Şimdi Ara

F/P Telefon Öneri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 2440 Tl ye S7 Edge almak üzereyken farkettimki gereksiz yere çok fazla para veriyorum. Çünkü ben zaten öyle çok telefon kullanan biri değilim. Daha doğrusu kullanırım ama kısıtlı şeylerde. Ne yaparım;

*Film/dizi izler ve müzik dinlerim. Yani 1080p ekrandan aşağısı kurtarmaz ve kulağım iyidir kaliteli kulaklık isterim müzik dinlerken (ama eğer ucuz bi telefonsa ayriyetten kendim alabilirim bi kulaklık).

*Onun dışında internette gezinir ve Whatsapp'a bakarım. Ne oyun oynarım ne resim çekerim, yani kameram notlarımı vs yazılı belgelerimi okunur çeksin yeter .

*Ayrıca ekran boyutu olarak şuan kullandığım 5.0 inç biraz küçük kalıyor elbette ama öyle çok büyük falan olmasınada gerek yok

*En önemli ihtiyacım şarz. Dediğim gibi çok kullanmadığım gibi telefonu çokta şarza takmam, takmak istemem. Telefonun şarzı bana dert olmamalı.

*Arayüz olarak biliyorum ağır vs ama baya alışığım touchwiz arayüze oyüzden tercihim samsung'dan yana ama diğer telefon önerilerinede açığım.

*Şuanda kullandığım s4'ü 2 yıla yakındır custom romlu kullanmaktayım ama telefona güncelleme gelmediği için custom romlarda kısırlaştı, yani istediğim telefon güncel olmalı enazından 7.0'ı aldığı/alacağı bilinmeli ve xda gibi forumlarda aktif bi geliştirici grubuna sahip olmalı.

*Bütçem açıkçası bi bütçe sınırım yok, sadece ihtiyacımdan fazlasını vermek istemediğim için s7 edge'den vazgeçtim.

Biraz fazla madde oldu gibi :D. Evet arkadaşlar ne önerirsiniz?

• Samsung J7 aldırdım, ayrıca bana da aynı telefon hediye olarak geldi. f/p olarak tavsiye edebileceğim bir telefon, incelemenize değecektir. yeni 2016 sürümü cıktı sanırım 2015 modelin bir tık daha üstünde.
  • A 2016 serisi olabilir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • a7 2016 5.5 inç 3300 mAh lik pil sana hayli hayli yetecektir işlemci de gayet hızlı bir işlemci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Al gm5plus 3 gb ram 8 cekirdek islemci 13mp kamera. 990 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: Barni Moloztaş

A 2016 serisi olabilir

quote:

Orijinalden alıntı: Ipardon

a7 2016 5.5 inç 3300 mAh lik pil sana hayli hayli yetecektir işlemci de gayet hızlı bir işlemci

A710 ve A510 arasında kalmıştım. Zaten aralarında donanımsal olarak fark yok fazla (Ram ve btarya sadece)

Lakin A710 ağır olur mu, A510 5.2", 5.0" e göre yeterince büyük olur mu?

Ayriyetten A710 ve A510 da gpu olarak Mali-T720 MP2 var ama S4'ümde PowerVR SGX544 MP3. S4 ün gpu performansı bana yetiyordu lakin yeni telefon alıp eskisinden daha yavaş bir gpu ya geçmek düşündürüyor. Aradaki fark rahatsız eder mi onuda bilmiyorum? Eğer değmez ise hiç telefon almamayı bile düşünmeye başladım :D

• A7 2016 müthiş bir telefon bin TL de sana kalır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.