Şimdi Ara

EXPLORER.EXE APPCRASH

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün bilgisayarım kendi kendine kapanıp yeniden başladı fakat oturum açıldıktan sonra siyah bi ekrandan başka bir şey göremedim masaüstünde. Görünüşe göre explorer.exe başlamıyordu. Ben de tek seferlik bi hata sanıp görev yöneticisinden manuel olarak çalıştırmayı denedim. Ama bu hatayla karşılaştım. Virüs taraması, sistem geri yükleme, ntdll.dll dosyasını başka bi yerden indirip değiştirmeyi bile denedim bana mısın demiyor. En son sistem açılışında F8 menüsünde sanırım "memory hardware check" denen bir şey vardı onu denedim ve düzeldi. Ama ertesi gün bilgisayarı açınca aynı sorun tekrarladı. Şimdi tek çare format gibi gözüküyor. Nasıl düzeltebilirim bu sorunu sizce?

EXPLORER.EXE APPCRASH

Windows 7 64bit kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wasdwasd34 -- 5 Mart 2014; 20:57:54 >

• Bize cevap yok tabi..
  • Unistall programları var. onlarla exploreri iyice sisteminden kaldır. kayıt defterine kadar herşeyi temizle. her hangi bir programla (Advanced SystemCare 7 tavsiyemdir) bulup özellikle kayıt defterini güzelce birleştirip onar. pcyi resetle. exploeri bulup kurmayı dene. belki işe yarayabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kmlhyt -- 5 Mart 2014; 21:54:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmlhyt

Unistall programları var. onlarla exploreri iyice sisteminden kaldır. kayıt defterine kadar herşeyi temizle. her hangi bir programla (Advanced SystemCare 7 tavsiyemdir) bulup özellikle kayıt defterini güzelce birleştirip onar. pcyi resetle. exploeri bulup kurmayı dene. belki işe yarayabilir.
    teşekkürler yalnız dikkatinizi çekerim internet explorer'dan bahsetmiyorum
  • pardon ya kusura bakma.http://www.tamindir.com/microsoft-fix-it-center/ bunu yükle. yüksek ihtimal sorununu bulup çözecektir. windowsun kendi onarma programı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.