Elinde f klavyenin tuş dizilimini gösteren bir şekil olan varsa atar mı lütfen..
daktilo varsa benzer olması lazımdı sanırım
+1
Bilmem işini görür mü? Klavye biraz kirli ama kusura bakma işte...
Bu da diğer yarısı...
F klavye için elimden geleni yaparım. Şiddetli bir F klavye savunucusuyumdur.
SANA BAN VERMELİ FORMU İKİYEMİ BÖLECEN QCULAR FCİLER DİYE
quote:
Orjinalden alıntı: otuzbeşbuçuk
F klavye için elimden geleni yaparım. Şiddetli bir F klavye savunucusuyumdur.
10 parmak kullanıyom ben f klavyeyi, Lisede zouynlu dersti bize sanırım daktilo dersi bol bol küfrederdik ama şimdi güzel geliyo 10 parmak hızlı hızlı yazmak
Bölücülük gibi bir niyetim yok. Klasik ekolcü diyelim. Belki de yaştan kaynaklanıyordur. Bizler F ile başladık f ile hızlıyız. Ancak şu da bir gerçek ki Q klavye ingilizceye yakındır. harflerin dizilimi ingilizcede seri olabilir ama Türkçe' de biraz zorlar. Ben şahsen ikisini de kullanabiliyorum. Tabi F klavyede hızım tartışılmaz. Belki sen Q klavyede daha hızlı olabilirsin. Kimseyi banlatmaya da gerek yok. Ahlak kurallarına uygun olduktan sonra herkes fikrini söylemeli. Sen de ...
Denetim Masasından klavyeni f olarak seç,sonrada erişilebilirlikten ekran klavyesini aç.Al sana f klavye
Resimler için teşekkür. İngilizce için Q klavye tamam da baktım türkçe mesajları çok yavaş yazıyorum yarın bir tane F klavye alacam ben de. Zaten 10 parmağı bırak 5 parmak bile yazamıyom deli oluyom klavye başında bari F klavye alak da ordan biraz hız kazanak. Denetim masasından ayarları değiştirmek kurtarmaz ya ara sıra harflere falan da bakmak gerekiyor, ben en iyisi bir F klavye alacam.
quote:
Orjinalden alıntı: Hellmarch
+1
ben de Q klavyeyi 10 parmak kullanıyorum... ayrıca F klavyeye karşıyım.... saçma ve uydurma bir klavye işte
quote:
Orjinalden alıntı: valthonis
10 parmak kullanıyom ben f klavyeyi, Lisede zouynlu dersti bize sanırım daktilo dersi bol bol küfrederdik ama şimdi güzel geliyo 10 parmak hızlı hızlı yazmak
arkadaslar esaycafe kullanıyorum tek bir client makinesindede hata var nakinayi süresiz açıyorum kullanılan süre 0 kalan süre -1 : -14 görünüyo ne yaparsam yapayım düselmiyo defalarca yeniden yükledim ama olmuyo süreli açarsam sorun yok anlamdım error mesajıda şöööle
02.01.2005 - 19:53:55 Sender = TNMUDP Component = NMUDP1 Error Type = EOleException Error Message = İstenen kaynak kullanımda ---
02.01.2005 - 19:54:50 Sender = TNMUDP Component = NMUDP1 Error Type = EOleException Error Message = İstenen kaynak kullanımda ---
02.01.2005 - 19:55:06 Sender = TNMUDP Component = NMUDP1 Error Type = EOleException Error Message = İstenen kaynak kullanımda ---
02.01.2005 - 19:58:14 Sender = TNMUDP Component = NMUDP1 Error Type = EOleException Error Message = İstenen kaynak kullanımda ---
02.01.2005 - 19:59:14 Sender = TNMUDP Component = NMUDP1 Error Type = EOleException Error Message = İstenen kaynak kullanımda ---
02.01.2005 - 19:59:44 Sender = TNMUDP Component = NMUDP1 Error Type = EOleException Error Message = İstenen kaynak kullanımda
quote:
Orjinalden alıntı: ahmetnamli
arkadaslar esaycafe kullanıyorum tek bir client makinesindede hata var nakinayi süresiz açıyorum kullanılan süre 0 kalan süre -1 : -14 görünüyo ne yaparsam yapayım düselmiyo defalarca yeniden yükledim ama olmuyo süreli açarsam sorun yok anlamdım error mesajıda şöööle
02.01.2005 - 19:53:55 Sender = TNMUDP Component = NMUDP1 Error Type = EOleException Error Message = İstenen kaynak kullanımda ---
02.01.2005 - 19:54:50 Sender = TNMUDP Component = NMUDP1 Error Type = EOleException Error Message = İstenen kaynak kullanımda ---
02.01.2005 - 19:55:06 Sender = TNMUDP Component = NMUDP1 Error Type = EOleException Error Message = İstenen kaynak kullanımda ---
02.01.2005 - 19:58:14 Sender = TNMUDP Component = NMUDP1 Error Type = EOleException Error Message = İstenen kaynak kullanımda ---
02.01.2005 - 19:59:14 Sender = TNMUDP Component = NMUDP1 Error Type = EOleException Error Message = İstenen kaynak kullanımda ---
02.01.2005 - 19:59:44 Sender = TNMUDP Component = NMUDP1 Error Type = EOleException Error Message = İstenen kaynak kullanımda
bu günlerde yeni moda konu dağıtmak
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme