Şimdi Ara

Eylem Tok'u polise bir Türk kurye ihbar etmiş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
1
Favori
2.868
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
32 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'u yakalatan hata! Detaylara POSTA ulaştı
    https://www.posta.com.tr/galeri/eylem-tok-ve-oglu-timur-cihantimuru-yakalatan-hata-detaylara-posta-ulasti-2726375/4

ekşi sözlük
    eylem tok'u polise bir türk kuryenin ihbar etmesi
    https://eksisozluk.com/eylem-toku-polise-bir-turk-kuryenin-ihbar-etmesi--7839092?a=popular

Ayrıca eylem tok ve oğlu amerika'da 5 eyalet değiştirmiş ve polis takibine yakalanmamak için 8 farklı kullan-at telefon hattı kullanmış. kendisi ve oğlunun üzerinde 4 farklı sahte pasaport da bulunmuş.

Ne aptal insanlar bunlar. hiç kaçmasalardı, kaza oldu ne yapalım deyip aileye biraz tazminat ödeselerdi, en fazla 1 ay yatıp çıkardı. kasten adam öldürenler 1-2 yılda çıkıyor, kaza sonucu adam öldürsen ne olacak, en fazla 2-3 ay yatar çıkarsın normalde. bir de tazminat falan verirsen süre daha da kısalır. Kuryeyi öldüren somali cumhurbaşkanının oğlu kaç gün yattı?

şimdi Amerika'da sahte pasaport, polisten kaçma vs bir sürü suç işlemiş durumdalar. Bu suçlardan Amerika'da yatacakları süre burada yatacaklarından çok daha fazla olacak. Geçmiş olsun. Beter olsunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 18 Haziran 2024; 15:35:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Yalnız ABD hapishaneleri Türkiye hapishanelerine benzemez; 2 gün sonra "Bizi Türkiye'ye iade edin" diye yalvarmaya başlarlar.

• doğru ailenin acısı zamanla geçip paraya ikna olcaklardı yüksek ihtimal, ölen geri gelmiyor sonuçta arkada bıraktıklarının geleceği daha önemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Haziran 2024; 15:38:22 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt
    kaçmak için şu ana kadar harcadıkları paranın yarısını aileye tazminat olarak verselerdi onlar da kapatalım mevzuyu derlerdi belki. hem de aileye biraz maddi destek olurdu.

• Abd ödül vermeli Türk kurye'ye, duyarlı davranıp polise haber verdiği için.

• çocuk amerikan vatandaşı anne türk vatandaşı galiba yargılama bugün olucaktı galiba

• Kadın oğlunun hayatını yaktı resmen.

O gece teslim olsa hiç gündem bile olmayacak belki ve bir süre sonra sesiz sedasız çıkacaktı kaza denilip. Ama şuan manşet oldu her yerde ve sosyal medya mahkemesinin gazı alınmak için ağırceza verilecektir.

Ceza almaması için veya 1 yıl altı çıkabilmesi için ölen kişilerin şikayetçi olmaması gerekir. ( Lakin ölen sayısı 2 kişi oldu benim bildiğim ve ikiside zengin insanlar. Ölen insannın karısı ve anne babasıda hiç geri adım atacak gibi durmıuyor. Ailesi cezasını çeksin diyordu. )

Yaşı 17 olduğu için alacağı ceza en ama en yüksek ihtimal 6 yıl kağıt üsttünde yatarı 2-3 yıl burada iki kişi öldüğü için yüzde 50 artıyor ceza heralde. Sosyal medya gazı ile flanda 5 yıl yatırırsalar şaşırmam. ( Hatta bu telefonları toplattılar ambulans aratmadılar iddiaları üstünden yaralıları bile isteye kastten öldürmeye canice hislere flan sokarsalar hiç şaşırmam. )

En üzücü olanda orada insanlar ölmüş aileler perişan milletin çoluğu çocuğu yetim kalmış bu kaza sonrası bile gülmeleri sürekli sırıtması tatiller yapmaları çocuğun ilk anda bile gülmesi ve hiç pişmanlık belirtisi vermemesi ceza evindeki koğuş arkadaşları tarafından cezası boyunca alehine delil olarak kullanılacaktır benim tahminim... Alacağı 5 yıl olan 50 yıl gibi gelecektir. İçerde intihar flan etmezse iyidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 18 Haziran 2024; 16:7:31 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kadın milleti eylemlerinin 2 adım ötesini düşünmezler. Kaçtın nereye kadar. Neyse beter olurlar inşallah.

• nt kara dul, bu arada tr resmi mesleği kuryecilik atana billete bayırlı olsun da demeliyiz, tryi aşmış yurt dışına transfer olmaya başlanmış yeni bir dal daha

• Türkiyede para ödeseler bu kadar sürünmezlerdi. 3-5 ay içeri atarlardı sonra ailelerine para verip ikna ederlerdi çocuk çıkardı. Bu kadar basit. Zengin çocuğu içerde yatmaz ki.

• Trde direkt ehliyetli birini çağıracaklardı ben çarptım diyecekti aileye para ödeyip bitecekti kendileri hem zengin hemde mal amerikan hukuku bize benzemez

• Türkiye'ye gelse ne olacak..

Aileye verecekler parayı onlarda davadan vazgeçecek. Bunu çok gördük bu ülkede...

Para için ruhunu şeytana satar bu milletin çoğuunluğu

• İyi olmuş, umarım okkalı bir ceza yerler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kim olsa ihbar eder, konu kurye sanki  

• Amerikada zenciler ile icerde basarilar dileriz
    Sucsuz birini oldurmenin elbet bedeli olucak

• Hükümetimizin şu an yapması gereken şey oraya ingilizceyi ana dili gibi konuşan bir savcı-avukat ekibi göndermek. Kadının sadece veledini kaçırmadığı, yaralılara yardım etmediğini, yardım çağırmadan ölsünler diye telefonlarını gasp ettiğini delilleriyle birlikte sunmaları gerekiyor. Eğer her şeyi düzgün yaparlarsa çok ciddi ceza alacak velediyle birlikte..

• Orda yargılanırlarsa hapı yutarlar kaçtıkları süre dahil hepsi fitil fitil getirilir burunlarından.

• Türkiyede daha hafif ceza alacakken cezaların daha ağır uygulandığı bir ülkeye kaçmak hangi akıla sığıyor ilginç. Üstelik ABD'de Türk nüfusu artmaya başladı epey kaçak girenlerle birlikte.

Kaçarak suçu ağırlaştırıp daha kötü sonuçlarla karşılaşacaklar şimdi.

• Mesut91 kullanıcısına yanıt
    Bence bu bilgiler kırmızı bülten içine girmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman7 -- 19 Haziran 2024; 9:11:33 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.