Arkadaslar bılgısayardan az çok anlayan bırısıyım ama bu bılgısayar çıldırttı benı Şimdi Teyzeme exper marka leptop aldık biraz zaman gectı bılgısayar google ye gırmemeye baslamıs google yazıorum baska bır sıte acılıo baska tarayıcıları yukledım chrome firefox gıbı ama aynı google banamısın demıo gırmıo uraştım okadar çözemedım yınede en sonunda format atayım da kurtulayım dedım bılgısayarın yanında 2 tane cd vermısler 2 sıde format cd sı degıl drıver cd lerı experlerde recoveryde yokmus ınternette okudugum kadarıyla bılgısayardada yuklu degıl anlıcanız format dosyaları ee dedım en son baska bı wındows 8 cd sıle format atayım cd yı baslatıyorum sımdı yukleye tıklıyorum beklıo hata verıo hata da su yazıo: Girilen ürün anahtarı, yükleme işleminde kullanılabilecek hiçbir Windows görüntüsü dosyasıyla eşleşmiyor. Farklı bir ürün anahtarı gırınız iyide ben urun anahtarı gırmeden kendısı dıyor urun anahtarı gırme yerı gelmıyor gelse gırecemde son olarak burada tıkandım kaldım ılk defa boyle bır sorunla karsılastım pc google ye gırmıo format atmadan bu sorunu nasıl halledebılırım yada nasıl format atabılırım yada bılgısayarın kendısınde recovery falanmı var nasıl çalıştırabılırım bu işlerden çok iyi anlayan bırısı yardım ederse yada bır onerısı bır fıkrı olan bırısı varsa yardımcı olun en kotu garantıye goturecegım bılgısayarı ama çok uzakta urasmakta ıstemıyorum
windows\system32\drivers\etc klasörü altındaki hosts dosyasını kontrol edin. İçerisinde google.com yazılı ve karşılığında bir ip adresi varsa o satırı silin ve dosyayı kayıt edin. (Dosyayı notepad ile açın)
Bu şekilde çözüme ulaşamadı iseniz sisteme bir trojan bulaşmış demektir. ad-aware gibi bir program ile taratıp temizlemeyi deneyin.
Sonrasında sisteme iyi bir security yazılımı yükleyin.
Sorun çözülmedi ise o zaman format için CD- DVD den başlatıp formatlamayı deniyor olmanız gerekir.
Bios ayarlarını kontrol edin. Sonucu yazın duruma göre başka öneri de olabilir.
Dediğini yaptım kardeş ama olmadı bende dayanamadım gıttım verdım bugun garantıye sagolasın yardım ıcın