Hangi tip özellikte itemlar alınmalı hell act 4 deyim 60 level oldum buildim nasıl olmalı teşekkürler
kendi fikrim canın mutlaka 40k barajını geçsin, orta resist yeterli fazla resist kasmak yerine, yuksek dps tek el crt damege li silah alıp, crt change ve crt damage yuklenmen, son olarak da 600 civarı loh yada ona denk life steel gitmen olmalı . . . isteyen ekleyip çıkarabilir . . .
Peki set olarak tavsiyeleriniz ne olur? Zunimassa, Manajuma? Silah olarak tavsiyeleriniz. Ayrıca düşük bütçe için tavsiyeleriniz olabilir mi?
İmzamdaki karakterimi fikir vermesi açısından inceleyebilirsiniz. Daha çok yolu var ama şimdilik yapmak istediğim yolda ilerliyorum. DPS im daha yüksekti ama hellfire ring yapınca düştü...
Benim karakterde aşağıdaki gibi. Yüzük hellfire ile değiştirilecek. CHC vs CHD eksiğim çok. bunun yanında Zunimassa Kafalık ve Offhand ucuza alınabiliyor ama Zırh ve Bot el yakıyor. bütçede kısıtlı olunca tamamlayamıyorum seti.
itemlarda Life Regen gittim, karakteri yeni infernoya geçtiğim için MP'li olarak veya act I dışında diğer actlerde deneyemedim. Res'lerim 400 civarı. Sizce MP2 - MP3 ilerlemesi mümkün mü bu DPS le?
Piyasayı bilmiyorum ama eğer ki iki set itemi arasında fiyat farkı abartı değilse ve arasında kalmişsan mutlaka pick up radius verenini al. Eğer off hand olarak kurbağa kullanacaksan pek gerek yok ama belki ileride çift elli silah ya da manajuma sete dönersen pick up radius u çok ararsın. WD'nin en önemli skillerindne biri bu değere bağlı çalışıyor çünkü.
kesinlikle katiliyorum 200 avr dmg li kurbagayi birakip 260 avr dmg li uhkapian aldim. dps 11k artti ama pickup raidus 0 oldugu için resmen kitlendim. kurbaga ile mp7 yaparken pickup radiussuz mp2-3 de bile elitlerde zorlandim açıkcası. varsa yoksa pickup radius olmalı
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme