Şimdi Ara

F.Bahçe kariyerim yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    öncelikle oyunumun 2.sezonun devre arasındayım 4-2-3-1 taktiğiyle oynuyorum.ilk sezon 3 kupayıda müzeme götürdüm.sezon başında büyük bir rotasyona gidip alvesi 6 mn yobo yu 3mn kadleci 5 mn bekiri kiralık selçuk(ilk sezon gaziantep e :D),holmeni 6.5 mn portoya,baroniyi(ilk sezon 2 3 gibi bi miktara)kuyt 3 mn,meirelesi 8 mn,emenikeyi 13 mn atl. mandride,weboyu(ilk sezon devre arasında 5mn) gönderdim.stoch takımda döndü ve ilk yarı çok iyi oynamasına rağmen 6mn gibi düşük bir miktara gönderdim.aklımda kalanlar bu şekilde.krasic,recep,beykan,ertugrul takıma geri döndüler.krasici satmaya çalıştım ama kimse istemiyor elimde kaldı :(..bilgisayarımdaki bir sorun nedeniyel şu anda fm 14 oynayamıyorum ve resim paylaşamıyorum kusura bakmayın.fbahçe ve kayseri kariyerlerim yarım kaldı :D,taktiğime göre güncel kadrom şu şekilde;

GK:Volkan,Mert,Erten(Kiralık gitti),Ertugrul
    DR:Gokhan,Salih Dursun(Kiralık gitti),Ozan Tufan
    DC:Kara,Doria,Koray,Omer T.,Serdar Aziz,Egemen Korkmaz(kiralık gitti kasımpaşaya)
    DL:HAK,Caner
    MC:Mehmet Topal,Nuri Sahin(ayağı kırıldı değerleri biraz düştü ama genede mükemmel ayrıca 4mn aldım :D,Emre,M.Topuz
    AMR:Januzah(asıl mevkisi oos ama burada çok beğendim.taktiğimede uygun.madrid,psg peşinde :D),Krasic
    AMC:Salih(genç olmasına rağmen ligde beni idare edecek şekilde ama ilerde banko 11 oyuncum olacağından eminim),Alper,Recep
    AML:Bernard(19 a aldım değerleri çok iyi ama 1 maç süper oynuyor 1 maç berbat bide çok fazla baş başa pozisyon kaçırıyor neden böyle anlamadım),Erkan
    ST:M.Sow(takımı januzah la birlikte sırtlıyor),Samed,Enes(kiralık gitti),Beykan

arkadaşlar kadrom bu şekilde,şikayetim 1.sezondaki şovuma 2. sezondaki ilk 5-6 maçtaki kötü perfonrmansım nedeniyle devam edemedim.2. sezonda birden yaptığım rotasyonla beraber midir nedir takım baya bi afalladı gs ye süper kupayı kaybettim.ligde ikinciyim gs ile aramda 4 puan var.t kupasında gruplara kallmayı balıkesirsporu zar zor eleyerek başardım :D.arkadaşlar şu an malesef param 0.oyuncu aramadan baya bi oyuncuya baktım neredeyse ama bi 10 numara bulamadım.Salih le idare ediyorum.şu an kadromda 5 yabancı var.sezon sonu krasici göndereceğim.bana iyi bir 10 numara pozisyonunda oynayacak adamla,şampiyonlar liginde kullanmak için alacağım iyi bi sol bek önerir misiniz?ayrıca emre de bırakacak futbolu.os de m.topalla nuriye yedeklik edebilecek iki tane türk os önerirseniz çok makbule geçer.şuan oyunda kendi bilgisayarıma geçtiğim için bilgisayarımdaki vertex shader illeti nedeniyle devam edememekteyim.ama İnşallah en kısa zamanda çözeceğim.bu yüzden önereceğiniz oyuncunun profilinide paylaşırsanız sevinirim!! :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moussa7 -- 24 Ekim 2013; 22:23:18 >

• Hocam ben ilk sezon bütçe yok diye transfer işini idari menajere bırakmıştım. Sol bek için PSG'li Maxwell'i kiralamak için anlaştı. İlk başta hem yaşlı hem de yabancı diye transferi onaylasam mı diye tereddüt ettim ama sonrasında kabul ettim ve iyi ki etmişim. Şuan ligte tabiri caizse terör estiriyor. %81 pas, %88 top kapma ortalaması ve maçlarda 8 puandan aşağı düşmüyor. Kadron çok genç olduğu için tecrübesinden faydalanmayı düşünebilirsin. Bu arada bu kadar genç oyuncuyu beraber geliştirmek biraz zor bir iş. Ancak 2-3 oyuncu ile tam anlamıyla uğraşılabilir bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErayG-TR -- 24 Ekim 2013; 21:26:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ErayG-TR

Hocam ben ilk sezon bütçe yok diye transfer işini idari menajere bırakmıştım. Sol bek için PSG'li Maxwell'i kiralamak için anlaştı. İlk başta hem yaşlı hem de yabancı diye transferi onaylasam mı diye tereddüt ettim ama sonrasında kabul ettim ve iyi ki etmişim. Şuan ligte tabiri caizse terör estiriyor. %81 pas, %88 top kapma ortalaması ve maçlarda 8 puandan aşağı düşmüyor. Kadron çok genç olduğu için tecrübesinden faydalanmayı düşünebilirsin. Bu arada bu kadar genç oyuncuyu beraber geliştirmek biraz zor bir iş. Ancak 2-3 oyuncu ile tam anlamıyla uğraşılabilir bence

haklisin kardesim biraz da tecrubel oyunculara yonelmeliyim maxwell e bakacagim sagolasin peki 10 numara pozisyonu icin kimi onerirsin ?honda yi almadigima simdi pisman oldum iste :( ama takim 6. Haftadan sonra birbirine tam anlamiyla isindi diyebilirim sezon sonuna kadar takimi hic bozmayacagim sezon sonunda da sadece soyledigim 3 mevkiye takviye yapacagim bu kadroyu bozmayacagim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moussa7 -- 24 Ekim 2013; 21:57:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: moussa7

quote:

Hocam ben ilk sezon bütçe yok diye transfer işini idari menajere bırakmıştım. Sol bek için PSG'li Maxwell'i kiralamak için anlaştı. İlk başta hem yaşlı hem de yabancı diye transferi onaylasam mı diye tereddüt ettim ama sonrasında kabul ettim ve iyi ki etmişim. Şuan ligte tabiri caizse terör estiriyor. %81 pas, %88 top kapma ortalaması ve maçlarda 8 puandan aşağı düşmüyor. Kadron çok genç olduğu için tecrübesinden faydalanmayı düşünebilirsin. Bu arada bu kadar genç oyuncuyu beraber geliştirmek biraz zor bir iş. Ancak 2-3 oyuncu ile tam anlamıyla uğraşılabilir bence

haklisin kardesim biraz da tecrubel oyunculara yonelmeliyim maxwell e bakacagim sagolasin peki 10 numara pozisyonu icin kimi onerirsin ?honda yi almadigima simdi pisman oldum iste :( ama takim 6. Haftadan sonra birbirine tam anlamiyla isindi diyebilirim sezon sonuna kadar takimi hic bozmayacagim sezon sonunda da sadece soyledigim 3 mevkiye takviye yapacagim bu kadroyu bozmayacagim.

Şimdi transfer için bir yokladım da PSG'yi transfer için ücret istemiyor ama Maxwell biraz fazla maaş istiyor orta yolunu bulamadık :) Neyse sezon sonuna kadar en iyi şekilde kullanmaya çalışacağız artık.

Alex tarzı bir 10 numaram yok. Ortada Emre'yi OK olarak kullanıyorum ama o da sakat olduğu için yerini Alper Potuk ile doldurmaya çalışıyorum. Bir Emre değil sonuçta ama zamanında Emre'den ona ders vermesini istemiştim :D Emre'den öğrendiklerini uygulamaya çalışıyor. Kuyt sakatlanmadan önce genelde ataklarımı onun üzerinden gerçekleştiriyordum ama sen onu da yollamışsın takımdan. Özetle şuan tam anlamı ile oyun kuracak bir oyuncum yok. O nedenle gözlemcilerden gelen rakip raporlarına göre topu kanatlara göndermelerini istiyorum, uzun oynamalarını istiyorum Sow atılan topu nasıl olsa tamamlıyor :)

Ekleme: Duran topları da unutmamak lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErayG-TR -- 24 Ekim 2013; 22:22:44 >

• quote:

quote:

quote:

Şimdi transfer için bir yokladım da PSG'yi transfer için ücret istemiyor ama Maxwell biraz fazla maaş istiyor orta yolunu bulamadık :) Neyse sezon sonuna kadar en iyi şekilde kullanmaya çalışacağız artık.

Alex tarzı bir 10 numaram yok. Ortada Emre'yi OK olarak kullanıyorum ama o da sakat olduğu için yerini Alper Potuk ile doldurmaya çalışıyorum. Bir Emre değil sonuçta ama zamanında Emre'den ona ders vermesini istemiştim :D Emre'den öğrendiklerini uygulamaya çalışıyor. Kuyt sakatlanmadan önce genelde ataklarımı onun üzerinden gerçekleştiriyordum ama sen onu da yollamışsın takımdan. Özetle şuan tam anlamı ile oyun kuracak bir oyuncum yok. O nedenle gözlemcilerden gelen rakip raporlarına göre topu kanatlara göndermelerini istiyorum, uzun oynamalarını istiyorum Sow atılan topu nasıl olsa tamamlıyor :)

Ekleme: Duran topları da unutmamak lazım

Hocam ben frikikleri januzaha kullandiriyorum 15 frikigi suan, simdiye kadar 2 3 gol atti friikikten daha cok asist yapiyor serbest vuruslarda.penaltilarida 16 ile sowa.
    Hocam fm 13 te belhandayi aliyordum oos icin ama bunda onuda pek iyi yapmamislar bu oyunda.artik boyle devam edecegim cunku salih gercekten iyi oynuyor fizik gucu ortalamaolarak 10 civari oldu teknigi 19 pasi 15 ilk dokunusu 16 dribling i 15 suan.mentali zaten iyi.suan yalnizca pas calistiriyorum,emre den ozel ders aldiriyorum.sen alper yazinca alperi unuttugumu fark ettim alper de gayet iyi.artik sezon sonu herhangi bi bolgeye yabanci transfer yaparim.yarin bizim biraderin leptobu gelirse 2 . Sezonuda bitirirecegim bakalim ne yapacam :)

• hocam lille de thauvin var hem genç iyi de bir oyuncu forvet arkası biraz daha tecrübeli dersen metalistte oynayan cleiton xavier var brezilyalı avrupa tecrübesi de var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: golmanya

hocam lille de thauvin var hem genç iyi de bir oyuncu forvet arkası biraz daha tecrübeli dersen metalistte oynayan cleiton xavier var brezilyalı avrupa tecrübesi de var.

Cleiton u biliyorum hocam,lille dekine bakacagim ama sagolasin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • moussa7 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben frikiklerde en iyi kafa vurana göndermelerini direktifini verdim. Kornerde de yakın direğe gönderiyorlar. Bruno Alves'in bu sayede 6 golü 1 asisti var şimdilik :) Defansına kafa vuruşu ve zıplaması sağlam bir oyuncu alırsan duran toplardan etkili pozisyonlar çıkartabilirsin bence.

Aslında şimdi geldi aklıma. Forvet arkası için eski Santos oyuncusu Ganso'yu takip edebilirsin şuan Sao Paolo'da oynuyor. 24 yaşında. Gerçekte beğendim bir oyuncudur. Bu sene henüz deneme imkanım olmadığı için "mutlaka al" diyemem ama gözlemci ekibini görevlendirip birkaç maçlık verilerine göre karar verebilirsin
  • quote:

Hocam ben frikiklerde en iyi kafa vurana göndermelerini direktifini verdim. Kornerde de yakın direğe gönderiyorlar. Bruno Alves'in bu sayede 6 golü 1 asisti var şimdilik :) Defansına kafa vuruşu ve zıplaması sağlam bir oyuncu alırsan duran toplardan etkili pozisyonlar çıkartabilirsin bence.

Aslında şimdi geldi aklıma. Forvet arkası için eski Santos oyuncusu Ganso'yu takip edebilirsin şuan Sao Paolo'da oynuyor. 24 yaşında. Gerçekte beğendim bir oyuncudur. Bu sene henüz deneme imkanım olmadığı için "mutlaka al" diyemem ama gözlemci ekibini görevlendirip birkaç maçlık verilerine göre karar verebilirsin

Luganoyu getirdin aklima kardesim ne goller atardi be kafayla :)
    Benimde kara cok atiyor kafayla :))
    Tamam kardesim gansoya bakarim sagolasin :))

• quote:

quote:

hocam lille de thauvin var hem genç iyi de bir oyuncu forvet arkası biraz daha tecrübeli dersen metalistte oynayan cleiton xavier var brezilyalı avrupa tecrübesi de var.

bir de fransa da khazri diye bie 10 numara var fransa lig özetlerinde çok dikkatimi çekiyor bu adam genç diye de biliyorum bastia da oynuyordu sanırsam.
  • quote:

quote:

quote:

bir de fransa da khazri diye bie 10 numara var fransa lig özetlerinde çok dikkatimi çekiyor bu adam genç diye de biliyorum bastia da oynuyordu sanırsam.

Sorunu çözmüşsün, sevindim. @moussa7

• Thrax* T kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim biraderlin leptop undan giriyorum oyuna :) cozemedim bilg.daki sorunu yinede ilgin icin cok tesekkur ediyorum :))

• ErayG-TR kullanıcısına yanıt
    Hocam krasici 2 ye gonderdim h.ben arfa,coentrao, sefa gurler i transfer ettim ve sonucunda samp.ligi ve super kupayi kazandim

• quote:

Hocam krasici 2 ye gonderdim h.ben arfa,coentrao, sefa gurler i transfer ettim ve sonucunda samp.ligi ve super kupayi kazandim

Vay tebrikler :) Ben de mali olarak belimi daha doğrultamadım malum daha ilk sezondayım :) Hazır Avrupa'ya gitmiyorken gençlere yoğunlaştım ben de. Birkaç sene geliştirdikten sonra güzel bir fiyata satıp gelen paralar ile Avrupa arenası için takıma takviyeler yapmayı düşünüyorum. İyice kısıtlanan yabancı sınırı ile bu hakları iyi kullanmak lazım
  • quote:

quote:

Vay tebrikler :) Ben de mali olarak belimi daha doğrultamadım malum daha ilk sezondayım :) Hazır Avrupa'ya gitmiyorken gençlere yoğunlaştım ben de. Birkaç sene geliştirdikten sonra güzel bir fiyata satıp gelen paralar ile Avrupa arenası için takıma takviyeler yapmayı düşünüyorum. İyice kısıtlanan yabancı sınırı ile bu hakları iyi kullanmak lazım

Sagolasin kardesim :)) soylemesi ayip milli takiminda basina gectim :)) fatih terimi de milan aldi.ama sen bende daha iyisini yaparsin guvenim tam.hadi basarilar sana

• ErayG-TR kullanıcısına yanıt
    Kardes januzahin profiliyle ca pa degerini atabilir misin

• quote:

Kardes januzahin profiliyle ca pa degerini atabilir misin

Genie Scout tarzı bir program kullanmadığım için değer veremem. Fakat 4.5 yıldız olarak tanımlıyor scout ekibim. Şimdi pozisyon alma çalıştırmaya başladım ama sanırım biraz geç başladım. Şuan 2014 Ağustos ayındayım ve profili şu şekilde. Mutlaka alınması gereken bir oyuncu.

F.Bahçe kariyerim yardım!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErayG-TR -- 28 Ekim 2013; 1:17:15 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.