Şimdi Ara

f/p degerlendirmesi yapabilirmisiniz bu ürünü almak istiyorum...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • f/p degerlendirmesi yapabilirmisiniz bu ürünü almak istiyorum... sizce almam dogru bi karar alurmu yada 1000 tl bütcemle bana önerebileceginiz oyun oynamaktada kullanacagım bir diz üstü veya masa üstü önerebilirmisiniz şimdiden tşklr...

http://www.hizlial.com/notebook/notebooklar/msi-vr602-056tr-c2d-2-0ghz-2gb-250gb-15-4-notebook_30.001.1473.0031.htm

• Oyundan kastınız Cod4-5, FarCry, Crysis gibi oyunlar ise performans alamazsınız zira onboard ekran kartına sahip...
  • 1000 tl biraz yaş bir sınır laptopda. F/P kategorisinde değerleme yapmak yanlış olur. Çünkü o fiyatta çok az ürün var ve hemen hemen aynı özellikte oluyor. Marka olarak MSI tavsiye etmem. Aşırı ısınıyor. Aşağı yukarı aynı fiyatta olan Samsunglara bakabilirsiniz. Bütçenizi az daha genişletme imkanınız varsa Samsung R510 modelini öneririm. Arkadaşım kullanıyorum. Kurulum vb. ayarlamalarını yaptım. Performansı fiyatına göre çok çok iyi bir ürün.

• bende kesinlikle msı tavsiye etmiyorum..üzerine biraz daha ekleyip çok daha güzel makineler alabilirsin...ama msı aslaaaaaa
  • peki crysis call of duty gibi oyunları aa olmasada oynatacak bütcemi fazla zorlamayacak bi notebook yada masa üstü sistem önerebilirmisiniz tşklr...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ugur200249

peki crysis call of duty gibi oyunları aa olmasada oynatacak bütcemi fazla zorlamayacak bi notebook yada masa üstü sistem önerebilirmisiniz tşklr...

Crysis, çoğu orta ve bazı üst seviye laptoplara bile en düşük ayarda oynanıyor. Masaüstü için dahili bileşenler konusundan sistem tavsiyeleri kısmına bakman gerekiyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.