Şimdi Ara

Extranet 9.90tl 4 mpbs 20 gb akn.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
5
Favori
6.720
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ev telefonu varsa ve video,torrent duskunu degilseniz 9.90 iyi fiyat, 4mpbs sonrasi 1 mpbs ye dusuyor telefon yoksa 24.90 a cikiyor, 1000 dakikayla birlikte.

https://www.extranet.com.tr/HemenAl/209

Kampanya Şartlari

• Kampanya 01.04.2018 tarihine kadar geçerlidir.
    • Kampanya sadece bireyselyeni müşteriler için geçerlidir.
    • Fiyatlara %18 KDV ve %7,5 ÖİV dâhildir.
    • Kampanyadan adresine daha önce internet tanımlanmamış olan veya internet hattının iptalinden en az 3 ay geçmiş olan bireysel müşteriler 24 ay abonelik taahhüt teyidi kapsamında yararlanabilirler.
    • Kampanya kişi bazlı değil, adres bazlı sunulmaktadır. Adresinizin kampanya şartlarına uygunluğunuhttps://www.extranet.com.tr/internetle-tanistiran-kampanya/ linkinden, mevcutta telefon numarası var ise telefon numarası ile, telefon yok ise adres bilgisi ile sorgulatabilirsiniz.
    • Kampanya kapsamında sunulan fiyatlara aktivasyon ve bağlantı ücretleri dâhil olup ilave bir bağlantı ücreti alınmayacaktır.
    • Kampanya taahhütnamesinden kaynaklanan damga vergisi bir kereye mahsus ilk faturanıza yansıtılır.
    • 4 Mbps'ye kadar limitsiz 20 GB AKK paketinde kotanız 20 GB'ye ulaştığında internet hızı 1 Mbps'ye düşürülecektir. Bir sonraki ay internet hızınız tekrar abone olduğunuz hıza göre düzenlenecektir.
    • Kampanya kapsamında 02:00 - 08:00 saatleri arasında gerçekleşen internet kullanımları Adil Kullanım Esaslarına tabi olmayacaktır.
    • Kampanya ek hizmeti olarak +1000 Dk Her Yöne ses paketi isteğiniz dahilinde hattınıza tanımlanacak olup, 15 TL ses paketi bedeli aylık faturanıza ek olarak yansıtılacaktır.
    • Kampanya kapsamında ses hizmeti kullanılması durumunda tüm vergiler (%18 KDV, %7,5 ÖİV) dâhil 96 TL tutarındaki devre hazırlama ücreti alınmayacaktır.
    • Modem isteyen müşterilerimiz, 24 ay taksit imkânı ile modemlerini temin edebileceklerdir. Kaoblosuz modem bedeli; dilerseniz her ay KDV dâhil 5 TL olarak 24 ay boyunca faturanıza eklenerek, dilerseniz de modem satın aldıktan sonraki aya ait faturanıza bir kereye mahsus olarak 99 TL şeklinde yansıtılacaktır.
    Modem kurulumu kullanıcı sorumluluğundadır.
    • Aboneliğin taahhüt süresinden önce sonlandırılması durumunda;
    o Tüm vergiler dâhil 96 TL tutarındaki aktivasyon ücreti ve (varsa) tüm vergiler dahil 96 TL tutarındaki devre hazırlama ücreti,
    o Abonelik süresince kullanılan ücretsiz veya indirimli servislerin toplam bedeli,
    o Modem taksitlerinin kalan toplam tutarı,
    o Yararlandığınız indirim miktarı ile taahhüt bitimine kadar yararlanacağınız indirim miktarı karşılaştırılıp, düşük olan bedel cayma bedeli olarak faturanıza yansıtılır.
    • Kampanya kapsamında hat dondurma işlemi yapılmamaktadır.
    • Ödenmemiş fatura nedeni ile durdurulmuş olan hizmetin tekrar başlatılması durumunda, hizmet açma ücreti olarak 25 TL bir sonraki aya ait faturanıza yansıtılır.
    • Nakil talep edilmesi durumunda, nakil ücreti vergiler dâhil 30 TL'dir. İnternet ve ses hattının nakil ücretleri ayrı faturalandırılmaktadır.
    • Extranet modem marka ve tarifelerde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    • Kampanya stoklarla sınırlıdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi levent_taka61 -- 30 Temmuz 2018; 21:57:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gece 02:00-08:00 akn yok galiba 4. Ayda son diyor ancak devam ediyor teyit aldim.

• hocam tam detaylari bulamadim nerden ulasabiliriz detayli bilgilere

• İlk üyeliğim TürkNet. Bana telefon numarası da verdi sonra Netspeed’e geçiş yaptırdım. Telefon numaram iptal mi oldu?

• Kampanya 01.04.2018 tarihine kadar geçerlidir.

Yazıyor

• 27 ay taahhüt 1 mbs ye kadar adamı kanser eder yahu. Modem de ayda 3 TL dandik modem veriyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarkat

Kampanya 01.04.2018 tarihine kadar geçerlidir.

Yazıyor
    Kampanya devam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 40 TL ye 16 Mbit 75 Akk kullanıyorum. Gayet memnunum

• quote:

Orijinalden alıntı: Extralarge

40 TL ye 16 Mbit 75 Akk kullanıyorum. Gayet memnunum
    Hangi iss

• akn bitmemiş hali bile kanser eder. Alanın allah yardımcısı olsun
  • Amcalar var dayilar var sadece ders calisan ogrenciler var , varda var yani her kor saticinin kor alicisi var bilboardlarda gordum paylastim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yıl sonu AKN kalkacak ve büyük ihtimal bugün ödediğimiz ücretleri mumla arayacağız. Ya da AKN kalkınca sınırsız internet terimi de kalkıp, 200GB, 300GB kota diye paketler satılacak. Bu dediklerim olmazsa ben bir şey bilmiyorum.

• Superonline'ın aynı tarifesini kullanıyorum fiyatı 31.90 bu diyata modem ücretide dahil. 4 mbps hız gayet yeterli youtube facebook vs için

• ekşideki yorumlarda memnun olmadığını söyleyenler var extranet için.Şu anda en iyisi Netspeed gibi duruyor.çoğu yorum olumlu taahut de yok extranette taahut bozunca 200 lira ustu cayma bedeli istiyorlarmis baglanti yapilamayinca.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • UzunEsmer U kullanıcısına yanıt
    Netspeed hocam.

Facebook' ta Netspeed Kullanıcıları ve Yardımlaşma gurubu var.

https://www.facebook.com/groups/560705724263166/?ref=nf_target&fref=nf
  • Aynısının 30gb akn olanını kullanıyorum dsmartta. Kanser ettiği falan yok. YouTube üzerinden hd video izlerken sıkıntı yok. Çok fazla internet trafiği olmayanlar kaçırmasın, fiyat muazzam. Ben 32 lira ödüyorum.

• telefon zorunlu mu

• Evet zorunlu, ancak 25 tl odeyip 1000 dk heryone telefon dahil alaniliyorsunuz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar bu nasıl 9.90 tl? ben bugün metrodan çıktım işten dönerken dikkatlice inceledim acaba yanlış mı görüyorum diye, 29,90 yazıyordu.
  • Extralarge kullanıcısına yanıt
    Sitesine baktığımızda 44 TL görünüyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.