Şimdi Ara

Extreme Titan Turk Clani

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler extremede titanda türk arkadaşlarla konuştuk anlaştık bi clan açmaya karar verdik . Ama bu sefer öğle kaydırık kuyduruk bişey değil bütün türkler gelicek clana . Ben bile kalemiz olan castle lerde bana +25 verilen clandan çıktım clan açmak için ama bazı arkadaşlar var ufak bi clana girdikleri için clandan çıkmıyolar. Böyle arkadaşlarda olmasa türkler iyice gelişecek . Bi yunan clani var clan nerdeyse full +25 silahlarla geziyo bizde yapalım şu işi artık . Bütün türkleri bekliyoruz clana clan ismi TurkishBrothers lider ReX2 yani benim gelcekler oyunda pm atsın . Bütün türk arkadaşları bekliyoruz...

• aynen rex bu konuyu açman iyi olmuş herkesi bekliorz CLAN KESİNLİKLE CACIK DEĞİL EĞER CACIK OLURSA EMİN OLUN SÖZ KAPARIZ CLANI BU KADAR İDDİALI KONUSUYORUZ...Bİ DÜŞÜNÜN 2 TANE İNTERNET KAFE Bİ CLANDA OLURSA O CLAN NE KADAR AKTİF OLUR :D HERKESİ BEKLERİZ...

TURKISHKNIGHT :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: $tyle

Beyler extremede titanda türk arkadaşlarla konuştuk anlaştık bi clan açmaya karar verdik . Ama bu sefer öğle kaydırık kuyduruk bişey değil bütün türkler gelicek clana . Ben bile kalemiz olan castle lerde bana +25 verilen clandan çıktım clan açmak için ama bazı arkadaşlar var ufak bi clana girdikleri için clandan çıkmıyolar. Böyle arkadaşlarda olmasa türkler iyice gelişecek . Bi yunan clani var clan nerdeyse full +25 silahlarla geziyo bizde yapalım şu işi artık . Bütün türkleri bekliyoruz clana clan ismi TurkishBrothers lider ReX2 yani benim gelcekler oyunda pm atsın . Bütün türk arkadaşları bekliyoruz...

Once level bazinda guclenmek lazim item isi ise sakat nerdeyse gordugum her turk para istiyor.herkez her gun clan kasasina 1kk koysa , item sorunuda kisa surede asilir ama iste.......

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aether -- 24 Mayıs 2006; 8:25:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Aether

quote:

Orjinalden alıntı: $tyle

Beyler extremede titanda türk arkadaşlarla konuştuk anlaştık bi clan açmaya karar verdik . Ama bu sefer öğle kaydırık kuyduruk bişey değil bütün türkler gelicek clana . Ben bile kalemiz olan castle lerde bana +25 verilen clandan çıktım clan açmak için ama bazı arkadaşlar var ufak bi clana girdikleri için clandan çıkmıyolar. Böyle arkadaşlarda olmasa türkler iyice gelişecek . Bi yunan clani var clan nerdeyse full +25 silahlarla geziyo bizde yapalım şu işi artık . Bütün türkleri bekliyoruz clana clan ismi TurkishBrothers lider ReX2 yani benim gelcekler oyunda pm atsın . Bütün türk arkadaşları bekliyoruz...

Once level bazinda guclenmek lazim item isi ise sakat nerdeyse gordugum her turk para istiyor.herkez her gun clan kasasina 1kk koysa , item sorunuda kisa surede asilir ama iste.......
    karar werdim ben de titana gelecem ama hangi char açsam karar weremedim low rate serverde iice düşünmek lazım serverde hangi charlar avantajlı oynayan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim...

• quote:

Orijinalden alıntı: Cradle_Of_Filth

karar werdim ben de titana gelecem ama hangi char açsam karar weremedim low rate serverde iice düşünmek lazım serverde hangi charlar avantajlı oynayan arkadaşlar yazarlarsa sevinirim...

Alıntıları Göster
    abi türklerin birlesmesi cok ii fikirbiz arkadaslarla ko da denedik tutmadı adilik yapanlar oldu adam gibi muhabbet düzgün bir ortam olursa ii olur bende gelmek isterim ama benim su anda titanda charım yok eger gel ex party yaparız diyosanız ki ben paryysizde 4 bilemedin 5 gün içinde 40 üstü olurm sonrası allah kerim

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Cradle_Of_Filth

titan 35x 1 gunde 60 oldugunu idda edenler var.

• quote:

quote:

titan 35x 1 gunde 60 oldugunu idda edenler var.

Alıntıları Göster
    mesela ben :)
    char açıp A gradeleri aldım, sonra yavaş yavaş devam etmiştim, tabi bu çoook zaman önceydi

• quote:

Orijinalden alıntı: Fistan

mesela ben :)
    char açıp A gradeleri aldım, sonra yavaş yavaş devam etmiştim, tabi bu çoook zaman önceydi

Alıntıları Göster
    titandakiler ne açmamı tavsiye edersiniz ?? hangi charın özellikleri üstün titanda ??
  • quote:

titandakiler ne açmamı tavsiye edersiniz ?? hangi charın özellikleri üstün titanda ??

Alıntıları Göster
    quote:

Overlord aç bence.. Kasıp kavurursun piyasayı (ama charı iyi kullanmayı bilmen lazım)

• quote:

Orijinalden alıntı: Blindingblow

quote:

Overlord aç bence.. Kasıp kavurursun piyasayı (ama charı iyi kullanmayı bilmen lazım)

Alıntıları Göster
    Ya arkadaşlar size söylim benim bile bilmediğim bissürü türk karşıma çıktı 2 3 gün içinde ve lvl ler baya yüksekti sorduğum kadarıyla . Şu anda clanda 8 kişi fln var benim penalty yüzünden herkezi alamadım clana . Dün geçti penalty . Bu clandaki 8 kişinin lvl i 70 üstü 4 77 var 2 78 ben 79 varım :) lvl düştümde :) Ve daha bissürü kişi var clana gelcek penalty olduğu için alamadığım ve onlarında lvl leri en az 76 77 .

Para konusuna fln gelince herkeze sırayla silah yapıyoruz takas enchant vs her yolla herkezin elinde en az +10 +11 silah olucak bunuda bilin . :)

• quote:

Orijinalden alıntı: $tyle

Ya arkadaşlar size söylim benim bile bilmediğim bissürü türk karşıma çıktı 2 3 gün içinde ve lvl ler baya yüksekti sorduğum kadarıyla . Şu anda clanda 8 kişi fln var benim penalty yüzünden herkezi alamadım clana . Dün geçti penalty . Bu clandaki 8 kişinin lvl i 70 üstü 4 77 var 2 78 ben 79 varım :) lvl düştümde :) Ve daha bissürü kişi var clana gelcek penalty olduğu için alamadığım ve onlarında lvl leri en az 76 77 .

Para konusuna fln gelince herkeze sırayla silah yapıyoruz takas enchant vs her yolla herkezin elinde en az +10 +11 silah olucak bunuda bilin . :)

Alıntıları Göster
    usta ben gelsem kasarmısınız exp partyde ??

• quote:

Alıntıları Göster
    Kasarız ayıpsın :)
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

75 level ve 50 level ayni partyde iyi exp almaz 2side dusuk xp kazanir.
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Aether

quote:

arkadaş doğru söylüyo lvl 50 olduğunu bilmiyodum :) bu lvl lerde kendiniz kasın daha iyi atlarsınız . Full buff alin gidin kasın :) biraz yükselin gelin ef er de kasim size

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Aether

quote:

arkadaş doğru söylüyo lvl 50 olduğunu bilmiyodum :) bu lvl lerde kendiniz kasın daha iyi atlarsınız . Full buff alin gidin kasın :) biraz yükselin gelin ef er de kasim size

Alıntıları Göster
    ne ellisi yaa daha yeni başlıcam

• quote:

ne ellisi yaa daha yeni başlıcam

Alıntıları Göster
    bende beyler bugün baslıyorum tabi siz alırsanız bilmiyorum.. yeni acıyorum bi sıfırdan bide clan da kilerin nick neydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlooDsS

bende beyler bugün baslıyorum tabi siz alırsanız bilmiyorum.. yeni acıyorum bi sıfırdan bide clan da kilerin nick neydi

Alıntıları Göster
    bu arada benim nick DesCenTeS
  • quote:

bu arada benim nick DesCenTeS

Alıntıları Göster
    Clan leader name ReX2 :)
  • quote:

Clan leader name ReX2 :)

Alıntıları Göster
    STYLE REX2 SEN MİSİN VE SU ANDA ONLİNE MI
  • quote:

STYLE REX2 SEN MİSİN VE SU ANDA ONLİNE MI

Alıntıları Göster
    Evet benim ama şu anda online değilim akşama doğru girerim oyuna :) şuan biraz işim var :)
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.