Şimdi Ara

Extreme Titan Turk Clani (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • rex kardesim sonuna kadar arkandayim hem gokberk sizin clan lvl i 3-4 iken bisim clanin lvl 5 bu clan ilerde adi duyuldugunda korkulan bir clan olmassa ben kafa mi duvarlara vururum.

• türk bayrağıyla ne alakası var sen türk gördüğün kişiye dalmamalısın adamın illa türk bayraklı bi clanımı olması lazım hem dediğin şey çok saçma bilmiyorum biliyormusun ama biz sizdende crazyturk dende daha önce kurulduk hem ben bu clanı kurarken bi kaç arkadaş kurdum sonra büyüdük ve türk clanı olduk hem ağzını topla terbiyesiz falan fazla artis olmsun.ben onun bu clan yokkendi halini de bilirim azmı laf attı bana.hem buraya niye geldiğin belli biri söyledi abi bak abi bak sana laf var hemen kayıt oldun girdin olaya hiç kaçırma zaaten bu forumun sana ihtiyacı yok
  • bu arda siz daha meydanda yokken biz castle siege yapıyorduk alttaa giran kalesi yar olmadı adlı topike bak bide kurulş tarihinize
  • Arkadaşım clanı kendi clanınla karşılaştırma . Ben clanı açalı 1 hafta oldu şu anda emin ol sizden güçlüyüz. Castle siege yapsan nolur 3 kişiyle sadece zevk o bide hava atıyon castle siege yaptık diye. Biz bi yapalımda castle siege görürsün. Videoya çekcem koycam buraya .
  • 12 adamla girdiq siz gecenin üçünde 12 tane türk bulunda görelim.aa pardon sizin clanda kaç kişi vardı 7mi 6 mı??
  • ahahhahha :D clanda şu anda 42 kişi var sana lvl leri söylim dur . 2 tane 80 var / 3.80 de varda penalty ar alamadık daha ./ 2 tane 79 var / 2 tane 78 var / 8 tane 77 var / 3 4 tane 76 / 4 tane fln 75 / ve 70 71 67 69 vs vs vs. Ve bu daha başlangıç . :)) ama emin ol biz clandan 7 kişi gelsek senin clanını full sereriz ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $tyle -- 27 Mayıs 2006; 23:22:01 >
  • Ya neyse burda clan tartışmayalım . Bizim clanımız herkeze açık herkezide bekleriz. Hedeflerimiz büyük. Başka laf yok :)
  • başında sen varken zor biraz hedefler
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokberg

başında sen varken zor biraz hedefler

Laf atmadan duramazmısın :) herkez anladı bu yazışmalardan sonra kimin hedefleri zor. :) Görücez...
  • imzamı okuda bişiler öğren biz geçtik artık l2 yi geride kaldı
  • gokberg boşver dostum biz yolumuza bakalım zaten boşuna tartışıyoruz gene ban yemeyelimde..... ayrıca emin olki clana yabancı alsan bile benim tepkim olmaz yabancı veya herhangi bir ally yapabiliriz farketmez...
  • Artık bu konuda yorum yapmıyorum... :) Size clanınızda başarılar ...
  • biliyorum adamım ben ölsem sende ölürsün yunanlı kessek sende atlarsın ama işte sorun o diil biz yunanlı keserken su turkishbrothers bizi kesmesinde. anladınmı adamım
  • olm iki - uc gundur lineage oynuyorsun ve bu oyuna 1.5 yılını vermis kisiler laf atıyorsun . siz deil 12 kisi ile girani almak 12 kisi ile kulube bile alamassinis. ordaki topici okudum adamin tekinin sizi nasıl yere serdigini de gordum ve acıkcasi cok guldum ... siz o sigeye 12 kisi ile giderek claninizi noob durumuna dusurdunus.bunu ben deil kendi clanindan adamlar soluyor .. he bu ara sadece ben sizin clanin alayıni yere sererim sen rahat ol . diger arkadaslarim arkada cekirdek citlatir THE LEGENDARY ARCHER TODOROV

• sen kimsin lan artis deliaknlıysan gelsene yiyosa your ass
  • he bu arada söylemeyi unuttum

ahahhahha :D clanda şu anda 42 kişi var sana lvl leri söylim dur . 2 tane 80 var / 3.80 de varda penalty ar alamadık daha ./ 2 tane 79 var / 2 tane 78 var / 8 tane 77 var / 3 4 tane 76 / 4 tane fln 75 / ve 70 71 67 69 vs vs vs. Ve bu daha başlangıç . :)) ama emin ol biz clandan 7 kişi gelsek senin clanını full sereriz ...

haha komediye bak lan alayınızın yalancı olduğu burdan belli

clanda şu anda 42 kişi var

adam daha 40ın ötesi yok onu bilen bilmiyor
  • bak bak yanlış yazmışım ama adam bana diyor
    quote:

olm iki - uc gundur lineage oynuyorsun

sonra diğeri
    quote:

bu oyuna 1.5 yılını vermis kisiler

ama nedense bu bilgili adam CLAN SINIRININ 40 OLDUĞUNU BİLMİYOR VE YALANCI OLDUĞU NERDEN BELLİ

quote:

clanda şu anda 42 kişi var

bakın ve şahit olun kim oyunu dah iiyi biliyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: todorov11

olm iki - uc gundur lineage oynuyorsun ve bu oyuna 1.5 yılını vermis kisiler laf atıyorsun . siz deil 12 kisi ile girani almak 12 kisi ile kulube bile alamassinis. ordaki topici okudum adamin tekinin sizi nasıl yere serdigini de gordum ve acıkcasi cok guldum ... siz o sigeye 12 kisi ile giderek claninizi noob durumuna dusurdunus.bunu ben deil kendi clanindan adamlar soluyor .. he bu ara sadece ben sizin clanin alayıni yere sererim sen rahat ol . diger arkadaslarim arkada cekirdek citlatir THE LEGENDARY ARCHER TODOROV

biz yinede o cesareti gösterdik sonuçta... çok zayıftık doğru ama yüreklerimiz o kadarda korkak değildi ayrıca ben bu konuyu açarken siz dalga geçesiniz diye değil sadece yaptığımız bu cesareti paylaşmak istemiştim lütfen bundan sonra ne siz bize nede biz size karışmayalım kendi işinize bakın... bundan sonraki işlerinizdede size başarılar dileriz...

• Baştan belirteyim kimseden taraf değilim

cvp yazmiyayim diyorum ama siz high rate de oyun mu oynadiginizi sanıyorsunuz.
    Allah aşkına ya high rate de castle siege felan yapsaniz ne olur ?
    server da donate var zart var zurt bileğinin hakkinin karşılığı yok bi kere.
    Bana Official gibi bnb gibi olympus gibi yerlerde kale kuşatın da alnınızdan opeyim hepinizi.
    1 2 saate lvl 60 70 oluyorsunuz.
    sonra da burda gereksiz clan tartışması yapıyorsunuz.
    GÜÇ KOLAYI BAŞARMAK DEĞİL ZORU BAŞARMAKTIR.
  • quote:

Orjinalden alıntı: CyberAngel_II

Baştan belirteyim kimseden taraf değilim

cvp yazmiyayim diyorum ama siz high rate de oyun mu oynadiginizi sanıyorsunuz.
    Allah aşkına ya high rate de castle siege felan yapsaniz ne olur ?
    server da donate var zart var zurt bileğinin hakkinin karşılığı yok bi kere.
    Bana Official gibi bnb gibi olympus gibi yerlerde kale kuşatın da alnınızdan opeyim hepinizi.
    1 2 saate lvl 60 70 oluyorsunuz.
    sonra da burda gereksiz clan tartışması yapıyorsunuz.
    GÜÇ KOLAYI BAŞARMAK DEĞİL ZORU BAŞARMAKTIR.

+1

merak etme cyber az kaldı dönmeme bu ay geçsin (malum kota var telekoma ) öbür ay bnbye geçebilirim tekrar o eski günleri yaşamak istiyorum ... kovalamaca

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.