunsaydı... Bir de Android 3.0 beraberinde gelseydi...

• teşekkürler aldığınız yerin web sitesi varmı acaba ben konyadayım buralarda bulunmuyor.

quote:

Taşıma çantası için bolca seçenek var.Ben biraz daha büyük bir çanta seçtim klavye ve mouse u da gerektiğinde yanında taşıyabilmek için. Fiyat skalası da 30 - 80 tl arası
  • Sn viewfinder aldığınız Addison DOCK un link i varmı acaba, araştırdım bulamadım, yardımcı olurmusunuz?

teşekkürler

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Osmanselim

quote:

Hayırlı olsun Stand ı nereden kaça aldınız, taşıma çantası bulabildinizmi

teşekkürler

Teşekkür ederim stand ı yazıcıoğlu iş hanının 50 metre ilerisinde DNZ bilgisayardan aldım. addison marka ve oldukça başarılı fiyatı 40tl.. üzerinde 4 giriş usb çoklayıcı mevcut

• Güzel program ve oyunlarınızı yazar mısınız? Daha önce yazdığım yazıyı güncelliyorum.

viewfinder mümkünse fotoğrafını çeker misin dock'un?
  • Sanırım arkadaşın bahsettiği aslında bizim ayak ve soğutucu tabir ettiğimiz cinsten. Yani orjinal dock gibi değil. (Eğer beklentini o yönde ise.) Ben önceki sayfalarda bir model paylaşmıştım.

quote:

Orijinalden alıntı: berkgun

Güzel program ve oyunlarınızı yazar mısınız? Daha önce yazdığım yazıyı güncelliyorum.

viewfinder mümkünse fotoğrafını çeker misin dock'un?
  • arkadaşlar klavyeli soğutuculu arka destekli usb çoklayıcılı vs. :) kısacası allinone bir kılıf için yardımcı olacak biri var mı? Bu hafta içi mutlaka almam gerek. Birde araç koltuk arkası tutucu tavsiyesi var mı. Malum, ekran boyu sebebiyle her satılan uymayabiliyor. Istanbul dışında olduğumu gözönüne alınırsa en geç perşembe kargolanmış olması gerekiyor bana. Ankara dan varsa işim daha kolay. Ilgi ve cevaplara şimdiden teşekkürler.
  • Usb çoklayıcılı soğutuculu ayak var ama kılıf değil. Araç tutucular içinde sahibinden com da arama yapın ben oradan aldım. Ama çokda sağlam şeyler değil. Biraz modifikasyon yapmak zorunda kaldım üzerinde. Çünkü malum bizim aletler biraz ağır. Araç çukura girdiğinde vantuz ve eklemler yeterince taşıyamıyor maalesef.

Ayak olarak benim aldığım buj bizim aletlere tam olarak uyuyor. Ayrı koltuk aparatlı olanıda var. Teknik resimdeki ölçülere dikkat ediniz farklı olmasın. Hatta sizin olduğunuz şehirde satıcı bulursanız aynı gün elden de alırsınız ben öyle yaptım.

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-tablet-pc-tablet-pc-tutucu-arac-standi-samsung-galaxy-android-ipad-mac-50025574/detay/

Easyriser diye bir soğutuculu ayak da aldım tam dip pozisyon isterseniz arkadaki ayağı çıkarıp yan takıyorsunuz vs. tam sayfasını bulamadım ama aşağıdaki linkte üstten 4. resim'de görebilirsiniz. TR'de Easy reaser olarak satılıyor başka marka olarak da geldi mi bilemiyorum.
    http://technology.automated.it/2010/06/page/8/

Birkaç link daha burada satış var. ama ürünün asıl satış fiyatı 35 TL'dir.
    http://www.platinmarketreform.com/main/flexcradia_easyriser_ntb_sog38stand_beyaz_crf106w-pmu1093.html

http://teknokolikmagaza.com/main/flexcradia_easyriser_ntb_sog38stand_beyaz_crf106w-9555-40-8.html

quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

arkadaşlar klavyeli soğutuculu arka destekli usb çoklayıcılı vs. :) kısacası allinone bir kılıf için yardımcı olacak biri var mı? Bu hafta içi mutlaka almam gerek. Birde araç koltuk arkası tutucu tavsiyesi var mı. Malum, ekran boyu sebebiyle her satılan uymayabiliyor. Istanbul dışında olduğumu gözönüne alınırsa en geç perşembe kargolanmış olması gerekiyor bana. Ankara dan varsa işim daha kolay. Ilgi ve cevaplara şimdiden teşekkürler.

• Spariş verirken dikkat edin. Perşembe gününe lazım demişsiniz. Teslim tarihini kesin teyit almadan onay vermemenizi tavsiye ederim. Onlar teslim etse kargo şirketinin çok iyi takip edilmesi gerek.
  • sevgili agnaday, ilgi ve cevaplarına çok teşekkür ederim.
    Ancak vatan dan almaya gittiğimde ankarada tüm mağazadaki ürünlerin teşhir olması canımı sıktı. Ancak araştırmalar sürerken karşıma viewsonic vpad10 çıktı. Bugün onun siparişini verdim. Cepten bağlı olduğum için link veremiyorum ama özellikleri süper. Kötü yanı ekran 10.1 inch.
    Perşembe elimde olacak. Ardından tatile gideceğim. Fırsat bulur bulmaz inceleme yapıp yayınlayacağım. Internette baktım hiç türk inceleme göremedim. Sahibinden de vpad10 diye yazınca tek 1 tane çıkıyor 23 mayısta verilmiş ilan. Ordan gözatabilirsiniz.
    Yine görüşürüz.
  • Hayırlı olsun. Umarım memnun kalırsınız. Yorumlarınızı bekliyoruz.
  • arkadaşlar bu üründen bende aldım güzel bi cihaz fakat bi kaç sorum war Gsensör biraz geç algılıo onu hızlandırmanın bi yolu warmı . bazende dokunmatik ekranda gecikme oluo onu nasıl çözebiliriz
  • Açılışta yüklenen programların gereksiz olanlarını başlangıçtan kaldırmanızı öneririm.
  • Bu arada ürünü ne kadara aldınız? Ben Vatan Bil. geldiği gün 860 TL'den almıştım. Ama 1200 TL civarlarında satıyorlar galiba şu sıralar.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.