Şimdi Ara

EXPER EASYPAD-P11MS Kullanıcıları (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
16.747
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: agnaday3

Bizim tablet fiyatları tavan yapmış :) 1220 TL üzerinde.

http://www.hepsiburada.com/Liste/exper-easypad-p11ms-116-tablet/ProductDetails.aspx?productId=bd760553&categoryId=3008012

İyi kazık fiyat... Dolar çıkarsa fiyatı da çıkıyor işte..
  • Merhaba. Ben bir süre önce EXPER EASYPAD-P11MS aldım. Birkaç gün önce çeşitli işletim sistemlerinin cihazda nasıl çalıştığını görmek için kurulum yapıyordum. Kurtarma arayüzünü kullanarak fabrika ayarlarına dönecektim fakat arayüze erişemedim. Daha sonra cihazla birlikte gelen windows 7 dvd'si ile kurulum yaptım fakat buseferde cihaz gsensoru tanımıyor ve üzerinde gelen bazı yazılımlarda yok. Sizce exper teknik servisi bana cihazı fabrika ayarlarına getirebileceğim bir recovery dvdsi yollar mı? Ve birde bana cihazın içindeki g sensor algılayıcısının driverini indirebileceğim bir link verebilir misiniz?
  • Selamlar
    Experin sayfasından kurtarmanın nasıl yapılacağını gösteren dökümanı incelediniz mi? Kadıköydeki servis ayak üstü size yardımcı olabilir. En azından yuz yuze kunuşabileceğiniz birileri karşınıza çıkıyır. Ama Experdekiler dvd yollamazlar sanırım. Uğrayınca bahane ile ram yukseltebilirsinizde. 2 gb olunca rahatlıyor makina.
  • bu ürün için gerekli ramin özellikleri nelerdir acaba tam olarak yazabilirmisiniz bu arada android kuran arkadaslar warmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: agnaday3

Selamlar
    Experin sayfasından kurtarmanın nasıl yapılacağını gösteren dökümanı incelediniz mi? Kadıköydeki servis ayak üstü size yardımcı olabilir. En azından yuz yuze kunuşabileceğiniz birileri karşınıza çıkıyır. Ama Experdekiler dvd yollamazlar sanırım. Uğrayınca bahane ile ram yukseltebilirsinizde. 2 gb olunca rahatlıyor makina.

Evet o dökümanı biliyorum fakat benim problemim hdd üzerindeki recovery bölümünün silinmiş olması. HP laptopumdada recovery bölümü vardı fakat ayrıca kurtarma dvdside vardı. Hdd ile recovery ve dvd ile recovery arasında hiçbir fark yoktu. Hdd üzerindeki recovery bölümünü sildiğimde dvd ile fabrika formatı atabiliyordum böylece mağazadan aldığım zamanki haline dönüyordu. Experin böyle bişey düşünmemiş olması üzücü. Aslında g-sensorü çalışltırabilsem sorun kalmayacak ama bisürü g-sensor driverı kurmama ramen çalıştırmayı başaramadım.
    Bilen biri varsa bana g-sensor driverını indirebileceğim bir link verebilir mi acaba?.

• quote:

Orijinalden alıntı: swat73

bu ürün için gerekli ramin özellikleri nelerdir acaba tam olarak yazabilirmisiniz bu arada android kuran arkadaslar warmı

Ben 2 gb 667 mhz. kingston laptop rami aldım sorunsuz çalışıyor. Performansı oldukça arttı.
  • daha yüksek mhz li bi ram taksak sorun olurmu acaba? ramı kendimiz takabilirmiyiz ram slotuna ulaşmak zormu?
  • bu ürünü kullanan arkadaşlar ortalama bir sürelerini yazarlarsa daha verimli bilgiler elde edebiliriz benim 4 saat gidiyor ortalama
  • quote:

Orijinalden alıntı: swat73

daha yüksek mhz li bi ram taksak sorun olurmu acaba? ramı kendimiz takabilirmiyiz ram slotuna ulaşmak zormu?

Daha yüksek mhzli takabilirsin ama yine 667mhz çalışır. Daha yüksek çalışmayı desteklemiyor. Rami kendin takabilirsin ama kasayı açtığında garanti iptal olur. Vidaların üzerinde etiket var, vidayı açmak için yırtmak zorundasın.
  • herkese merhaba
    Bilenlerin bildiği üzere viewpad10 model cihazı aldım ve 5 gündür kullanıyorum. Cihaz bu konuda işlenen cihazla yaklaşık aynı özelliklerde. Artı ve eksileri ile kısaca bahsedeyim.
    Üzerinde 16 gb ssd hdd ve 1gb ram ile geldi. Hızı iyi. Ancak ram takviyesi şart. Kısaca artı ve eksilerini yazayım sorusu olanları sonra yanıtlayım
    Expere göre artılar
    Çift işletim sistemli. android ve windows 7. Windows lisanslı home premium. Daha taşınabilir. Bluetooth 3.0 destekli. Şarjı normal kullanım ve düşük parlaklıkta 4 saati geçiyor. Klavye kılıf bulmak daha kolay. Araç tutucu da öyle. Fiyat da ona göre uygun tabi

Eksileri
    Ekran daha küçük. 3g vodem ile sürekli kilitleniyor. Sizde nasıl bilmiyorum ama bendeki 2 noktadan dokunmatik kapasitif. İşletim sistemlerinden geriye 4 gb boşluk kalmış, bu durumda hafıza kartı takviyesi şart. Açılışta bazen bluetooth u yüklemiyor. 3.0 olmasıdan dolayıdır diye düşünüyorum.
    Şimdilik bu kadar. Aklıma geldikçe yazarım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kelmiker

herkese merhaba
    Bilenlerin bildiği üzere viewpad10 model cihazı aldım ve 5 gündür kullanıyorum. Cihaz bu konuda işlenen cihazla yaklaşık aynı özelliklerde. Artı ve eksileri ile kısaca bahsedeyim.
    Üzerinde 16 gb ssd hdd ve 1gb ram ile geldi. Hızı iyi. Ancak ram takviyesi şart. Kısaca artı ve eksilerini yazayım sorusu olanları sonra yanıtlayım
    Expere göre artılar
    Çift işletim sistemli. android ve windows 7. Windows lisanslı home premium. Daha taşınabilir. Bluetooth 3.0 destekli. Şarjı normal kullanım ve düşük parlaklıkta 4 saati geçiyor. Klavye kılıf bulmak daha kolay. Araç tutucu da öyle. Fiyat da ona göre uygun tabi

Eksileri
    Ekran daha küçük. 3g vodem ile sürekli kilitleniyor. Sizde nasıl bilmiyorum ama bendeki 2 noktadan dokunmatik kapasitif. İşletim sistemlerinden geriye 4 gb boşluk kalmış, bu durumda hafıza kartı takviyesi şart. Açılışta bazen bluetooth u yüklemiyor. 3.0 olmasıdan dolayıdır diye düşünüyorum.
    Şimdilik bu kadar. Aklıma geldikçe yazarım.

kardeşim senin cihazının recovery bölümünü bizimle paylaşırmısın bizde bu sayede android kurmuş oluruz . cihazın dual bot olması cok güzel fakat ssd si düşük geldi bana biraz zaten win 7 16gb alana gereksinim duyuyor dediğin gibi sd kart şart bende bugün 2gb ram aldım dediğin gibi ram takviyesi güzel olur

• recover bölümü yok yada ben göremedim. Yerini tarif edin. Eğer varsa seve seve paylaşırım.
  • Aslında stabil olarak çalışıyorsa android ve windows aynı makinada çok iyi olabilir. Pil tasarrufu olarak yani. Ama android windows üzerinden çalışıyorsa bir artısı olmaz. Bir ara vakit bulup çözmek gerek.
  • uygulama önerecek kimse yok mu arkadaşlar?
  • Bu tablet nerde satılıyor? Bilinen mağazalarda yok heralde.
  • bi arkadaşımın hediye ettiği kılıf gerçekten çok hoşuma gitti paylaşmak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanselim -- 10 Eylül 2011; 23:01:03 >
  • Windows 8 yükledim motorola xoom gibi oldu makina. Sadece sensörler çalışmıyor. Aynı cihaz oldukları için Exopc driverlarını kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: toriik

Windows 8 yükledim motorola xoom gibi oldu makina. Sadece sensörler çalışmıyor. Aynı cihaz oldukları için Exopc driverlarını kullanabilirsiniz.

Windows 8 i nereden buldunuz ve yüklediniz ? Sanırım beta sürümü. Eski win7'ye dönemek isterseniz problem oluyor diye duydum. Driver sensör problemi.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.