Şimdi Ara

Extreme Titan Turk Clani (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • lucifer kardeşim sen delikanlı adama benzion dağılma olayı olursa seni clanda görmek isteriz ;)

Saygılarımla....
  • quote:

Orjinalden alıntı: misery79

lucifer kardeşim sen delikanlı adama benzion dağılma olayı olursa seni clanda görmek isteriz ;)

Saygılarımla....

eyw sağolasın arkadaş eğer içinizden birinin yardıma ihtiyacı varsa banada seslenebilirsiniz nick:Ikhnaton
  • Arkadaşlar artık clan full olmaya doğru gidiyo :) yani artık düşük lvl li arkadaşları alamicam kusura bakmayın :) şu anda bikaç düşük var yüksek geldikçe düşüklerde çıkıcak gelişmemiz için bu gerekli :) ama şu anda biraz düşük olan arkadaşlar clansız kalmicak biz kendimiz ally kuruyoruz ve bi arkadaşım daha clan kuruyor TurkishBrothers e giremeyenler o clana girebilirler . :) Veya lucifer arkadaşım sizinle isterseniz ally yapalım hafta sonu açıcam ally i dağılmayın birleşelim :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: St.LuCiFeR

quote:

Orjinalden alıntı: misery79

lucifer kardeşim sen delikanlı adama benzion dağılma olayı olursa seni clanda görmek isteriz ;)

Saygılarımla....

eyw sağolasın arkadaş eğer içinizden birinin yardıma ihtiyacı varsa banada seslenebilirsiniz nick:Ikhnaton

ooo aga ben seni hatırladım yaw :) sen buffersın biliom seni sen benim clandaydın
  • quote:

Orjinalden alıntı: $tyle

Arkadaşlar artık clan full olmaya doğru gidiyo :) yani artık düşük lvl li arkadaşları alamicam kusura bakmayın :) şu anda bikaç düşük var yüksek geldikçe düşüklerde çıkıcak gelişmemiz için bu gerekli :) ama şu anda biraz düşük olan arkadaşlar clansız kalmicak biz kendimiz ally kuruyoruz ve bi arkadaşım daha clan kuruyor TurkishBrothers e giremeyenler o clana girebilirler . :) Veya lucifer arkadaşım sizinle isterseniz ally yapalım hafta sonu açıcam ally i dağılmayın birleşelim :)

valla onu gokberg arkadaşa sor diyecem ama bilmem anlaşabilirmisiniz?? aslinda gokbergde iyi cocuktur inatciligi olmasa neyse gerci az kisi kaldik dagilsakta birsey farketmez arkadaslarimizin cogu ya sizin yada baska turk clanlarina gecebilirler....

misery nerden taniyon beni yaw:) haaa yoksa sen turkishknight misin?? daha once o clandaydımda

• evet aga ben turkishknight :)
  • Valla gokberg arkadaşla anlaşırmıyız bilmiyorum :) ama sizin clanı gördüm baya azalmış. Sizin clan bi türk bayrağı olan clan daha . Lorddarkdevil die bi ark. var o clandaydıda türk clanı :) zaten yeni clan açıyoruz . TurkishBrothers olarak ally de kurdum dün . MERC adında kendi ally miz var . Crest de gri gloss :) bizim clan artık full oldu olcak :) 80 79 savaşçılar dışında kimseyi almıyorum artık :) bishop , songu ve buffer alıcam :) diğer arkadaşlar diğer açılacak clana girsinler şu anda açılmadı açıldığında isim veririm size ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $tyle -- 4 Haziran 2006; 9:47:59 >
  • artık bir kale alırsınız ama sakın bizim gibi girana saldırmayın ufaktan başlayın mesela ören kalesi olabilir
  • $tyle kardes Benide klanina aliyonmu :((( ahhahahuehuehehee

Naber Mustafa...

Uleynnn Titana mi baslasam kastien mi??*

Kanka Titana gElirsem emin olki senin klanindayim :D

Ama once bi char kasmam lazim...

A.q account alamiyorum....

Game CP bolumunde hata veriyo..

Game Cp ye girmiyor

Girse Araniza katilacam

I am HeadSlayer / TURKIYE / SinanTR
  • quote:

Orjinalden alıntı: $tyle

Beyler extremede titanda türk arkadaşlarla konuştuk anlaştık bi clan açmaya karar verdik . Ama bu sefer öğle kaydırık kuyduruk bişey değil bütün türkler gelicek clana . Ben bile kalemiz olan castle lerde bana +25 verilen clandan çıktım clan açmak için ama bazı arkadaşlar var ufak bi clana girdikleri için clandan çıkmıyolar. Böyle arkadaşlarda olmasa türkler iyice gelişecek . Bi yunan clani var clan nerdeyse full +25 silahlarla geziyo bizde yapalım şu işi artık . Bütün türkleri bekliyoruz clana clan ismi TurkishBrothers lider ReX2 yani benim gelcekler oyunda pm atsın . Bütün türk arkadaşları bekliyoruz...

Oyunda Biraz Yeniyim. Titan 'ın System Dosyasının Adresini VE ID alınan YEri VErirseniz. Hemen Gelirim +0 larla Gezerim sOrun Değil Önemlİ oLan Türkiye ÖN Plan'a Çıksın..

• Valla şu anda fazla bilgim yok çok oldu id fln almayalı :) şu anda evdeyim eve gidince araştırırım ok :)
  • clan lvl 5 ise 45 kişi alabilirsiniz
  • lud4cris sen hangi serverdasın titanda 40 kardeş
  • ya damin imzada yazio todorova pm atin die dimi titandayim da yazıo yani.
  • selam arkadaslar forumda nickim yok yani bu kendi accountum deil ama nickimi duyunca cogunuz eminim tanicaksiniz.

nickim : dengesizTR (Nick icin bisi demeyin cunku bende niye boyle bir nick actigimi bilmiyom :) maksat muhabbet)

neyse oyunda her turlu yardima gelirim lvl 75 ancak ben sunu gordum oyunda

gecen bi turk geldi slince atarim deyip duruo bide artis artis konusuo dvc nin hemen icinde :) neyse adam basladi vurma sonra daldim kestim arkadanda dalanlar oldu kestim ama sorun su turkler birbirine dalmasin boyle insanlar oldukca oyundan zevk almak bi yana insan soguyor.

turklere karsiliksiz yardim yapmak lazim ama yardim alacak kisi karsisindakinide dusunmesi lazim her gun gelip su kadar lazim verirmisin diyen turkler cok ben bunlarin turkluklerinden oyundaki turklere karsi hissiyatlarindan supeliyim ki boyle kisiler genellikle kimseyi takmaz herkeze dalmak ister ben daha ne soyluyebilirim boyle insanlari aramizda barindirmayalim arkadaslar.

clan konusuna gelince sirf bankas icin kendime actim. yoksa rex in kine girerdim ama 80 olunca ii bi kale kusatmasi yapacak olan bir clana girecem buda tabiki ayri bi konu.

rex2 clanin cok iyi ben butun oyunculardan rexin clanindan hic bir zaman kotu bisi duymadim yanlis bisi duymadim boyle bir clan guzel oluyor + onlineler genellikle kale alabilir hizli kasabilir vs. ne diyebilirim bide oyundaki su lag olmasa hersey daha guzel olacak..

neyse fazla kafanizi arittim :)
    ya oyunda sole m atagi yuksek bi silah yapan varsa sativersin arkadaslar ya bide ucuz varsa :P walla cok sevincem s arcana staff +3 blessed tasiyorum biktim gibi bisi yani.

• dengesiz naber.öncelikle ii bi yazı yazmışsın ama ben daha şuana kadar bi adam gibi adam göremedim rexin clanında bazıları hariç.örnegin todorovla barıştık sandığım kadar kötü diilmiş tabi o sınırssız ben de 1 hafta ban yedikten sonra oldu bu ancak öte yandan rexinde bizim clandakileri ayartması haricinde pek bi yanlışını görmedim ama sen beni tanırsın dengesiz hiç yanlışım olmuşmu sana.iyilik söylenmez ama senin 20 lvlde ki questindemi ne yardımcı olmuştum pardon 40 da kiydi.galiba dimi SONRA MİLLET BİZE KÖTÜSÜN DİYOR YAV SÖLE KONUŞ
  • ama işin ilginç tarafı ben sana yardım ederken ben 67 lvlmiydim neydim şimdi 71 lvllim gerçi baya bi lvl düştüm ama(yinede amma yavaş kasıomuşum yav)sıktı artık sps.sıktı artık büyücüler.devir SİLVER RANGER devri
  • saol teşekkürler gokberk
    yok canim Allah icin gormedim ama olayi soyle benzetiyorum ben hani Osmanli devleti kurulmadan Osman bey harekati baslatmadan once derebeylikler beylikler vardi ya ha o hesab herkez biz buyuk olmak isteriz hesabi var ben herkez bir clanda olsun demem boyle birseyide istemem cunki biraz rekabette olacak en iyileri aramizdan cikarmak icin boyle ortaligin biraz kizismasi lazim :)

40.lvl gorevi icin tesekkurler dostum buyuk emegin gecti ne yalan soyliim eyw ama bence boyle tartismalar guzel oluyor yoksa ittifaklar buyumez ama ben suna katiliyorum yabancilar turklere pvp yaptiklarinda butun turkler bir an icin birlesmeli kusde olsalar.

ama biraz tartisin iyidir gokberk tadini cikarin da.. :)))
  • çıkarıyoruz da bazende işte bu hırs biraz kırılmalara neden oluyor türkler arasında türkün dostu türktür bu yalan deil ama ben asla türkkardeşlerindeki bazı şahıslarla barışmam bu olay küslüğü aştı çünkü ama güzel diosunda titanda öle adamlar varki mesela örnek veriyorum yenicheri ya adam turkishbrothersda diil sanırım ama adam böle bi insan olamazya şuana kadar konuştuğum hiç kimse daha onun için ii demedi.adama naber kardeş diyorum slm lan s.k kafalı para mı isticen dio yok kardeş ne parası diom s. git lan ozaman burda eziklerle uğraşmıoz dio.adamı bi yerde görüom hep türklere dalıo ezik bulduğunu indirio.ama adam felaket +25 yapmış 3 tane kendini bi halt sanıo soruyorum kardeş nasıl yaptın bunu die adam herkez senin gibi mal diil dio.söylesen ne olur diyorum s.git o.spu çocuğu diyo.sen bu adama ne dersin şimdi

• @blueperlow
    selam... usta tanıdın mı beni :P strider görevi için yardım ediyordum sana benim arkadaşın bladedancerı ile aradan uzun zaman geçti görüşemedik... aldın mı Strider'ı???
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.