Şimdi Ara

Extreme Titan Turk Clani (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
0
Favori
2.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: CyberAngel_II

Baştan belirteyim kimseden taraf değilim

cvp yazmiyayim diyorum ama siz high rate de oyun mu oynadiginizi sanıyorsunuz.
    Allah aşkına ya high rate de castle siege felan yapsaniz ne olur ?
    server da donate var zart var zurt bileğinin hakkinin karşılığı yok bi kere.
    Bana Official gibi bnb gibi olympus gibi yerlerde kale kuşatın da alnınızdan opeyim hepinizi.
    1 2 saate lvl 60 70 oluyorsunuz.
    sonra da burda gereksiz clan tartışması yapıyorsunuz.
    GÜÇ KOLAYI BAŞARMAK DEĞİL ZORU BAŞARMAKTIR.

+10

• gokberk sen evinde tetris oynarken ben stariste char kasıp sigelere katılıyordum.CYBERANGEL in de dedigi gibi oyun low rate serverde ogrenilir.sana sorarim suana kadar kac tane low rate serverde oynadin???sen kac server da oynadin diyecek olursan soleyeyim 3 tane serverde oynadim (l2ex staris,paradise,l2abyss)bu uc serverde char kastım ve hepsini 70+++ yaptim. hem oyunu ii bilseydin clan lvl 5 bir clanin 40 kisiden fasla adam alabilecegini bilirdin (istisnalarda olabilir serverden servere degisiyor biliyorum )ama genelinde bole . bence sen lineage yi birak git tetris oyna.go lvl up noob
  • guldurme beni todorov ben bilgisayara dos ile başladım one bilirmisin.hem soruyorum sana titanda kaçtır bu sınır clan lvl 5 ve 4 ikisindede 40 dır ama senin gibi gerizekkalılar hala bahane bulmaya çalışırlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokberg

guldurme beni todorov ben bilgisayara dos ile başladım one bilirmisin.hem soruyorum sana titanda kaçtır bu sınır clan lvl 5 ve 4 ikisindede 40 dır ama senin gibi gerizekkalılar hala bahane bulmaya çalışırlar

ya boşver dostum bırak ya kendimizi daha fazla küçük düşürmeyelim biz işimize bakalım..
  • quote:

ya boşver dostum bırak ya kendimizi daha fazla küçük düşürmeyelim biz işimize bakalım..

valla ya şunlarla muhattap da oluyoruz ya allah akıl fikir versin bize
  • quote:

Bana Official gibi bnb gibi olympus gibi yerlerde kale kuşatın da alnınızdan opeyim hepinizi.

+65535

çok güzel yazmışın yaw... elven wizard'ın 40 görevini bitireyim, c gradelerimi giyeyim, crumada fink atalım... bu gece 40 görevini bitirmeden yatmayacam özledim BnByi

• quote:

Orjinalden alıntı: Blindingblow

quote:

+65535

çok güzel yazmışın yaw... elven wizard'ın 40 görevini bitireyim, c gradelerimi giyeyim, crumada fink atalım... bu gece 40 görevini bitirmeden yatmayacam özledim BnByi

warsmith de tamamdir lvl55 create item lvl 7 ye ulaştım daha ne olsun

• quote:

quote:

quote:

+65535

warsmith de tamamdir lvl55 create item lvl 7 ye ulaştım daha ne olsun

vaaaay çok ii

• darkphanters = N00B clan
  • ya kardeşim 42 kişi var diosun nsıl oluo ya her clan lvl için 5 kişi dha alabiliorsun ve ilk başta 15 kişi alabiliyorsun o zman nsıl 42 kişi olcak ya
  • haydaaaa... gokberg gene uzaklaştırıldı
  • quote:

haydaaaa... gokberg gene uzaklaştırıldı

İşe bak ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokberg

bak bak yanlış yazmışım ama adam bana diyor
    quote:

olm iki - uc gundur lineage oynuyorsun

sonra diğeri
    quote:

bu oyuna 1.5 yılını vermis kisiler

ama nedense bu bilgili adam CLAN SINIRININ 40 OLDUĞUNU BİLMİYOR VE YALANCI OLDUĞU NERDEN BELLİ

quote:

clanda şu anda 42 kişi var

bakın ve şahit olun kim oyunu dah iiyi biliyor

ahahahah bak arkadaşım orda ilk sana diyoki iki üç gündür oynuyosun sonra diyo bu oyuna 1.5 yılını vermiş kişilere laf atıyosun yani ikisini sana demiyo alınma yani bu 42 kişi muhabbeti bi başka zaten bilip bilmeden konuşmayın istediğiniz kadar inanın inanamyın clana siz şu 2 resim yeterli olur herhalde ... ve bu o anda online olanlar ve daha gelcek var clana konuşmicaktım ama bukarda olmazki

Extreme Titan Turk Clani

Extreme Titan Turk Clani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $tyle -- 28 Mayıs 2006; 20:51:53 >

• YAPTİKLARİMİZ YAPACAKLARİMİZİN GARANTİSİDİR BU RESİMLERDE SİZE KAPAK OLSUN GOKBERK BEY

• gokberg bak :

sana neden yabancılarla ally yapıyosun mu dedim yabancılarla ally yap ama clanın görüşlerini al, kabul edip etmediklerini sor, başkan clan demek diildir.

biz neden turklere ait bi clan açıyorus turk arkadaşlarla birlik beraberliğimiz olsun birbirimizi koruyalım kollıyalım dimi yoksa bencil olup yok arkadaş bu clan güçlü şu clan iyi dersek dağılalım ozaman,

sen diyosun şimdi sana yardım ettik ne verdiğini say ben sana charı vermezsem adam diilim. Aksine ben sana yardım ettim ya bunları konuşmaya gerek duymuyorum. Küçük şeyler bunlar.
  • ah gokberg ah dedim sana bilader

ayrıca ştyle arkadaşım tamam siz güçlüsünüz biz noob clanız kabul ediyoruz oldumu? bundan sonraki yapacağınız tüm siegelarda sadece size başarılar diliyorum
  • style sakın taraf tuttugumu düsünme cünkü yeri geldi sizi savundum ama adam sana clan nasıl 42 diyo senin clan da adamlar ezik demiyo ki ispatlayacak bi resim koymak istiyosanbütün clanı yan yana diz önlerine de adenayla kacıncı sırada olduklarını yaz
  • :) ama bak gokberkin yazdığı şeye dikkat etin clandakilerin lvl lerini söylediğimde gökberk :

haha komediye bak lan alayınızın yalancı olduğu burdan belli

bunu dedi :) bu inanmamak olmuyomu :)

Bu arada Lucifer ben sizin clanınız kötü noob diye bişey demedim sizden daha güçlüyüz dedim.Güçlüsü var daha güçlüsü var o güçlüyüz lafınıda clanı küçümsediği için gökberke söyledim ben ne kimseyi küçümserim ne dışlarım :) zaten tartışmayı başlatanda ben değilim gokberkin laf atmasıyla başladı herşey :) o 42 olayını dedim size bilmeden yorum yapmayın diye onu yazan ben değilim :) ben o yorumu cafede otururken yapıyodum bunu yazarken roxi de yanımdaydı oda titandan :) bana tel. geldi ben kalktım kapıya gittim roxi yazdı gerisini o clandaki lvl leri fln o yazdı . :) sonra ben geldim içeri yazdıklarını okudum tmm dedim güzel yazmışın :) 42 ye dikkat etmedim :) ya neyse çok uzadı bu iş :) bizim clanın kapısı herkeze açık sizede başarılar dilerim :) umarım sizde iyi hedeflere varırsınız türkleri yükseklerde görmek isterim ben olsamda olmasamda :) ... Tartışmada burda bitsin artık :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $tyle -- 29 Mayıs 2006; 17:32:29 >

• quote:

Orjinalden alıntı: $tyle

:) ama bak gokberkin yazdığı şeye dikkat etin clandakilerin lvl lerini söylediğimde gökberk :

haha komediye bak lan alayınızın yalancı olduğu burdan belli

bunu dedi :) bu inanmamak olmuyomu :)

Bu arada Lucifer ben sizin clanınız kötü noob diye bişey demedim sizden daha güçlüyüz dedim.Güçlüsü var daha güçlüsü var o güçlüyüz lafınıda clanı küçümsediği için gökberke söyledim ben ne kimseyi küçümserim ne dışlarım :) zaten tartışmayı başlatanda ben değilim gokberkin laf atmasıyla başladı herşey :) o 42 olayını dedim size bilmeden yorum yapmayın diye onu yazan ben değilim :) ben o yorumu cafede otururken yapıyodum bunu yazarken roxi de yanımdaydı oda titandan :) bana tel. geldi ben kalktım kapıya gittim roxi yazdı gerisini o clandaki lvl leri fln o yazdı . :) sonra ben geldim içeri yazdıklarını okudum tmm dedim güzel yazmışın :) 42 ye dikkat etmedim :) ya neyse çok uzadı bu iş :) bizim clanın kapısı herkeze açık sizede başarılar dilerim :) umarım sizde iyi hedeflere varırsınız türkleri yükseklerde görmek isterim ben olsamda olmasamda :) ... Tartışmada burda bitsin artık :)

sizden bekleriz o başarıyı artık (cidden diyorum) biz dağılma noktasına geldik

• Eyw. saolasın =) inşallah büyük başarılar elde edicez
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.