< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
EYT başvurularınız hangi aşamada? (63. sayfa)
-
-
Merhaba,
Eğer herhangi bir düzenleme yapılmazsa Ocak 2025 yılında emekli olmanız durumunda Aralık 2024 emekli maaşından %30-35 daha düşük bir emekli maaşı bağlanacak. Her yıl değişen bir kat sayı oranı varmış. 2025 yılında bu kat sayı düşecek. Hesaplamaya etkisi %30-35 oranında olacak gibi görünüyormuş.
-
Bilgi için teşekkürler. 🙏
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Enflasyon farkı ve varsa refah payı kök ücrete ekleneceği için enflasyonun yüksek olduğu dönemde maaş bağlandığında avantaj sağlıyor diye anlıyorum..
-
Uzun bir süre sonra ikinci olarak gözüken ekran alıntısında yaşlılık ile ilgili bilgi var ama ödeme kısmı ile ilgi bir bilgi yok :( neden olur nasıl olur anlamadım.
-
02.09'da e-devlet uzerinden yaptigim basvuru halen; evrak islemde, statüsünde bekliyor.
Kurum birlestirme yada askerlik gibi taleplerim de olmamasina karsin tık yok. .
İzmir ssk uzerinde tum kayitlarda.. ilave olarak ssk da gecen yilki yogunlukda olmamasina ragmen.
Acaba toplam da 13 yillik İstanbul merkezli 2 kurumsal firma gecmisim var. Bunlarin yazismalari uzatiyor olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İlk maaşınızın hesaba yatacağı yahut ilgili aracı (banka/PTT) kuruluş havuzuna geçeceği gün, o ekranlarda maaşınızı görürsünüz.
Eğer o ay içinde günlük (birikmiş) ödeme almışsanız, sonraki ay ilk maaşı alırsınız.
SGK'ya giderek sorun. Toplam günlük miktarı, kaç seferde kaç para olarak verileceğini, maaşın miktarını... hepsini söylüyorlar.
-
Teşekkür ederim. Tahsis numaramı zar sor e devlette buldum ona göre yatacağı günü de belirledim. 31 Temmuzda emeklilik talebim oldu. sanırım 2 ay 22 gün gibi bir maaş alacağım toplu olarak.
-
Rica ederim. Yaşadığım tecrübeleri aktarıyorum.
Emekli Günlük Ödemeler sayfasını her gün kontrol edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cafyon -- 26 Eylül 2024; 22:43:24 > -
Sonunda günlük ödemeler kısmıda tutar gözüktü :) şimdi ne olacak ,yapmam gerek birşey varmı?
-
Herhangi bir bankaya kimlik ile gidip çekin tutarı.
Promosyon başvurunuzuda yapın.
Emekli maaşınızı ve promosyonunuzu esenlikle harcayın.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Pazartesi günü hemen hangi banka ve şubesi ile çalışmak istiyorsanız ona gidiniz ve hayrını görünüz paranın. Bir ihtimal 1 gün sonra da banka kendi havuzunda görebilir ama para bu, git gel mi beklemek mi, hehe.
Bir de, SGK'ya gidip sorun.
Kaç tane günlük/birikmiş alacağım. Ne zaman?
Maaş ne kadar? Hangi ay ilk maaşı alacağım?
Banka tarafında ise, ilk aylığınızı alınca promosyon 0-3 gün içinde yatıyor. Ama İş Bankası, önceden başvurumu aldığı için, maaş günümde gittiğimde, ben yoldayken promosyon da yatmıştı.
-
Teşekkür ederim, sabah gideceğim.
-
Teşekkür ederim Hocam :) Yapıkredi ile çalışıyoruz, 17k verebileceğini söyledi temsilcim.
-
Merhaba hocam sonunda emekli oldugumu öğrendim ve dün yanlışlıkla ilaç ödemesi yaparken maaş kesintisi ile maaş ödemem sistem tarafından aktive olmuş:) bugün alo 170 hattından biriken param ve bayram parasını öğrendim yarın ykbye yatcak dedi ve toplu paramı aldım ama bayrma ikramiyesi ödendi gözüküyor e-devlette ama YKB çalışanı bizde para gözükmüyor diyor. Yoksa o para da mi birikenin içindeki miktar miydi? Sizde nasıl bir süreç oldu? Bana yardımcı olur musunuz rica etsem
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bayram ikramiyesi benim için de bir muamma.
Benim yorumum şöyle: Henüz ilk maaşı almadan... bayram öncesi başvurumuz... bayram sonrası kabul edilip de... emekliliğimiz bayram öncesi (başvuru tarihi) tarihte başlamış olunca... bayram ikramiyesi günlük/birikmiş ödeme içinde. Bu nedenle ilk belki ilk iki maaşın edevlette maaş/aylık başlığı altında görünmemesi gibi... ikramiye de ayrı olarak görünmüyor.
Ama soruşturmadım...
Sağlıklı emeklilikler dilerim!
-
hayırlı olsun. ne kadar sürdü bu anı görmeniz? ben 1,5 aydır bekliyorum halen ödeme kısmında bir şey görünmüyor
-
Teşekkür ederim, neredeyse 3 ay sürdü. İnşallah kısa sürede bağlanır aylığınız.
-
bu memurlar haricinde diğerleri için geçerli diye biliyorum. eğer memursanız ona göre hareket edin.
-
Arkadaşlar bir sorum olacak, %30 kesinti yapılacağı söyleniyor emekli olacaklardan ama benim anlamadığım en sınırda dipte emekli maaşı hak eden birinden nasıl kesilecek %30 ? Kanunen yasak değil mi o en dip maaşın altında emekli maaşı verilmesi ? Bunun bir formülü var mı, yani herkesten mi kesilecek nasıl olacak sistem ?
Misal 10.000-15.000 tl arası alandan kesilmeyecek 15-20.000 tl alacak kişiden daha az kesilecek, 20 ve üstünden biraz daha fazla gibi olabilir mi? Bu rakamlar farazi verildi örnek olsun diye
Bilgisi olan yazabilir mi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X