Şimdi Ara

External HDD arızası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.359
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Maxtor 1TB External HDD aldım birkaç önce.Bugün kedimizi halıları yolmasın diye kovalarken kablosu ayağıma takıldı ve düştü.Sonra dıt,dıt,dıt diye bir ses gelmeye başladı ve bilgisayar görmedi.Tamir edilme şansı ne kadardır aldığım yere götürsem?

• Hıcam taşınabilir hdd lerin en büyük dişmanı darbe ve yere düşürme. Malesef tamiri Türkiye şartlarında mümkündeğil olsabile yenisi fiyatından fazla olur

geçmiş olsun :/
  • Babamın gözü kaldığı için böyle oldu Ben yine de soracağım aldığım yere,olmazsa da geçmiş olsun gerçekten
  • neyse kediyi suçlamamışsın ya

hocam yapılabilcek bişey yok fakat siz genede şansınızı deneyin

disk veya okuyucu kafa zarar görmüştür büyük ihtimalle :/
  • Aslında fazla bir şey olmaması gerekir tahminime göre çünkü düşerken bir reflekse kabloyu çekip hızını yarı yarıya azalttım(Yani ümitlenme diye buna derim)
  • Bence o disk kafa atmıştır. Malesef tamir edebilecek teknoloji yoktur

Kafa atmak ne demek... Detay konu istersen açıklarım...
  • Garantisi varsa götür tabii.düştü-müştü muhabbetide yapma.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Samsung 1TB HDD MBR SORUNU
    10 yıl önce açıldı
    Dvd rw fanlar hdd kablolar vs
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Üzerinde darbe yok ise kesin geri götür... Pek çok disk düşmeden bile kafa atabiliyor çünkü çok hassas bir denge...

Anlıyacaklarını zannetmiyorum... tabi bide DH yi takip etmiyorlarsa
  • arkadaşlar anlamaları veya anlamamaları önemli değil, önemli olan içinde bir arşiv vardır
  • Darbe yok,hatta aldığımdan birkaç gün sonra tık tık tık diye ses geliyordu ama sallamadım(Arkadaşlara verdiğimde onlar düşürdülerse başka) =) Koz olarak kullanırım bunu =)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyubi -- 19 Kasım 2008; 22:56:26 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: mutaki

Üzerinde darbe yok ise kesin geri götür... Pek çok disk düşmeden bile kafa atabiliyor çünkü çok hassas bir denge...

Anlıyacaklarını zannetmiyorum... tabi bide DH yi takip etmiyorlarsa

Katiliyorum.

bu arada kedi yaşiyor mu ?
  • Zaten zararsız çıkan tek şey kedimiz
  • Arkadaşlar,düşürdüğümü anlamadılar çünkü ürün iadesi yaptılar.Yepyeni bir hard diskim oldu yine

Aldığımda ses çıkıyordu.Ara sıra olduğu için umursamadım dedim.Sonra ses daha da çoğaldı ve bilgisayar görmemeye başladı dedim =)

(En üzüldüğüm şey izlediğim animenin gitmesi oldu)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kyubi -- 4 Aralık 2008; 18:04:50 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.