Şimdi Ara

Fable Serisi ile ilgili

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben bir RPG hayrani olarak cok oyun bitirdim Skyrim, Dragon Age 1, Mass Effect Serisi gibi. Fakat benim bir takintim vardir, bildiginiz uzere RPG'lerde oyunlardaki hikaye baglantilidir, ben Fable'a baslamak istiyorum, 2'yi oynamistim fakat grafikler ve oynanis o zaman bana iyi gelmemisti ve biraktim, fakat oyunlari arasindaki hikaye ne kadar baglantili, hangisinden baslamaiyim bilmiyorum eger yardimci olursaniz cok tesekkur ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hangisinden başlamalıyım diye sormuşsun dostum ama 2.nin grafiklerini beğenmiyorum demişsin.O zaman hiç başlama çünkü en iyi Fable oyunları Fable 1 ve Fable TLC dır ve ikiside orjinal xbox oyunudur.Live'den indirip oynamanı öneririm ikiside harika oyunlardır ama grafik takıntın varsa boşuna indirme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kunio Kun

Hangisinden başlamalıyım diye sormuşsun dostum ama 2.nin grafiklerini beğenmiyorum demişsin.O zaman hiç başlama çünkü en iyi Fable oyunları Fable 1 ve Fable TLC dır ve ikiside orjinal xbox oyunudur.Live'den indirip oynamanı öneririm ikiside harika oyunlardır ama grafik takıntın varsa boşuna indirme..

Peki 3'un 2 ile hikaye olarak baglantisi var midir? Eger varsa 2'yi iyi yada kotu oynarim sorun ilmaz fakat yoksa direk 3'ten baslarim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ChernobyL54

quote:

Orijinalden alıntı: Kunio Kun

Hangisinden başlamalıyım diye sormuşsun dostum ama 2.nin grafiklerini beğenmiyorum demişsin.O zaman hiç başlama çünkü en iyi Fable oyunları Fable 1 ve Fable TLC dır ve ikiside orjinal xbox oyunudur.Live'den indirip oynamanı öneririm ikiside harika oyunlardır ama grafik takıntın varsa boşuna indirme..

Peki 3'un 2 ile hikaye olarak baglantisi var midir? Eger varsa 2'yi iyi yada kotu oynarim sorun ilmaz fakat yoksa direk 3'ten baslarim?

Hocam sonuçta bu RPG oyunu öyle aman aman bi hikayesi yok ama bağlantısı var tabiki 2 ile 3'ün. 3.oyunda 2 deki Hero'nun oğlusun.Oyun 2'deki olaylardan sonrasını konu alıyor...

• Hikayeler ne kadar bağlantılı olsada (2. oyun 1.'den 500 yıl, 3. oyun 2.'den 50 yıl sonrasını konu alıyordu sanırım.) bu bağlantı çok az. Genelde göndermeler bulunuyor. Ben Fable 1 ve 3'ü pcde oynadım. 2'ye de yen başladım. 3 ilkinin tadını vermemişti bakalım 2 nasıl olucak. The Lost Journey'i ise denemeyi düşünmüyorum açıkçası. Pek olumlu yorumlar yok hakkında.
  • hepsini bitirmiş olarak serinin en iyisinin ikinci oyun olduğunu söyleyebilirim.
    hikaye olarak özellikle üçüncü oyun ikincisine oranla çok sönük kaldı. ayrıca fable 2'nin knothole island ve see the future gibi iki süper eklentisi vardı onları hiç saymıyorum bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 12henry14 -- 24 Ocak 2013; 17:36:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.