Şimdi Ara

Extreme Titan Turk Clani (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ok saol beni de alırsan sevinirim bu arada ben katil oldum ezigin biri fck u yazdı bende fucktım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cradle_Of_Filth

ne ellisi yaa daha yeni başlıcam

ornek verdim arkadasim :) lvl 50 ile 70 bile ayni partide mutlu olmazlar.lvl 1 basliycan yanina seninle kascak char acilmasi lazim oda zor ve zahmetli is.neden kendin kasmaya denemiyorsun ki.bak 1 gunde 60 yapanlar var.
  • neyse saolun yinede ben öğrenciyim fazla takılamıyorum oyunda (lise sınawı war) size kolay gelsin
  • aynen beyler ...Yalnız şöle bi durum var clana S grade adamlar almak tercihimiz olucaktır o yüsden en az 67 olmaya gayret edin hedeflerimiz büyük ve clan kesinlikle cacık değil emin olun ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: misery79

aynen beyler ...Yalnız şöle bi durum var clana S grade adamlar almak tercihimiz olucaktır o yüsden en az 67 olmaya gayret edin hedeflerimiz büyük ve clan kesinlikle cacık değil emin olun ;)

benim bir arkadaşım rex2 ile irtibata geçmişti dün(yanımdaydı). ona lvl 48 oldugunu söledi oda önemli değil dedi ve sen başka bişi sölüyosun ben anlamadım bu işi
  • quote:

Orjinalden alıntı: okanz2

quote:

Orjinalden alıntı: misery79

aynen beyler ...Yalnız şöle bi durum var clana S grade adamlar almak tercihimiz olucaktır o yüsden en az 67 olmaya gayret edin hedeflerimiz büyük ve clan kesinlikle cacık değil emin olun ;)

benim bir arkadaşım rex2 ile irtibata geçmişti dün(yanımdaydı). ona lvl 48 oldugunu söledi oda önemli değil dedi ve sen başka bişi sölüyosun ben anlamadım bu işi

arkadaşım ben rex ile konusurum ...O arkadasa kırılmasın diye öyle demiş olabilir yoksa o kadar düşük level adamla ne işim var bizim...
  • 2 gundur titanda bbh focus ariyorum arkadaslar satan varsa ulasabilir mi bana .1kkk vericem guzel bir bbh 'a
  • arkadaşalar sadece clan ile ilgili şahsi düşüncemi yazayım, Türkler olarak böyle bir clan kurma fikri bana pek aydınlık gelmiyor nedeni ise, aranızdan kaç tanesi main char olarak Bishop/Elven Elder kasmak ister?
    HE/SR/TH/SPS bilmemne herkes savaşçı char yaparsa, kim support olucak , support olmazsa nasıl pvp yapıcaz?
    ha clan kuralım güle oynaya oynayalım level kasalım diyorsanız bir yere kadar, ama toplanıp onları bunları kıralım geçirelim dersenizde o iş yürümez...
  • haklı fistan zaten titanda turkishbrothers gibi bi clan bence barınmamalı türklüğe zarar veren insan bunlar
  • ben de l2x de 2 yilimi verdim.o kadar cok guzel zamnlarim gectiki anlatamam.kastiende mukemml bir clanimiz vardi.turk clani.6 ay barinabildik.o kadar kalabaliktikki hickimse bizi durduramiyordu.ama sonra dagildik.arkadaslari destekliyorum.bende l2x de oynasaydim gozum kapali onlarin clanina girerdim.cunku birlikten kuvvet dogar.allah kloaylik versin...
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokberg

haklı fistan zaten titanda turkishbrothers gibi bi clan bence barınmamalı türklüğe zarar veren insan bunlar

Bu ne demek oluyo gokberq ? Bizmi türklüğe zarar veriyoz. Böyle bi clan barıncak ve görceksiniz turkishbrothers i bekleyin biraz daha o zaman bu lafları söylediğiniz için pişman olcaksınız emin olun . Bu arada clanda bishopumuzuda bol elven elderemezda hemde lvl ler 78 79 bissürü var benim kendi bishopum var tekchi fln var yani problem yok . Biraz daha bekleyin görüceksiniz türklerin gücünü .
  • lafım sana değil o insanlıktan çıkmış adamlarına huntersta bizim biladeri gatekeepera yaklaştırmayan ezik diyen simdi lvl 70 oluncada clana gel diyen sizin adamlar giranda ana avrat herkese sayan sizin adamlar bizim clandan hergun 10 20 30 kk koparıp sonra hade ben s.olup gidiyorum diyen de sizin adamlar.1 clanda hiç bişey olmasın öncelikle huzur olması lazım bunuda yapmak lidere yani sana düşer clandakilere dikkat et sizi öyle adamlar varki sen bile farkınd deilsin
  • Bak o dediğin adamları biliyorum . O adamlarla bende kavgalıydım ama sonra barıştım . Ama inan o adamlar senin tanıdığın sandığın gibi değiller. Size daldılarsada bi nedeni vardır . Ama emin ol bidaha bir türke bu clandan herhangi bir hakaret küfür olmicak .

Bu lvl 70 olda gel muhabbetine gelince bak . Bu lvl i çok düşük olanları almamamızın sebebi türkiyeyi korumaktır . Düşünki lvl 40 adam aldım clana sonra yunanlar görcek bunu vurmaya başlicaklar . Oda lvl 40 olduğu için bişey yapamicak ve sonra noldu türkler korktu . Bize hergün bulaşıyolar yunanlar hergünde babalar gibi kesiyoz hepsini . Bizim gücümüz var ama lvl düşükler bişey yapamaz o yüzden clana lvl çok düşük almıyoz .
  • benim sözüm sana değil zaten sen bilirsin o şahsiyetleri ben seni uyarayım dedim sadece bizim clandayken size geçmiş 2 adam var kardeşler sen bilirsin onlar bizdeydiler a grade dagger istedi verdim parada sıkıştı verdim gel kasalım dedi kastım abi beni olduruyolar dedi gittim sonra bunlar sınırı aştılar ben kendi s grade ustumu yapmaya çalışırken bana s grade ust al dediler ben kendimi yapamadım dedim ama yaparsam yardımcı olurum dedim sonra tamam sizi bırakmıcaz dediler.zaten clanla hep dalaşırlardı.bi kere crumaya çağırdığı için gittiğini hatırlarım onun için adam kestim.sora biraz ilerde bana biri saldırdı ben öldüm benim adam hiç bişi yapmadı gene bişi demedim ama bi gun clandan laf söylemedn gittiler.şimdi onlar sizde.sonra geldim sizden bi arkadaş adını unuttum adam gibi gel alliance olalım dedim liderine söyle dedim.ama bi şartım var o iki adam clandan çıkacaklar dedim.bu daha hiç bişey bilmeden saydı da saydı.sonra bizim dost clan var o adama dedim bize gel dedim (liderinin haberi var benim kardeş) tamam bakarız dedi.sonra sizden todorov adlı kişi sananae lan i,stediği clana gider dedi bişi dmedim haberi var dedim sonra buda ana avrat.sonra arkadaşlar huntersa dusuo sizin adamlar çıkartmıyolar yabancıların yapmadığıını sizin admlar yapıolar.crazyturks ve darkpanther yani bizler titanın iki türk clanı size karşı tavır aldıysak senin yüzünden değil senin adamların yüzündendir.karşıma çıkan her türkle iyi anlaştım hepsine yardım ettim ama size karşı bi tavır aldıysak bu sorun sizde demektir.bence adamlarına küfür yok şu yok bu yok diyeceğine onları clandan at clanı temizle çünkü biz onları türk olarak bile görmüyoruz.eğer bunu yaparsan sizinle seve seve ally yaparıs ama kavga ettiğm adamlarla asla asla ally(akraba) olmam, olmayız

• iş bu noktada bitse iyi hatalarını güzelce yüzlerine söyleyince bi hakaretlerde ordan işitiyoruz.bu adamlar sizin clanda barındığı sürece türkleri doğru şekilde gösteremezsiniz
  • GOKBERG bir yerinden uydurdugun laflarla TURKİSHBROTHERSi kotuleyemessin bunu bil.ogun giranda benim sana kufur etmemin sebebi senin turkishbrothers e giren turklerin alayının ...... demen idi. senin ettgin kufurlere karsılık verdim ben senin gibi (ALLAHA VE KİTAPA ) etmedim direk sana ettim . sen turk olsaydin ALLAHA VE KİTAPA kufur etmesdin ama belliki ki sen turk deilsin asıl turklugu sen bozuyorsun.

TİTANDA seni once allaha sonra djsahine havale edihyorum

• ya kardeşim polemik yaratmayın iteyen istediğin sever isteyen istediği sevmez adam seni semiyo die sen onu turkukten men edemezsin
  • $style kardeşim. Benim serverdaki nikim odakim. Bak senle konuşamadik ama sana şunu söylim clanindaki şuan mevcut bir kaç kişinin turkishbrothers (türk kardeşliği) gibi bir clan isminde bulunması bende açıkcası kafamda ünlem işaretlerine neden oldu. (Sen dieybilirsinki sen kafandan ünlemlerle gez dolaş takma kafaya desende saygı duyarım) Neden dersen senin clandaki 3 arkadaşın yardımseverlik açısından olsun, adam olmak açısından olsun zayıf gördüm (bu benim düşüncem) Açmış olduğum yeni propheti kasarmisin dediğimde çıkıcma şimdi deyip 1 saat sonra da hala aynı yerde gördüğüm arkadaşlar var. Böyle türk kardeşliği olmaz kardeşim Senin clana girmeyi düşünüyordum ancak vazgeçtim. (Pek umursamaya da bilirsin) Ama sen önce clandaki arkadaşlarla bi görüş ondan sonra clana davet buyur.

• Ya tmm arkadaşlar tartışmayın todorov bizden sen ister bize düşman ol ister dost ol ne istersen yaparız . Sen verdiğin kastığın şeyleri söylemişsin benim clandakiler için yapmicam şey yok . Dün broken istedi birisi 300 tane verdim . Todorov a +16 sb sözüm var alıcam veya yapıcam . D grade silah bastım 17 bana yakışmıyo diye todorov a verdim . Dün biri draconic istedi üstüyle kaskını verdim . Birine 300kk ya silah aldım benim için para fln sorun değil . Sen bizle ister dost ol ister düşman senin kararın başka laf söylemiyom. lvl 80 kasmıyom bişey yapmıyom isteye kasar isteyene oldugu kadar şey veririm . Clan böyle büyicek ve bu clan en büyük clanlardan birisi olucak emin olun . Benim eski clanım atalantarollback orenin sahibi clandan şu anda iyi durumda clanimiz. O clanda turkishbrothersdakiler gibi iyi oyuncular yoktu 80 bile yoktu clanda ally leri sayesinde kale almış . Bizimde sağlam bi allymiz olsun bizde kale alırız. Sende gel bizle ally yap ama yok yapmam todorov düşmanım fln dersen sen bilirsin. Clanına başarılar dilerim .

• okanz2 kardesim ben kimseyi turklukten men etmedim sen turk deilsin dedim. o bise derken bisey deyen olmuyorda bis deyince mi tepki geliyor . kasuya clana girmek istemiyorsan girme kimse sana zorla clana gel demiyor.Herkes seciminde ozgurdur
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.