Şimdi Ara

Facebook Chat kendi kendine açılıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.833
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir süredir facebook chat'la ilgili sorun yaşıyorum. Facebook chat'e takılan biri değilim o yüzden ayarları pek bilmiyorum. Facebook chat mode off'tayken, facebook içinde biraz takılırken, kendi kendine facebook chat mode on, oluyor. Tekrar turn off dedikten sonra bir kaç sayfa dolaştıktan sonra facebook chat yine kendi kendine mode on oluyor. Mode on'a geçince hemen mesajlar yağıyor, gizliliğim kalmadı:p firefox son sürüm kullanıyorum ve windows 8 pro kullanıyorum. Bu facebook'ta dolaşırken kendi kendine turn on olmasını nasıl engelleyebilirim, bilen var mı? Teşekkürler

• şifreni başka bilen birisi varsa eğer o giriyordur. başka bir bilgisayarda vs on yapınca direkt olarak sizdede on oluyordur. bu arada konu yanlış yerde.
  • Şifremi bir kaç kez değiştirdim, şifremi bilen kimsede yok, bu sorun sadece masaüstü bilgisayarımda oluyor. Ayrıca facebook güvenlik ayarlarından başka bir yerde oturum açılıp açılmadığı gözlenebiliyor. Böyle bir durum olsa anlaşılırdı yani, sorun başka, yardımınız için teşekkürler ama..

Not:Konuyu nasıl doğru başlığa taşıyabilirim, teşekkürler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad Kendi Kendine Kapanıyor
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.