Merhaba başlıkta da belirttiğim gibi exper notebook yerleşik klavye windowsta çalışmıyor. Öncelikle bilgisayar küçük yiğenimin ve de okullara dağıtılan bilgisayar. O yüzden bunu yapmam birazcık benim için önemli. Biosta klawye çalışıyor yalnız biostan sonraki hiç bir yerde buna başlangıç kurtarma ekranı falan filan hiç bir yerde tık etmiyor arkadaş. Usb den format attım genede aynı. Arada çalışıyor reset atınca gene aynı. Biosta hep çalışır durumda. Biostan ayarlarına göz atıcam yalnız hiç bir ayar yok. Tek olan boot ayarları birde sistem bilgileri falan. Araştırdım ama hiç bir bilgi bulamadım. Yardımcı olabilecek varsa çok iyi olur
Tamadır sorunu buldum ''ALT'' tuşunda sıkıntı var sürekli basılı o yüzden tuşların hiç birisi işlevini göremiyor sanırım içinde bişey var veya sökülüp takılırken de bişey olmuş bilmiyorum ama şimdi o tuşu nasıl söküpte bakıcam bilmiyorum. Çok ince ve barin kırılıcak gibi oluyo o yüzden aşırı zorlayamıyorum. Tırnaklarını da göremıyorum tamamen nasıl sökebilirim