Şimdi Ara

EZİK İŞARETİNİ KALDIRMAK İÇİN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • OPTİON A GİRİP SET GAME BÖLÜMÜNDEN BEGİNNERI KALDIRIN...

• Onu sadece sen görmezsin başkaları görür.
  • yoo başkası yaptı ben göremedim yoksa körmüyüm
  • Şimdi benimde kafam karıştı ama böyle bir seçenek olcağını sanmıyorum.O zaman kimse ezik işareti ile dolaşmazdı.
  • bunu biz şimdi ayarlarsak meslek işaretlerininde görünmemesi lazım mantıken

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _battal_ -- 23 Mayıs 2006; 19:11:23 >

• ben birinle kapışıyordum ezik işareti yoktu lvl kaç dedim 13 dedi sonra öğretti bana kaldırmayı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet silkroad tata Hileler bulunmaya başladı arkadaşlar hadi hayırlı uğurlu ola
  • ne hilesi girin bni servera set game deyin begineer i kapatın gidiyo işte o sarı yaprak arkadaş doğru söylüyor
    ama o işaretin kalkması neyi değiştirecek sonuçta kıyafetlerinden bile belli olur kaç lvl olduğun
  • YOK O HİLE DEĞİL SADECE BAŞINDAKİ İŞARETLER KALKIYO KO DAKİ İSMİ KALDIRMA GİBİ HUNTER SEN HUNTER İŞARETİ DE KAKIYO AMA ARKANDA BASYRAĞI VAR NE FARKERDER Kİ
  • ama bazen hunterların bayrakları belli olmuyo işarette olmayınca adam yanına kadar gelip selam verip öldürür valla ruhun bile duymaz
  • KO da herkes ilk önce bu skill bug'a da hile değil diıyordu ama oda sonuçta oyunun kurulum dosyasından yani bir nevi optıonstan ayarlanan bir mevzuudu bilader
  • yanlız lvl 20 olunca o seçenek gidiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: A-F-e

yanlız lvl 20 olunca o seçenek gidiyor

yemin et :D saol :D
  • ezik işareti ne ya? İlk defa duyuyorum. Hiç görmedim de
  • bir şey değil
  • Arkadaşı kandırdım oyunda bug war lv 3 den 25 e atlıyon diye sadece sen değil kimse görmüyo
  • ii yapmışın kerata ya
  • o isareti ne yaparsan yap baskası gorur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.