Şimdi Ara

expertiz ve pert durumu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 1 nisan günü yaralamalı bir kazaya karıstım

imzamda olan aracın kasko değeri 38.000 tl toyota altın kasko. expertiz bugun 17.600 masraf cıkartmıs. pert olur mu olmaz mı?
    olması icin ek bir caba gibi birsey gosterebilir miyiz? bi ip ucunuz falan var mı :D
    simdiden tesekkur ediyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: emret1907

arkadaşlar 1 nisan günü yaralamalı bir kazaya karıstım

imzamda olan aracın kasko değeri 38.000 tl toyota altın kasko. expertiz bugun 17.600 masraf cıkartmıs. pert olur mu olmaz mı?
    olması icin ek bir caba gibi birsey gosterebilir miyiz? bi ip ucunuz falan var mı :D

Araç kasko değerinin 1/3'den fazla tamir ve onarım masrafı çıkarsa pert olur diye biliyorum.
  • teşekkür ederim verdiginiz bilgi icin. İnşallah öyledir. Aracımın pert olmasını istemezdim ancak kötü bir kaza atlattım. Arabayı tekrar kullanmak istemiyorum. Pert olursa yeni araba alır o kötü an ı unuturum diye umut ediyorum.

Bakalım yarın neler olucak. İnşallah pert olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emret1907

arkadaşlar 1 nisan günü yaralamalı bir kazaya karıstım

Arabanın derdine düşmüşsünüz. Nasıl karıştınız kazaya. Yaralanan kim. Durumu nasıl.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.