Bildirim
expertiz ve pert durumu?
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
6 gün önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: emret1907
arkadaşlar 1 nisan günü yaralamalı bir kazaya karıstım
imzamda olan aracın kasko değeri 38.000 tl toyota altın kasko. expertiz bugun 17.600 masraf cıkartmıs. pert olur mu olmaz mı?
olması icin ek bir caba gibi birsey gosterebilir miyiz? bi ip ucunuz falan var mı :D
simdiden tesekkur ediyorum :)
Araç kasko değerinin 1/3'den fazla tamir ve onarım masrafı çıkarsa pert olur diye biliyorum. -
teşekkür ederim verdiginiz bilgi icin. İnşallah öyledir. Aracımın pert olmasını istemezdim ancak kötü bir kaza atlattım. Arabayı tekrar kullanmak istemiyorum. Pert olursa yeni araba alır o kötü an ı unuturum diye umut ediyorum.
Bakalım yarın neler olucak. İnşallah pert olur. -
quote:
Orijinalden alıntı: emret1907
arkadaşlar 1 nisan günü yaralamalı bir kazaya karıstım
imzamda olan aracın kasko değeri 38.000 tl toyota altın kasko. expertiz bugun 17.600 masraf cıkartmıs. pert olur mu olmaz mı?
olması icin ek bir caba gibi birsey gosterebilir miyiz? bi ip ucunuz falan var mı :D
simdiden tesekkur ediyorum :)
Arabanın derdine düşmüşsünüz. Nasıl karıştınız kazaya. Yaralanan kim. Durumu nasıl.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X