Şimdi Ara

exper notebook açılış sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.029
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba exper notebook um var i5 işlemci gt 520m ekran kartı var. bir suredir bir sorun var ilk açılışta uzun sure siyah ekranda kalıyor sonra normal açılıyor neden olabilir, tahmini olanlar cEvaplarsa sevinirim, çok araştırıdım ama çözum bulamadım, teşekkurler.

• açılışı yavaşsa başlangıçta programlar açık,başlat çalıştıra msconfig yazın açılan pencerede başlatma bölümündeki programların imlecini kaldırın yeniden başlatın ayrıca cclaner programını kurun gereksiz bellek depolarını siler.sistemin güncel mi?ekran kartı,sürücüler,windows v.s
  • öncelikle ilgilendiğiniz için teşekkür ederim, sorun yavaş açılma sorunu değil msconfig, ccleaner programlarını denedim düzelmedi, açılış düğmesine bastığım zaman birkaç dakika (bayağı can sıkıcı bir süre) siyah ekran da kalıyor, ondan sonra normal açılışa geçiyor, kafayı yicem, donanımsal olabilir mi acaba?
  • güncel bios sürümünü bulabilirsen düzeltme şansın var,birde ekran kartı sürücüsü güncel mi? bu soruyu yanıtlamadınız sürücü kaynaklıda olma durumu var.donanımsal değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cengaver53 -- 7 Temmuz 2012; 20:14:52 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.