Şimdi Ara

F DISK NASIL YAPILIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 40 GB HDD 32 GB GORUNUYOR BUYUK IHTIMAL YANLIŞ BIOLUNMUS XP KURAMIYORUM BU HDD KURULAMAZ DIYOR NE YAPMALIYIM

F DİSK YAPSAM SORUN DÜZELİRMİ F DİSK NASIL YAPILIR

• Arkadaşım harddisk sadece 40 gb mı yoksa 2 ye mi bölünük halde 20 20 örneğin eğer olmassa cd den boot yap ve bütün bölümleri sil tekrar bölüm kur kendine o zaman olacağından eminim
  • eğer fat32 yaptıysan maximum 32 gb ayırırsın. ntfs ile 40 gb ayırabilirsin komple.
    fdiske bulaşma bence. direk xp cd si ile bott lat. oradan bak hdd nin kaç gb si ayrılmış. bölüm oluşmamış yeri de bölüm oluşturursun. zaten orada ne yapman gerektği yazar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sokralaz

40 GB HDD 32 GB GORUNUYOR BUYUK IHTIMAL YANLIŞ BIOLUNMUS XP KURAMIYORUM BU HDD KURULAMAZ DIYOR NE YAPMALIYIM

F DİSK YAPSAM SORUN DÜZELİRMİ F DİSK NASIL YAPILIR

XP CD si ile bolmenin disinda partition magic ile de bolebilirsin:

Windowsa bir baslangic disketi yaptirip bilgisayari bu disket uzerinden acip fdisk yapabilirsin. Yada bu isi yapan programlar var. fdisk tool diye vardi birtane sanirsam.
  • tarumar kardesin dediği yanlış fat32 ile sadece 32gb olayı.........
    kardes sen bu hdd yi daha önce fdikle ayırmaya çalışmıssın ondan olur bu

tekrar fdiske girip güzelce alan oluştur
  • fdisk e girdiğin zaman önce bölüm siliceksin yani bütün bölümleri( 4ün 1 i seklinde)

sonra da bölüm oluştur dan 1. mantıksal.......... (tam hatırlayamadım oda 3-1)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.