Şimdi Ara

Fabrastik kitap onerilerinizi bekliorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar icibde vampir kurt adam melek tabri gibi karakterler olan fantastik roman serisi oberebilirmisiz
    slacakaranlik
    gyeralti kehanetleri
    gece evi bunlar hatirladlklarim bunlarin haricinde olirsa sevinorim

• Fabrastik ? Fantastik mi Neden düzgün yazmıyorsunuz ? İngilizcede büyük İ olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi whyayca -- 20 Ağustos 2013; 13:59:06 >
  • Klavye mi hatalı yoksa klavye kullanmaya yeni mi başladınız? Yan yana harflerde hep karışıklık olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: AyHoştUlan

Fabrastik ? Fantastik mi Neden düzgün yazmıyorsunuz ? İngilizcede büyük İ olmaz.

Sadece Fabrastik olsa iyi

icibde
    tabri
    oberebilirmisiz
    slacakaranlik
    gyeralti
    hatirladlklarim
    olirsa
    sevinorim

favorilerim oberebilirmisiz ve sevinorim
  • Boş ver oquzhqn kardeş kitap falan ağır gelir şimdi, git teen wolf izle, vampirli, kurtlu tam bir genç kız dizisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rotarian

Boş ver oquzhqn kardeş kitap falan ağır gelir şimdi, git teen wolf izle, vampirli, kurtlu tam bir genç kız dizisi.

• Arkadaş eğer yalan söylemiyorsa DiziMag sitesinde çeviri yapıyormuş.Çeviri yapan insanlar genelde bırak kelime hatalarını,noktalama hatası bile yapmamaya çalışırlar.Ya o yanlış ve arkadaş hata konusunda aşmış ya da arkadaş eline ilk defa aldığı bir dokunmatik klavyeye falan kurban gitmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar büyük olduğumu iddia edmedim ayrıca telefondan yazdım onun için biraz karıştırdım k.b telefonun ekranı küçük bnm el biraz büyük olunca sonuc o oluyo önerirseniz mesaj kasmassanız da sevinirim bu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sentez*

Arkadaş eğer yalan söylemiyorsa DiziMag sitesinde çeviri yapıyormuş.Çeviri yapan insanlar genelde bırak kelime hatalarını,noktalama hatası bile yapmamaya çalışırlar.Ya o yanlış ve arkadaş hata konusunda aşmış ya da arkadaş eline ilk defa aldığı bir dokunmatik klavyeye falan kurban gitmiş.

Dizimagde SellerCode a mesaj at sana cevap veririm 10 dk ya kadar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi $KİNG -- 20 Ağustos 2013; 19:21:06 >
  • Nexus 4'ü yeni mi aldın?
  • Fantastik kitap okumayı severim. En son David Eddings -Belgariad Serisini okumuştum.(e pub olarak) Şuan Malloreon serisini okumaya niyetim var.

Şu zamana kadar okuduğum en güzel fantastik seri diyebilirim. Kitabın dış kapağına bakıp aldanma. Çocuk kitabı gibi gelebilir ama okudukça konusunun oldukça akıcı ve karakterlerin gücünün abartılmayıp, dozajında olduğunu farkedeceksin.
  • yok artık fiberoptik kitaplar :)

kara kule serisini okuyabilirsin -epub olaraktan var-
    buz ve ateşin şarkısı, zaman çarkı gibi şaheserleri hemen okumaya kalkışma derim. önce diğerlerini okuyup sonra bunlara gel.
    bir de eğer bulabilsen "büyücünün ilk kuralı" isimli kitabı okuyabilirsin, 15 kitaplık fantastik bir serinin türkçeye çevrilen tek kitabıdır. ve tek bir bölümüde bile sıkılmadığım tek kitap diyebilirim.http://www.oglakkitap.com/oglak/res/samples/buyucu.pdf buradan giriş bölümünü okuyabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Ozan

quote:

Orijinalden alıntı: AyHoştUlan

Fabrastik ? Fantastik mi Neden düzgün yazmıyorsunuz ? İngilizcede büyük İ olmaz.

Sadece Fabrastik olsa iyi

icibde
    tabri
    oberebilirmisiz
    slacakaranlik
    gyeralti
    hatirladlklarim
    olirsa
    sevinorim

favorilerim oberebilirmisiz ve sevinorim

Alacakaranlık şu Stephen Meyer in Alacakaranlığı ise öyle saçma sapan şeyleri (bana göre) okumayın, Fantastik istiyorsanız Stephen King- 22/11/63,Yeşil Yol ve Çağrı kitaplarını öneriyorum.
    Gerilim Macera + Polisiye istiyorsanız Grange- Sisle Gelen Yolcu,Kurtlar İmparatorluğu,Kaiken,Kızıl Nehirler ve Leyleklerin Uçuşunu öneriyorum. Bunlar boş kitaplar değildir,okurken çeşitli ülkeler ve kültürler hakkında da bilgi sahibi oluyorsunuz,genel kültürü de arttıran kitaplar.
    Bilimkurgu türünde Dan Brown Dijital Kale güzel kitaptır.

Ayrıca önerdiğim kitaplar (hepsi birbirinden iyi ve kaliteli kitaplar)

Albert Camus- Yabancı
    Mario Puzo- Münih'e Kadar 6 Mezar
    John Steinbeck- Fareler Ve İnsanlar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.