Şimdi Ara

Extreme Titan Turk Clani (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • abi style ne yapsın adamları size göre atması gerekebilir ama belki o atmak istemiyodur... topik acıldıgından beri bakıyorum sadece sikayetlerinizi yazmıssınız hiç su adam sole yaptı bu adam bole yaptı die allah razı olsun die cvp yazan yok ve hep 3-4 kisi den bahsediyosunuz o yardım etmedi dieri eder 1i sana saldırdı dieri kaldırır bu kadar basit her seyi karsınızdakinden beklemeyin size karsı bsey mi yaptı ss cek getir göster o zaman style ne yapar bilmem ama kanıt olmadan adama yüklenmeyin bos yere
  • quote:

Orjinalden alıntı: kazuya55

$style kardeşim. Benim serverdaki nikim odakim. Bak senle konuşamadik ama sana şunu söylim clanindaki şuan mevcut bir kaç kişinin turkishbrothers (türk kardeşliği) gibi bir clan isminde bulunması bende açıkcası kafamda ünlem işaretlerine neden oldu. (Sen dieybilirsinki sen kafandan ünlemlerle gez dolaş takma kafaya desende saygı duyarım) Neden dersen senin clandaki 3 arkadaşın yardımseverlik açısından olsun, adam olmak açısından olsun zayıf gördüm (bu benim düşüncem) Açmış olduğum yeni propheti kasarmisin dediğimde çıkıcma şimdi deyip 1 saat sonra da hala aynı yerde gördüğüm arkadaşlar var. Böyle türk kardeşliği olmaz kardeşim Senin clana girmeyi düşünüyordum ancak vazgeçtim. (Pek umursamaya da bilirsin) Ama sen önce clandaki arkadaşlarla bi görüş ondan sonra clana davet buyur.

Arkadaşım o arkadaşlar adına ben senden özür dilerim . Bu uyarıyı yapıcam emin ol işleri olmadığında fln türk gördüğünde turkishbrothers dan birisini görürseniz lvl kasıcaz . Oyunda bana pm at . ReX2 ;)

• quote:

Orjinalden alıntı: BlooDsS

abi style ne yapsın adamları size göre atması gerekebilir ama belki o atmak istemiyodur... topik acıldıgından beri bakıyorum sadece sikayetlerinizi yazmıssınız hiç su adam sole yaptı bu adam bole yaptı die allah razı olsun die cvp yazan yok ve hep 3-4 kisi den bahsediyosunuz o yardım etmedi dieri eder 1i sana saldırdı dieri kaldırır bu kadar basit her seyi karsınızdakinden beklemeyin size karsı bsey mi yaptı ss cek getir göster o zaman style ne yapar bilmem ama kanıt olmadan adama yüklenmeyin bos yere

aynen katılıyorum şimdi 1 2 adam bişey yaptı die bana yükleniyonuz ama oyunda benim adamlarla aram çok iyi napim ben şimdi . Ona niye böyle yaptın s... git mi dim . Benim kimseye kötülüğüm olmaz zaten bişey isteyen olursa gelsin ReX2. Ve todorov arkadaşımla konuştum o lvl kasma olayında kasmamışya . O zaman cafedeymiş onların cafesi var . O cafeye bakarken başkası geçmiş pc başına sen onunla konuşmussun ok ? sorry

• bu arada style lvl kac üstü alıyonuz clana=?
  • Eyvallah style. Bak ben gokberg in clanından cıktım (gokbergi sevmediğimden felan değil aksine severim)birlik beraberlik olsun noob turks clan demesinler die güçlenelim die çıtım senin clana girmek için. İsterim ki bir başka clan baskani arkadasim var onun clanında orneğin cok sağlam adamlar var. Onlarında gelmesini isterim ama yine sizden biri yamuk yapmış arkadaşa. Sana güvenerek başkan arkadaşa rica edicem gelmeleri konusunda. Hadi bakalım.
  • style hadi abi bi cvp yazacan yaws lvl kac üstü alıyonuz clana?
  • tam olarak belli degil ama 61+ yada 67 + oyunda iken rex2 ye pm at onla konus
  • uste yazmayı unutmusum darkpanher clanindan (gokberkg haric) hepsinden ozur diliyorum onlara karsı bir yanlıs yaptıysam
  • quote:

Eyvallah style. Bak ben gokberg in clanından cıktım (gokbergi sevmediğimden felan değil aksine severim)birlik beraberlik olsun noob turks clan demesinler die güçlenelim die çıtım senin clana girmek için. İsterim ki bir başka clan baskani arkadasim var onun clanında orneğin cok sağlam adamlar var. Onlarında gelmesini isterim ama yine sizden biri yamuk yapmış arkadaşa. Sana güvenerek başkan arkadaşa rica edicem gelmeleri konusunda. Hadi bakalım.

sen hiç konuşma sen TÜRKİYE İÇİN ÇIKMADIN clandan ne istediysen yaptık verdik sana yalansa yalanda hergun raid keserek sabahlardık en güvendiğim adamdın sonra kale ele geçirelim diye bi yabancı arkadaşla ally yaptık sende yabancı clana giderim ozaman dedin yalanmı?clan küçüldü diyemi beğenmedin?bana temizle diyende sizdiniz ama sanki?

ayrıca todorov ben ki 25 kişilik clandan küçülme ve işte yukardaki gibi adamların satışına karşılık yabancıları attım siz kendinize bakın.hem size soruyorum rex ne diye burda DP ve crazyturs gibi clanlar varken yeni bi clan acıp türkleri dağıtma gereksinimi duydun

• Clana 66+ fln olsa iyi olur :) ezik kalmayalım fazla :) ama lvl i düşükler varsa gelsinler kasim sonra alim clana :) rex2 pm :) kazuya bu arada inan clan süper olucak çok güçlü olucaz. Herkez senin gibi olsa türk arkadaşları toplasak böyle bi clanda oyunda bize karşı çıkamazlar emin olun :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: $tyle

ama lvl i düşükler varsa gelsinler kasim sonra alim clana :)

HELAL

BENİM GİRMEYE ÇALİSTİGİM KLANIN TEK POLİTİKASİ 70 ALTİNİ ALMİYORLAR ASLADA KASTIRMAZLAR SAOLSUNLAR NE DEYİM
  • @$tyle (lafım sana ve clanına değil, sakın yanlış anlama)
    Extreme gibi bi serverda, güçlü olmanın yolu "DONATE"den geçiyo... şu anda Titan yada Kastien olsun, hangi güçlü clana bakarsan bak donate'li silahları görürsün biz zamanında kastiende 10ar-15er kişiden oluşan 3 clan kurmuştuk ve allydik... aylarca çabalamamıza rağmen bi kale bile alamadık... hiçbirimizin elinde +12+13 ten yüksek silah yoktu... uzun lafın kısası, yanında 30 tane 80 lvllik adam olsa bile, sağlam bi ekipmana sahip değilsen işin yaştır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blindingblow

@$tyle (lafım sana ve clanına değil, sakın yanlış anlama)
    Extreme gibi bi serverda, güçlü olmanın yolu "DONATE"den geçiyo... şu anda Titan yada Kastien olsun, hangi güçlü clana bakarsan bak donate'li silahları görürsün biz zamanında kastiende 10ar-15er kişiden oluşan 3 clan kurmuştuk ve allydik... aylarca çabalamamıza rağmen bi kale bile alamadık... hiçbirimizin elinde +12+13 ten yüksek silah yoktu... uzun lafın kısası, yanında 30 tane 80 lvllik adam olsa bile, sağlam bi ekipmana sahip değilsen işin yaştır...

Sen takma kafana donate de var clanimizda :) zaten 11 12 fln ben basıcam herkeze o ayrı ama donate de yapıcaz. 2 gün içinde clana bi arkadaş gelicek türk orc lvl79 %80 fln demişti uçan dinosu var . Bugün onla konuştum penlaty vardi alamadim clana .Konuşuyoduk işte dedim ben artık clana çalışcam bende amaç kalmadı tek amacım hero olmak onuda clanı güçlendirip savaşlarda token kazancaz dedim. Oda dedi bende clana çalışcam donate yapcam dedi. Uçan dinosu var donate le almış . Yani biz herşeyi düşünüp başladık bu işte.

Ve gökberk neden clan açma gereksini duydum biliyomusun. Sizin açtığınız clanların adını yeni duyuyorum daha. Açtıktan sonra öğrendim. Ve clan açmayı ben istemedim.Olayı anlatim size. Biz turkishknight fln djsahin hepsiyle kavgalıydık roxii ben luffy arkadaşlar fln. Saçma bi olay yüzünden kavga etmiştik sonra yine birbirimizi keserken :D konuşmaya başladık niye kavgalı olduğumuzu fln düşünürken birinin yalanı sonucu kavga ettiğimizi öğrendik ve barıştık. Sonra dedilerki bi türk clanı açalım herkez birleşelim büyüyelim güçlenelim. Farketmez dedim herkeze yazmaya başladık ef de . BEYLER TURK CLANI AÇILCAK GELİRMİSİNİZ . BÜTÜN TÜRKLER TOPLANICAZ . EĞER HERKEZ GELİRSE AÇIYORUZ. Böyle şeyler yazdık ve inan 10 kişi fln açın dedi.Sonra benim clan hakkında bilgim olduğu için ben açtım clanı . Olay bundan ibaret. Tekrar söylüyorum sende dağıt clanı birleşelim. Yarın Gl0ss lada ally oluyoruz.

AMMA YAZI YAZDIM HAA :))))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $tyle -- 27 Mayıs 2006; 21:48:46 >

• abi bi clan acıldı diye kavga etmeye gerek yok ya birlesin ya da ally yapın bi sekilde türkler bir araya gelir maksat gercekten birlestirmek olsun
  • gl0ss la mı ally oluyorsunuz.gl0sslar titanın en büyük clanı başları herşeyin.adamların sülalesi +25 sahibi ve hero.bakalım sizinle ally olurlarmı büyük konuşmamak lazım.ben diyeceğimi dedim.ben o adamlarla barışmam hem çok meraklıysan gel sen boz clanı bu kadar emek sarfettik.clan lvliiniz kaç
  • :) ben bütün gl0ss u tanıyorum . Biraz bekle görürsün ally olduğumda. Clan lvl de 5
  • ee söle glosslara bizede ally yapsınlar tanıdık de yoksa clanı bozamam
  • Ben kendi clanımı bile zor yaptırıyorum. Bütün glossları tanıyorum nerdeyse şimdiye kadar hep gloss daydım. Parabelum full arkadaşım . AtalantaRollBack dede çok arkadaşım var . UltimateBreak clan lider (Niravi) çok iyi arkadaşım msn den fln da konusuyom. Ama bunlar seni ally yapmaya yetmez. Ben kendimi bile daha garantiye almadım. Hepsiyle konuştum bana dediler liderlerle konuşucam biraz bekle dediler. Ama büyük ihtimal yaparım. Eğerki yapamassamda ben kendim ally açarım yeni gloss. Bayrak bile hazır yeşil gloss olcaz.
  • her renk gloss çıktı zaten.kırmızı kendileri turanj var mavi var daha bissuru
  • gokberq.... sen bence git kumda oyna kardeşim...biizm clana da b.. atma çok terbiyesiz davranıyosun ve yalan konusuyosun...Ben sana küfür etmedim ismini unuttum demişsin isim turkishknight...turklüğe zarar verio demişsin madem çok milliyetçisin neden clanın adında Türk adı geçmiyor ? Kimse burda türklüğe zarar vericek bişi yapmıyor yapamazda...Diğer clanlar hepsi kardeşlerimiz kimseye türk bayrağını gördüüğümz kimseye dalmayız biz emin ol...Bishop elven elder yok diyen arkadaşa da burdan gülüyorum sadece...Umarım yeteri kadar açık olmuşumdur...İddialıyız...Clan 19 mayıs şerefine kurulmuştur ve sanal manal hertürlü ortamda türklük gururunu onurunu yaşatmak ve yüceltmek için elimizden geldiğimizi ardımıza koymayacağız...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.