Şimdi Ara

Eziklikte son nokta

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
921
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben yeniyim oyunda reheberi okudum hiç bişey anlamadım silahalrı itemleri üzerime anlamadım
    görevde alamadım item çıkardım dolu ne yapacağımı bilmiyorum HELP ME hiç değilse silah alıyımmm

• sen bu oyunu niye oynuyorsun ki???
  • alla allahhh saol çok yardımcı oldunn
  • quote:

Orjinalden alıntı: leogs

alla allahhh saol çok yardımcı oldunn

önemli değil sen başlangıç rehberindeki ni anlamıyorsan biz sana nasıl anlatalım heralde ilk online oyun oynayışın???
  • Şimdi sen oyunun en basit yerlerini sormuşsun. Bir süre oyna zamanla öğreniyorsun zaten rehbere filan gerek kalmadan. Kalanını araştır-sor. Sanırım daha önce hiç bu tür bir oyun oynamadın.
  • silkroad online de lvl 45 ama ben bundan bişi anlamadım itemleri nasıl üstüme alacam lvl kısmında 0 dan 2 kyu yazıyo şu an
  • itemleri sürekleyip bırakacan çok basit itemlerin özelliklerini oku kullan. istemediklerini inventoryden dışarı at evet de yada git npc lere sat. dha 2 kyu sun biraz oyna buradaki yazılanları oku anlarsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sürükleyip işkence çekmesine gerek yok mouse la giycein item üzerine sağ tıklasan yeterli
  • silah giyememenin sebebi statların olabilir stat istiodur silahın ona gore C ye bas ve silahın istediği kadar yap str/dex ini...
  • full int olabilirmiyim bu oyunda
  • Sakın öyle full int veya Full Str gibi birşey yapma. Zaten Full İnt olursan silah kullanamazsın. Çünkü silah kullanabilmek için Str veya Dex gereklidir.
  • full int gidemezsin yada craft itemlerle gidersin ama pvp de yada savaşlarda yada bazı moblarda dizinin üstüne çöküp kalırsın
  • ben yeni char aldım yaşlı şişko 1 adam ona nasıl veryim statları bu son sorum
  • ben şuan str ye verdim full ben iri yapılı adamım (imini bilmiyorum:))
    o str ye verilmeyecekmi full
    bide ben ped alıcam en dandik lvl 10 um şuan yardım ederseniz sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: kajmerann

ben şuan str ye verdim full ben iri yapılı adamım (imini bilmiyorum:))
    o str ye verilmeyecekmi full
    bide ben ped alıcam en dandik lvl 10 um şuan yardım ederseniz sevinirim

sen ancak wolf alır sın oda 10 k mı ne dir ist lwl atladıkca pet lerinde kasıllır sen 10 lwl sen Highland git orda prty gir o zaman güzelce kasılırsın o zaman iste pet degistirir sin 30lwl ol o zaman mesleğine göre alırsın mesala hunteri:geyik assasian:Great Wolf warrior:Flying Lion Pcishian:White Tiger yada orta lwl lerde pet te ala bilir sin petin üstünde durursan orda job:common olun ca onuda alırsın ......

• size stat kalıbını anlatıyım beyler

eğer str silahım var diyorsanız; silah kadar str gerisi int dexide kendinize göre ayarlayacaksınız belli biyerde sabitliyceksiniz mesela ben dex i 50 de sabitledim lwl 54 axe char kullanıyorum str yi de dexide bıraktım full int gidiyorum artık 1 lwl sonra craft geliyo craft stat istemediği için str vermeye gerek kalmıyor

eğer dex silahım var diyorsanız; silah kadar dex gerisi int stryide belli bi yerde sabitliyceksiniz

str:düz vuruşu,hpyi arttırır
    dex:düzvuruşlara karşı defense ı güçlendirir
    İNT:skill vuruşunu skill defence ını ve chiyi güçlendirir bu yüzden int en önemli ve en yüksek tutulmassı gereken stattır oyun boyunca skill vurursun düz vurduğun pek olmaz (mount üstünde hariç) pvp yaparken playerler skill vurur defence ın olur chiyi söylememe bile gerekyok master skilleri kaç chi istiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: PhoeniX_755

size stat kalıbını anlatıyım beyler

eğer str silahım var diyorsanız; silah kadar str gerisi int dexide kendinize göre ayarlayacaksınız belli biyerde sabitliyceksiniz mesela ben dex i 50 de sabitledim lwl 54 axe char kullanıyorum str yi de dexide bıraktım full int gidiyorum artık 1 lwl sonra craft geliyo craft stat istemediği için str vermeye gerek kalmıyor

eğer dex silahım var diyorsanız; silah kadar dex gerisi int stryide belli bi yerde sabitliyceksiniz

İNT:skill vuruşunu skill defence ını ve chiyi güçlendirir bu yüzden int en önemli ve en yüksek tutulmassı gereken stattır oyun boyunca skill vurursun düz vurduğun pek olmaz (mount üstünde hariç) pvp yaparken playerler skill vurur defence ın olur chiyi söylememe bile gerekyok master skilleri kaç chi istiyor

Biraz ekleme yapmam gerek.

Strength, düz vuruş gücü(Attack Power) ve HP'nin yanında skill vuruşunu(Skill Attack Power) da artırır.
    Dexterity, Defense'ın yanında skill vuruşlarına karşı dayanıklılık(Skill Defense), dodge rate(hızlı hareket) accuracy(talim[hedefi tutturabilme])vs. yetenekleri artırır.
    İntelligence: Skill vuruş gücü, skill vuruşlarına dayanıklılık ve chi'nin yanında HP ve Chi dolum hızını etkiler.

Fakat burada bilinmesi gereken strength ve dexterity intelligence kadar skill defense/skill power vermez. Bu yüzden Metehan'ın dediği gibi intelligence önemlidir.

• quote:

Orjinalden alıntı: Biyolog61

quote:

size stat kalıbını anlatıyım beyler

Biraz ekleme yapmam gerek.

Strength, düz vuruş gücü(Attack Power) ve HP'nin yanında skill vuruşunu(Skill Attack Power) da artırır.
    Dexterity, Defense'ın yanında skill vuruşlarına karşı dayanıklılık(Skill Defense), dodge rate(hızlı hareket) accuracy(talim[hedefi tutturabilme])vs. yetenekleri artırır.
    İntelligence: Skill vuruş gücü, skill vuruşlarına dayanıklılık ve chi'nin yanında HP ve Chi dolum hızını etkiler.

Fakat burada bilinmesi gereken strength ve dexterity intelligence kadar skill defense/skill power vermez. Bu yüzden Metehan'ın dediği gibi intelligence önemlidir.

bir ekleme daha eğer ko dan geldiysen bu oyuna ordaki stat sistemiyle burdaki bir değil koya göre stat ayarlamayın

alakasız dip not:mete de metehan deme lem

• quote:

mete de metehan deme lem

Seni bazen anlamak güç. Bir Mete denmesine uyuz oluyorum diyorsun, bir Mete de diyorsun. Karar ver.
    Bu arada ben eksik diye ekleme yaptım da sen hırs yaptın herhalde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kant -- 15 Mart 2007; 21:31:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Biyolog61

quote:

mete de metehan deme lem

Seni bazen anlamak güç. Bir Mete denmesine uyuz oluyorum diyorsun, bir Mete de diyorsun. Karar ver.
    Bu arada ben eksik diye ekleme yaptım da sen hırs yaptın herhalde.

ne alakası var bu 1 2.side ben öyle bişey demiyorum sen şizofren falanmısın

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.